Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Без образ , але я "не доганяю" таких речей.Длая мене телефон має бути телефоном . Mаю "Motorola V551" - звичайна проста "розкладушка", яку мені дали задурно з підписанням контракту.В березні контракт закінчиться ,підпишу новий , знову щось дадуть.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий які образи, пане?.... 1. я точно так само думав 3 роки тому, коли не мав телефон..... (перший мобільний я купив у 2000-му, потім була пауза)... 2. коли купив телефон, то з"ясувалося, що в ньому є шар-цеесде... налаштував доступ і завантажив собі картинку!.. 3. робота моя БЕЗПОСЕРЕДНЬО пов"язана з мобільним зв"язком... 4. на роботі доступу до інтернет немає, є доступ тільки на кілька сайтів мобільної тематики... 5. це як хоббі!.. так, можу назвати це хоббі.... попередній телефон був моторола-разер-ве-три -- шикарний теоефон!.. йому би екран збільшити у два рази, потужність камери -- я би й не міняв.... 6. люблю колупатися в техніці... встановлювати програми, писати якийсь код, і моя нова цяцька це все дозволяє... я пояснив свою думку?...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Нічого , це проходить . Я також колись любив купляти речі з різними наворотами.В 93р відеомагнітофон з системою Cable+ , телевізор з Picture in picture ,ще щось - вже не памятаю .Зараз купляю виключно за своїм призначенням.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий А мені без фото,без Вапу телєфон - не телєфон.То,що стосується роботи. А,музика - то для душі.Вставиш навушники - і цілий світ в носі...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий думаю, що буде навпаки... я -- покоління пепсі, гаджетів та інтернету... цілком з вами згоден!... моя мама, коли я купив перший телефон моєму батькові теж казала: "нащо, нащо", а коли подарував і мамі -- так казати перестала.... цього літа подарував інший телефон, новий, кольоровий!... спочатку трошки побурчала -- для "годиться" -- потім була втішена!... ще тре навчити відправляти та отримувати мимиси!...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий У мене зараз Самсунг Д600, є ще соні еріксон К750і, філіпс ксенікм 9@9і, а ще були сіменс А50 і самсунг 210 Були б у мене гроші, я б їх міняла частіше і на круті.Люблю нову техніку , люблю новинки
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий є мобілки а є Сіменси -в мене сіменс:radist: так з того тішуся...йому вже скоро 4 роки старожил...продавати не буду навіть не просіть))) рарітєт однако...не глючить...і взагалі моя думка така-телефон повинен дзвонити!!!!!!!! хоч музики -купи магнітофон...хоч знимки-купи фотоапарат.....ну нашо все в одному і все погане...ніде якості не добєтесь...хіба так аби було....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Я теж так думала поки не змінила свій перший телефон, на новіший...а тоді як поїхало...тепер хочеться весь час міняти на кращий
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Сіменси зараз - то не то, що було раніше. Мій колега купив телефонів 5 нараз і всі сіменси з чорнобілим дисплеєм. Чому? Ботім таких не буде.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий д600 -- хотів собі купити, слайдер.... але передумав і купив з більшим екраном... к750і -- це не телефон, це фотоапарат з можливістю дзвонити.... сайбер шот?... сімена а-50 -- подарував своїй мамі на день народження 2 роки тому.... самсунг -- я так думаю -- ікс-210?.... пс. найгірші телефони (від найгіршого): з якими вічні проблеми, проблеми з прошивкою, з налаштуванням послуг, заплутане меню -- семен, бенк"ю-семен, пантек, флай... повірте: ніколи їх не купляйте....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Я не згідний з вами...На мою думку Нокіа - лідирує (навіть не намагайтеся мене переконати в іншому, я свою думку не зміню)...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий нєа, R210S а сіменс А50 мені ще в школі подарували.ото телефон! падав з 5-го поверху і нічьо...тільки дуже оранжева підсвітка не подобалась
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий А в мого друга коли Моторола C350 була, ото машина , її об стінку а їй нічого, з 4 поверху - всерівно нічого, нею футбол - НІЧОГО...Оце справжні мобільні телефони..)
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий У мого батька перша мобілка була Моторола V2288, він до цього часу каже, що то найкращий телефон.А дзвінок там який! ми чули на 8-му поверсі. коли батько був на вулиці і йому дзвонили)
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Історія. десь так... 1997 - Моторола М70 DAMPS, оператор Білайн 1999 - Нокія 2160 DAMPS 2000 - Моторола якась вже не пам'ятаю GSM - оператор Мегафон 2001 - Нокія 640 NMT-450, оператор Сотел 2002 - Сіменс МЕ45 - оператор Білайн 2003 - Моторола Аккомплі 008 2004 - СоніЕрікссон П800 2005 - СоніЕрікссон П910
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий в мене простенький телефончик: Самсунг Х-660, жабка, червоно-чорний поки буде дзвонити, я його змінювати не буду, бо більше мені від нього нічого не треба а от в чоловіка три комунікатори :8: він з жодним не може розлучитися, всіма потрохи користується, весь час туди нові програми ставить і все йому здається, що ще якоїсь програми для повного щастя бракує. узяс п.с. я в нього один конфіскувала, щоб книжки читати :radist:
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий давайте не будемо згадувати телефони 5-річної давнини.... якщо говорити про теперішні телефони -- моторола-разер-ве-три і філіпс 330 мають корпус з анодованого алюмінія -- не вбиваються!... нокія -- тільки європа, та й то ненадовго....