Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий купив собі цяцьку, на яку збирав гроші цілий рік: цамцунг ай-сімсот... смарт... тішуся страшенно..... вже налаштував "шар-жопорез" і "традиційний доступ".... екран вдвічі більший ніж у моторолі-разер-ве-три....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий гран пардон, у мене цамцунг ай-сімсот-десять... позиціонують, як смартфон, але це кпк.... пс. є-50 -- смартфон... як на мене -- крихітний екран для такого типу телефонів....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий а для мене норм..тому що це і є його перевагою що він смартфон але не великих розмірів. п.с. можливо зара смартфони і є менші не знаю тому що не слідкую..
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Глянувши на телефон пупера, згадав статтю в журналі. Які телефони носять "слуги народу". Там був такий телефончик з золотим корпусом та клавою з коштовних каменів і далі писалося таке: цей телефон коштує 12 000 доларів США, у нього нема ні виходу в інтернет, ні блутузу... ним можна лише подзвонити, бо зроблений він для простих людей...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий найбільш прості -- верту, шар-жопорез і мимиси там є, але більше ніц.... найдешевший -- ВІД 8000 уо... Додано через 1 хвилину пс. пан мих, це не телефон, це КПК..
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий та я пойняв. Краще вже ноутбук, як на мене, а телефон - хай залишиться телефоном, доречі, а скільки він вартує?
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий я хотів купляти спочатку цамцунг ю-600, потім нокія-ен-73.... але побачивши цю цяцьку -- передумав...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Я і на свою 6270 не жаліюся,поки що.Але в перспективі бачу 95-ту. А чорний колір,то мій улюблений.... "Щоб співати колір чорний, Дав голос cвій. І тобі одній покорний Я співаю колір чорний, Бо це колір мій. Бо це колір мій Мене мати в чорну днину На світ привела. Чорні очі мені дала, В чоних думах колисала, І чорну як ніч, доленьку дала. Отаке-то життя чорне Чекає мене. І дівчина не пригорне, Як згадає життя чорне, І не спом'яне. І ніхто вже не заплаче По смерті моїй. Тільки чорний крук закряче, Чорна хмаронька заплаче Дощем по мені.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий W580i Sony Ericsson - стильний, спортивний. Синочок спить на прогулянці, а я волкмен включу і насолоджуюсь музикою...