Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Це все само собою! Але ж для цього і призначені і інші прилади!
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий коли мав пилипз 330, то думав так само.... коли купив разир-ве-три — змінив думку..... без чого просто не уявляю телефон: без великого екрану, доступу до інтернет...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий не обов’язково... є мобільна аська... для смартів... кульна прога — "чорний список", бачив на старпорті ~ 25 грн.....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Не для смартів є Jimm і всі його модифікації (оскільки код відкритий), включно з QIP для мобіл.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий не зрозумів:8: ? Jimm - певно!- http://www.nenokia.net/jimm_nokia_icq.html Працює досит впевнено, навіть прикольні смайлики "скакають".
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий У мене Соні еріксон К750і, а до цього був Філіпс ксеніум 9@9і, нічо так телефончик, тільки дістати до нього кабеля не вдалося, віддала мамі
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий вав!.. ксеніум!.. це такий розкладний, зовнішній екран монохромний, внутрішній кольоровий, тримає акумулятор два тижня?!!!!......
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий він навіть більше ніж два тижні тримає, залежно від того . скільки по ньому говорити. це як?
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий той-во.... :o коли відкриваєш — кольоровий, коли закриваєш — чорнобілий....
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий ух-ти!.. відколи це?... але Бог з ним... вірю вам на слово...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий прийшла похвастатись....:p :radist: у мене новий мобільний.... подарунок від чоловіка... Nokia 6267 ось.. супер телефон... :radist:
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Для своєї "половинки" не можу знайти подаруночка - NOKIA 6500 classic gold. Хто може допомогти, відгукніться де його моНА придбати?