Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Ой, это кажется что то совсем доисторическое. Вот присматриваюсь к 6300. Небольшой удобный, корпус металлический. Никаких ОС, которые тормозить, камера слабовата конечно и вспышки нет, но чего можно хотеть от "бюджетного" телефончика на каждый день так сказать... раздумываю вот..
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий А в мене Nokia 6230i,нічого так рік праціє,єдине,шо фотки не завжди виходять.Старими мобілами по типу нокіі 3310 можна навіть горіхи колоти,я жалкую,що її продав.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Сань, спасибо, я в Гугле тоже шарить умею Вод думаю может таки психануть и 95ю взять, в ДЖПИЕСкой по приколу, но блин слайдер, не люблю в телефоне движущихся деталей , ненадежно А 6300 хорошо в реку лежит, крепенькая, можно и по зубам кому то дать при необходимости
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Я теж користуюсь цыэю ж моделлю...Класична модель, полюбив я цю модель, навіть на інше й не тяне...хіба нокіа 8800
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Зараз у мене 6270,в принципі задоволений,але хочеться часом полізти в Інет,а нема... Може підкажете,в чому перевага(?) смартфонів,чи можна залазити в І-нет і як то виглядає(на хлопський розум)?
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий був... до форумівки... Додано через 2 хвилини В інет можна залазити і зі звичайного тела. Достатньо підтримки ЖПРС і бажано Джаву щоб поставити ОперуМіні. Перевага смартфонів - можливість використання офісних програм (Ворд, Ексель тощо) ну і більший екран .
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий И еще периодическое подвисание ОС, не хочу больше смартов если чесно.
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Колись на UMC працював, ще на Японській 9... хлопці з сервісу казали, що рухомі конструкції в мобілок виробником розраховані на 5.000 закривань-відкривань. Мулька чи правда - не знаю, але відкривашок віддавна також не люблю... Після багатьох "туда-сюда" з телефонами Нокіа не зраджую... Моя оце на днях в горнятко з кефіром повністю занурилась... розібрав, просушив, на диво не здохла. Але всеодно пора міняти, теж до 6300 приглядаюсь...
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Тут проблеми можуть бути 2: криві налаштування ЖПРС (і самої Опери) або проблеми з Джавою (несумісність мідлетів, доступ тощо).
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий Шановне панство! Підкажіть, чому ніде не можу найти акумулятор на нокію 8230?Шо така рідкісна модель?
Відповідь: Мій мобільний телефон найкращий У мене Самсунг D600 супер і Моторола RAZR V3i - дизайн супер.. а меню- тьфу на нього....