А я люблю наручні годинники! То є моя слабість і ледве себе стримую, щоб не скуповувати їх при кожній нагоді. Люблю на шкіряних ремінцях. бо металеві браслети ранять мені рку. Зараз маю такий екземпляр, який важко незауважити - червоний, квадратний і громадний годинник. Я замовила собі його на ДН і сестра мені догодила Я його дуже люблю. А ще маю (доречі також подарунок сестри) Тіссот - він маленький, класичний в "золотому" корпусі і на плетеному шкіряному ремінці. Але ще дуже хочу спортивного типу годинник, з широким кольоровим ремінцем. Мені колись чоловік купив, коли ми були в Литві і я його страшенно любила. Він протимався у мене років 5, а потім просто перестав працювати. Змучився
угумсь, дуже класні.. мене ще іноді тягне на величезні циферблати, хоч може зараз це вже трішки примітивно навіть зараз виглядає дуже оригінально просто бомба, але не люблю яскраво жовті, а от в інших кольорах - супер!
Стильний аксесуар, який обожнюю, люблю на шкіряному ремінці, строгого стилю, улюблений останній марки DKNY, правда фото надибати не можу, напевно через те що модель вже майже 3-річної давності Але ще дуже подобаються Москіно, особливо серія зі стразами Сваровські які виглядають як браслети, хоча не дуже практичні, сестра має, двічі носила в ремонт Дорогі швейцарські багато які подобаються, але поки не маю можливості, то дуже не заглядаюсь