МІЙ ГОДИННИК

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем NIK, 17 бер 2009.

1. odree

odree Member

мені подобаються годинники лише з шкіряними ремінцями
    зара маю такий

і чекаю на ось цей

• Подобається Подобається x 9
  2. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Мій перший годинник - "Электроника-1"...

Якщо б і хотів мати тепер, то лише такий... ))

• Подобається Подобається x 9
  3. Зануда

Зануда така зануда

А я люблю наручні годинники! То є моя слабість і ледве себе стримую, щоб не скуповувати їх при кожній нагоді.
    Люблю на шкіряних ремінцях. бо металеві браслети ранять мені рку. Зараз маю такий екземпляр, який важко незауважити - червоний, квадратний і громадний годинник. Я замовила собі його на ДН і сестра мені догодила :) Я його дуже люблю.
    А ще маю (доречі також подарунок сестри) Тіссот - він маленький, класичний в "золотому" корпусі і на плетеному шкіряному ремінці. Але ще дуже хочу спортивного типу годинник, з широким кольоровим ремінцем. Мені колись чоловік купив, коли ми були в Литві і я його страшенно любила.
    Він протимався у мене років 5, а потім просто перестав працювати. Змучився :)

• Подобається Подобається x 6
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

угумсь, дуже класні.. мене ще іноді тягне на величезні циферблати, хоч може зараз це вже трішки примітивно:)
    навіть зараз виглядає дуже оригінально:)
    просто бомба, але не люблю яскраво жовті, а от в інших кольорах - супер!

• Подобається Подобається x 3
  5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Стильний аксесуар, який обожнюю, люблю на шкіряному ремінці, строгого стилю, улюблений останній марки DKNY, правда фото надибати не можу, напевно через те що модель вже майже 3-річної давності:blush::mocking:
    Але ще дуже подобаються Москіно, особливо серія зі стразами Сваровські які виглядають як браслети,
    хоча не дуже практичні, сестра має, двічі носила в ремонт:nea:
    Дорогі швейцарські багато які подобаються, але поки не маю можливості, то дуже не заглядаюсь:cry:

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)