МІЙ ГОДИННИК

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем NIK, 17 бер 2009.

1. fuxx

fuxx Member

Мій годинник називається Siemens С75, крім того що показує час, ще й виконує функції мобільного телефону ))

• Подобається Подобається x 9
  2. Oddly

Oddly Well-Known Member

мобільний телефон може розрядитися, або часом його доводиться вимикати - а годинник (механічний, звичайно) - ніколи - і завжди легкодоступний, а телефон інколи поки в сумочці нарию!!!!!!!! :wacko:

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

та я про те, що дірку для цьвочка треба робити:)
    я б напевно вибрала варіант, який до всього підходить.. або декілька варіантів якщо до гардеробу один буде замало... якщо вже вдіваю спортивне, то годинник краще не одягати, так і розбити недовго:)
    дуже оригінально, але у себе повісила б якщо б інтерєр того потребував.

• Подобається Подобається x 3
  4. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ага, такий сліпий (я його назвала) годинник:)))

• Подобається Подобається x 1
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мені годинник батьки подарували на 16-річчя (вже не пригадую, який саме). Був невеличкий, акуратний, я дуже полюбила його. Але загубила...Напевно, браслет поламався. Більше годинників не мала - чесно кажучи, легше живеться, якщо нікуди не поспішаєш :)
    У мами є золотий годинник - ще як вона була маленька, її батьки з Сибіру привезли. Теж лежить без діла. Мама не носить, я теж - боюся, що загублю.

• Подобається Подобається x 4
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

а не підкажете, де можна такого чи схожого придбати?

7. gryvul

gryvul Well-Known Member

Відповідаю: ІНтернет-магазина mojahata.com.ua
    Заодно знижку обговоримо... ;-)

• Подобається Подобається x 2
  8. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в основному користуюсь своїм улюбленим червоним без стрілочок красунчиком
    взагалі, люблю, щоб годинників було багато - до кольору, до вибору
    при виборі основну роль відіграє красивість:)

• Подобається Подобається x 6
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я навчилась цiнувати годинники працюючи в дорогому годинниковому. Вiд того часу просто так нiчого не купую. Маю три гарних годинника якi ношу. Один купила з народженням дитини, дешевий за $25 з пiдсвiткою, водонепроникний, металевий браслет. Вночi добре видно коли дитина прокинулась. На роботу ношу свої "добрi" годинники, i дуже ними тiшусь. Хочу ще якогось "фiрмового", такого щоб на кожен день можна було одягати, i брати у вiдпустку (тобт водонепроникаючий).

• Подобається Подобається x 8
  10. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Нічо так цяця...:yes::good:

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я давно не купую дорогі годинники, оскільки все життя їх дряпаю, впускаю на підлогу або (при роботі з апаратурою) намагнічую.

Найоптимальніші для мене - кварцові штамповки з лейблом Casio.
    Поки не подряпаю. Ну ще циферблат має бути читабельним під різними кутами та різним освітленням.

Колись ще студентом купив у шляхетної пенсіонерки шведський годинник здається Huges. Там було до бісу додаткових циферблатиків - на 10, 12, 24, 30 і ще якихось поділок. Половина не працювала, майстри взагалі не розуміли до чого вони.

Потім махнувся з польским випускником - на позолочений Лонжін автомат. То вважалася крутизна! Навіть директор комісійного магазину просив продати.
    Лонжін не кожний мастер міг відкрити. Хоч головна деталь - дебаланс автомату - злітала, поки не втюхали "тракторний" підшипник.
    Подарував одному хлопцю "на реставрацію". Скоріш за все він втюхав туди інший механізм.

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А ось це мій годинник...(ну колись був моїм, тепер подарувала своїй сестричці)

• Подобається Подобається x 11
  13. Гарний колір - незвичний!

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мені теж подобається...то подарунок батьків:)

15. Iriska

Iriska Well-Known Member

А то мій... пра не особо люблю годинники, але сестра замовила мені, так фо... носю.

• Подобається Подобається x 5
  16. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Основні вимоги - зручність.
    2 роки ношу простий касіо за 100 з хвостиком гривень і не беру дурного в голову. Знімаю лише, коли йду митися.
    Зараза, навіть не подряпався, :)

17. Fon

Fon whom how

в дитинстві мав досить дорогі побєда і слава, але на уроках фізри нещадно їх розбив під час гри у баскетболл. потім мені друзі подарували звичайний, за 20 грн. я його 2 роки носив - ні разу не розбив, і що дивно ніяк не губився, хоча й випадків було багато, що цьому сприяли.. але все таки залишив його вдома у дівчини після сварки. більше я його не бачив ))) як і дівчину..
    минулого року наважився на романсон - під матове золото, дуууже прикольний і все таке, але хтось мені його буквально з-під носа купив.. потім себе картав що так довго тягнув з купівлею..
    зараз взагалі не лежить душа до купівлі. ось зараз колеги радять тісо або сватч..
    але ж дорого.. тож поки що маю годинник на сотовому і на компі..

• Подобається Подобається x 5
  18. NIK

NIK Well-Known Member

Tissot за статистикоб носить 70% населення Швейцарії. А Swatch на інтернет аукціонах можно придбати за 200 грн. Новий!:preved:

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А ото є мій годинник - Casio. Маю його вже 3 роки і страшенно ним задоволена - витримав і Латорицю, і Чорне море, і гори:)))

20. D.M.

D.M. Well-Known Member

З 1998 р. ношу на руці тільки електронні. Обов'язкові вимоги - щоб мав будильник і щоб показував число. Користуватися телефоном як годинником не люблю, адже для цього його треба виймати з кишені, що збільшує небезпеку крадіжки; до того ж, я досить часто вимикаю телефон.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)