Mій Форум

Тема у розділі 'Новий сайт', створена користувачем roma, 9 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Mій Форум

поступово гілка перетворюється в театр одного актора.
    якщо й наступне повідомлення від "близького друга пана, що в бані" буде таке саме -- гілку буде закрито.

2. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Відповідь: Mій Форум

Я думав по темі пишу. Раз закривають рота - тоді не буду

3. Ptashechka

Ptashechka Member

404. І де форум? Якщо ви на нього забили, то для чого було тут рекламувати? Якщо вже за щось беретися - то беріться серйозно. Моя порада :)

4. Максим Великий

Якщо це до мене звернення то відповідь така. Форум працює нормально. Або у вас нет підглючує(поміняйте ДНС), або попали просто на момент якихось робіт на сервері хостера на якому лежить сайт. І до чого слова про несерйозність? Хоча безплатний хостінг трохи недолугий, але просто не той момент вибрали коли зайти, таке буває рідко

5. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

так може ви вивісіть години прийому:)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Максим Великий

Ги-Ги, може на місяць 2-3 години не приймає, а так все нормально. У ЛФ теж буває іноді непопад.

7. Ashlie

Ashlie Member

Хоча тема і неактуальна вже, але напишу пораду для інших користувачів. я теж мала форум на цьому ресурсі. Думала, що буду мати великий попит тра-ля-ля, але пролетіла, як фанера над Парижем. На якомусь сайті мені сказали - кинь ти то, люди з грошима не завжди форуми розкручують, а то безплатно. Краще взяти блог, його реальніше розкрутити. Ну я подумала і викинула форум, зробила там сайт зі статтями, порадами. Чесно кажучи, відвідування на ньому більше, ніж на форумі.
    Раджу не хворіти думкою про свій форум, а бути активним учасником уже розкрученого.

8. Arbayten

Arbayten миється в бані

А Вам раджу не лікувати когось, якщо просто самій не вдалося. Наповнюючи чийсь форум Ви даєте на собі заробити. Зробивши свій якісний та актуальний форум - заробляєте самі. А основне, якщо форум тематичний і Ви цікава та розумна людина, то зберете навколо себе багато цікавих і потрібних людей. А форуми ні про що затухають це факт.

Багато зараз дорвалися до інета, особливо жахаюся таких як на відео:

http://www.youtube.com/watch?v=0cfRQohD22Y&feature=related

9. Ashlie

Ashlie Member

Arbayten, а у вас є власний проект?

10. Arbayten

Arbayten миється в бані

Так і не один. показувати не буду.

11. Ashlie

Ashlie Member

чому не хочете поділитися?

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Версія: надто відомі, в Баню не хоче...

13. Arbayten

Arbayten миється в бані

Читав правила,там пише,що не можна рекламувати сторонні форуми.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)