Так культурний шок дівчині забезпечений...З іншого боку для неї як для психолога перебування в Україні дасть такий досвід якого в США точно не знайдеш. Та і мотивація в волонтерів корпусу мабуть не пошук задоволення... Чи ви мали на увазі що спілкування зі мною буде жехом для бідної дівчинки?
I'm just kidding dude.Don't take this crap seriously.Not offence whatsoever,only trash talk. Peace Bro.
Чомусь не дуже люблю її ролики, починаю позіхати і засинати . Але то мабуть справа не в роликах, а в мені..., тому що матеріал справді шикарний, наприклад є детальний урок про квартири і будинки, як їх наймати, специфічні слова, фрази і ідіоми, а якщо ви не бажаєте знати як буде по англійськи "повія" чи "міньєт" то той ролик пропустіть
Якщo ви поставити на стіл пляшку самогонки (moonshine) i пательню з голубцями то їй буде що розказувати в дома. Не раз чув такі розповіді про ранішній час вживання алкоголю і кількість випитого на Україні. Stay cool and keep it real.
В романі Шолохова "Поднятая целина" є такий персонаж Макар Нагульний. Переконаний комуніст , радикал і все решта. Чувак вчив англійську мову що би їхати в світи робити революцію....то за 2 роки вивчив аж 14 слів.
Чому не женуть? Ще як женуть самогон! А тепер з підняття цін на алкоголь з нового року то кожен третій українець гнати буде))
Хммм. Ви напевно по гостях не їздете? В селах не буваєте? Та в місті теж івино домашнє і наливки і настойки і самогон роблять
Женуть, але дуже мало. Якщо не проблема придбати спирт - то нафік гнати самогон? "Ліву" горілку можна придбати за 30грн - 0,5л. А можна й за 25, якщо ви постійний і оптовий покупець. Причому, горілка буде якісніша від багатьох офіційних дешевих марок.
Huligan так переконливо написав що я майже повірив. От думаю які-неякі а таки хоч маленькі зміни в суспільстві є. Але де там....
Ну може я і не в темі, але по празниках і весіллях таки буваю, так от самогонки не бачив вже років 10, навіть запорожцям вже її не дають. А нє брешу, десь рік тому розпивали наші піяки пляшку "калганівки", дід на базарі її позиціонував не просто як горілку, а і як потужний засіб підвищення потенції, що цікаво, всі на другий день дали позитивні відгуки, навіть ті яким вже давно не до гранЄ було... Так що в тому випадку то навіть не самогонка а лікарство