Мій досвід у самостійному вивченні англійської мови.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Top Dog, 19 жов 2014.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

O Gee! I feel so sorry for Jenny. This gonna be nightmare for her.....Poor girl.

Останнє редагування: 26 гру 2015
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так культурний шок дівчині забезпечений...З іншого боку для неї як для психолога перебування в Україні дасть такий досвід якого в США точно не знайдеш.
    Та і мотивація в волонтерів корпусу мабуть не пошук задоволення...
    Чи ви мали на увазі що спілкування зі мною буде жехом для бідної дівчинки? :mocking:

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це прямо як спеціально для вас.

4. Patrick

I'm just kidding dude.Don't take this crap seriously.Not offence whatsoever,only trash talk.
    Peace Bro.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чомусь не дуже люблю її ролики, починаю позіхати і засинати :pardon:. Але то мабуть справа не в роликах, а в мені...:dntknw:, тому що матеріал справді шикарний, наприклад є детальний урок про квартири і будинки, як їх наймати, специфічні слова, фрази і ідіоми, а якщо ви не бажаєте знати як буде по англійськи "повія" чи "міньєт" то той ролик пропустіть ;)

6. Patrick

Якщo ви поставити на стіл пляшку самогонки (moonshine) i пательню з голубцями то їй буде що розказувати в дома.
    Не раз чув такі розповіді про ранішній час вживання алкоголю і кількість випитого на Україні.
    Stay cool and keep it real.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Який самогон дядьку :). Самогону вже років 10 не женуть, ну хіба якісь затяті ентузіасти...;)

8. Patrick

В романі Шолохова "Поднятая целина" є такий персонаж Макар Нагульний.
    Переконаний комуніст , радикал і все решта.
    Чувак вчив англійську мову що би їхати в світи робити революцію....то за 2 роки вивчив аж 14 слів.

9. manur

manur Well-Known Member

Бо йому хвамілійо сковеркали. Він насправді не
    , а НагулЯний )))

10. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Чому не женуть? Ще як женуть самогон! А тепер з підняття цін на алкоголь з нового року то кожен третій українець гнати буде))

• Інформативно Інформативно x 1
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

незнаю зараз жобного самогонщика...Правда я не в темі :dntknw:

12. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Хммм. Ви напевно по гостях не їздете? В селах не буваєте? Та в місті теж івино домашнє і наливки і настойки і самогон роблять;)

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Наскільки я знаю пан Гуліґан спиртне не вживає взагалі. Тому і не в темі.

14. manur

manur Well-Known Member

Женуть, але дуже мало. Якщо не проблема придбати спирт - то нафік гнати самогон? "Ліву" горілку можна придбати за 30грн - 0,5л. А можна й за 25, якщо ви постійний і оптовий покупець. Причому, горілка буде якісніша від багатьох офіційних дешевих марок.

15. Patrick

Huligan так переконливо написав що я майже повірив.
    От думаю які-неякі а таки хоч маленькі зміни в суспільстві є.
    Але де там....

• Подобається Подобається x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну може я і не в темі, але по празниках і весіллях таки буваю, так от самогонки не бачив вже років 10, навіть запорожцям вже її не дають.

А нє брешу, десь рік тому розпивали наші піяки пляшку "калганівки", дід на базарі її позиціонував не просто як горілку, а і як потужний засіб підвищення потенції, що цікаво, всі на другий день дали позитивні відгуки, навіть ті яким вже давно не до гранЄ було...:))) Так що в тому випадку то навіть не самогонка а лікарство :)))

• Смішно Смішно x 1
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

пліз ремембер еврібоді: зіс із зе топік ебаут зе інґліш ленґвідж - нот samogonka

• Смішно Смішно x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ю райт бро)

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Brrrrrrr......

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Єбаут це в тему про це а не тут

а де твій аватар? :)