Мій досвід у самостійному вивченні англійської мови.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Top Dog, 19 жов 2014.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Короткі ролики для шедовінгу (повторення вслід за диктором). Шедовінг дуже корисний у тренуванні правильного ритму, мелодики, інтонації і вимови при вивченні іноземної мови.
    Колись я цю повість читав, але так і не дочитав з якихось причин. Цікава повість з характерним англійським гумором. Недалеко від того маєтку, де проживає сім'я, в якій п'ять дівчат на виданні, поселяється багатий холостяк.
    Мама дівчат ставить перед своїм чоловіком завдання познайомитися із новим сусідом
    Тим, хто вивчає англійську і бажає удосконалитися у вимові, даю посилання
    View: https://youtu.be/5Rde32zipGk

2. medwedo berlogsoni

ЮТЬЮБ підкинув мені дитячий сентиментальний фільм з "людськими" субтитрами. Хто вивчає англійську, може подивитися.

View: https://youtu.be/k7tijaEzqTI

3. medwedo berlogsoni

Цікавий канал для тих, хто вивчає англійську. Або удосконалює. Є багато оповідань і повістей для різних рівнів.
    Для початківців є аудіо з текстом на екрані. Наприклад, про Джонні Інгліша.

View: https://youtu.be/vIkChRJnReA?list=PLAsKnLlr5EXAaQedKNDyFiEHkbAvhFtyI

4. medwedo berlogsoni

Щось усе затихло на форумі, в усякому випадку, заглохли мовні теми.
    Воно і зрозуміло - зараз не до цього.
    Я оце тиждень пролежав в лікарні. Між іншим - ідеальна чистота і все безкоштовно абсолютно. Гарне харчування, в палаті тепло, так що навіть можна було не вкриватися, коли спиш.
    Але зараз не про це. Зараз - про англійську.
    Доречно хотів розповісти про те, що я, коли почав удосконалювати своє сприйняття на слух англійської, то слухав розповіді Ей Джей Хога, зокрема, як він підхватив кишкову інфекцію, подорожуючи по Індії, і його так скрутило, що був змушений лягти і місцеву провінційну лікарню. Але його там вилікували, і все це обійшлося йому у кількасот доларів. Він був так здивований. У США, без страховки, це було би тисяч двадцять.
    Погодьтеся, тема розмови пацієнтів в лікарні цілком доречна.
    Але коли я почав розповідати, що "вивчаючи англйську...", мене один пацієнт перебив словами "а напуя вона Вам потрібна!".
    Я все-таки розповів про медицину в Індії, а потім вирішив ще й розповісти про методи вивчення мов, ефективні, які я взнав на старості літ.
    У того пацієнта онук навчається в дев'ятому класі. Коли я запитав, яку іноземну мову той вивчає, пацієнт сказав "А пуй його знає!"
    На цьому моя спроба сіяти "размноє, доброє, вєчноє" закічилася повним провалом.
    А можливо, тому пацану і хотілося б вивчити ту ж англійську чи німецьку, але в школі мові не навчать.
    А мови знати корисно з багатьох причин, які я не стану вдесяте перераховувати.
    Моя знайома їздила за кордон, англійської не знала, хоча колись в школі викладали англійську, російською не користувалася з принципу (зараз багато українців ненавидять російську), тому ліпила горбатого, використовуючи польські фрази типу пшепрашам, хоча польської також не знає.
    А втім, російську також знати непогано, якщо абстрагуватися від того, що це - мова агресора.
    Я зайшов сюди зараз, бо побачив цікавий ролик, де американець розповідає російською цікаві речі - що у іноземцеві, який розмовляє англійською, видає росіянина (а українці, між іншим, допускаються тих же помилок у вимові, що і рускоязичниє).
    Тому, якщо ми хочемо позбутися рускоязичного нальоту в своїй англійській, варто на це звернути увагу.
    Ось цей ролик, думаю, багатьом, хто вивчає англійську, буде корисно.

View: https://youtu.be/1DY5FnQP3Yg

ЗІ. Прямо на даній сторінці не відкривається, але можна за посиланням відкрити в іншій вкладці - я перевірив.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, то навіщо ваше зелупоголове стадо привело до влади злодія, крадія, корупціонера та його кодлу? Вам муляє Україна?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)