Мій досвід у самостійному вивченні англійської мови.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Top Dog, 19 жов 2014.

1. manur

manur Well-Known Member

Виділеного не шарю...

2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Мені на пошту постійно і нав'язливо приходять листи, в яких є запрошення скористатись сайтом
    My First Online Payday
    і, наскільки я зрозумів, заробляти "купу бабла" використовуючи свій комп і інтернет.
    Так як моя англійська ще на дуже низькому рівні, я практично нічого не зрозумів.
    Тому, прошу тих, хто шарить, пояснити що воно таке.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прочитати не вдалося, бо я в селі і тут дуже повільний інтернет. Але мені мої діти колись голову прогризли про вареники, які будуть падати з неба прямо в рот. Ідея така. Ведуться якісь велікі розрахунки, коли потрібно прорахувати безліч варіантів. На ваш комп загружається програма і вона починає використовувати частину процесорного часу для розрахунку якогось варіанта. Стосовно грошей, як це оплачується - не знаю. Я трохи параноїдальний, тому в гроші без труда не вірю. Вірю Замяткіну, що щось досягти можна лише наполегливою працею. Вчу наполегливо англійську і турецьку.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

pioneer - пайонір
    Вимову можна прослухати за посиланням.
    the definition of pioneer

Першопроходець-колоніст. Частина солдат які перші займають позиції. Про лєнінську піонерію мало хто буде знати. :)))

6. Patrick

Patrick Well-Known Member

На відео спочатку йде реклама як добре заробляти гроші online.
    Доречі ні один з тих лінків , крім регістрації не працює.
    ...бла , бла , бла...
    правила такі - Вам дають (цей Джеремі Меттьюс) спочатку $50 на ваш рахунок.
    Ваша задача тиснути на зелену або червону кнопку тоді коли одна з них набере 90% або більше %.
    Тоді починається рахунок і ви можете виграти $45 за раз....і так кілька разів.Щоб вас заохотити.
    Тоді на екрані появляється сам Джеремі Меттьюс і каже що гроші що ви виграли є ваші.
    Кілька разів повторяє що ви можете забрати коли хочете.
    АЛЕ! (тут певно і уловка) щоб продовжити грати , ви повинні внести на ваш рахунок $250.
    $250+це що ви виграли буде на вaшому рахунку.І ви повинні грати ще 50 разів мінімум.
    Що буде далі я не знаю , бо звичайно не реєструвався і не вносив $250 .

Одним словом це є SCAM.Everything is fucking bullshit.
    Наперстки Краківського базару в 21 столітті , більш вишукані звичайно.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Дякую Patrick за пояснення, відправник цієї, як і іншої такої ж пошти, буде відправлений в спам.
    Але англійську мову, незважаючи на це, я не перестаю вчити.
    Зараз, завдяки роботі, маю можливість підслуховувати розмови англійською, що-правда не англомовних
    співрозмовників. Їх мені вдається зрозуміти набагато краще, ніж англомовних.
    Англомовні тараторять дуже швидко, ковтаючи звуки, а іспанці і румуни стараються вимовляти чітко кожне слово,
    і говорять якомога простішими фразами і досить повільно.
    Крім того, кожного дня маю можливість по 3, 4 години слухати вправи на смартфоні, постійно міняючи Замяткіна
    на Ей Джея, чи вправи з сайту Бі-бі-сі.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Теж таке помітив, може ше причина в тому що вони говорять англійські слова "словянськими" звуками

9. manur

manur Well-Known Member

??????????????????

• Смішно Смішно x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

:))) Так як в мене почався сезон, то я маю можливість і по 12 годин слухати :mocking:, а от спікінклаба пииходиться пропускати :dntknw:

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

@manur ну в моєму випадку то були українці і поляки :)))

• Смішно Смішно x 1
  12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

На мою думку, спікінклаб, це найкращий спосіб вивчення іноземної мови.
    Ніяке слухання не дасть таких результатів, як те, що сам склав в себе в голові, сказав і тебе зрозуміли.
    Взагалі, оскільки зараз в нас в Україні такий великий ажіотаж з іноземними мовами, то будь-хто із-за бугра
    може організувати тут непоганий бізнес.
    Скажімо, на якійсь базі відпочинку створити щось типу табору англійської чи іншої мови на час канікул в школі (як колись були
    піонерські табори), звичайно за гроші. І щоб говорити в цьому таборі тільки на тій мові, яку вивчають.
    Думаю, результати будуть хороші, і не треба їхати за кордон.

13. medwedo berlogsoni

Всі корифеї викладання іноземної мови (за винятком тих, для кого важливий не результат у вигляді знань, а результат у вигляді отриманої винагороди за проведені уроки) кажуть, що на першому місці у вивченнї є непереборне бажання самого учня вивчити мову.

Я, наприклад, кільком знайомим дав скачані мною уроки ЕйДжея. Жоден із них не знаходить часу, щоб почати (!) займатися. Ні жінка солідного віку, що годинами їде в поїзді чи маршрутці у відрядження, ні консьєрж, що сидить цілий день у будочці і читає як не рекламну газетку, то щось у смартфоні кляцає, ні молода дівчина, що щодня їздить на роботу на велосипеді, має смартфон і навушники, але все "збирається почати".
    Всі вони, коли почули від мене, що є "чудодійні" методи вивчення, загорілися і попросили скинути файли їм на комп"ютери. Бо всі хотіли б (повторюю "хотіли б", а не дійсно хочуть) знати англійську.

А вивчення - це дійсно велике бажання трудитися в цьому напрямку. Щодня по кілька годин.

Я, наприклад, сьогодні сприймаю на слух англійську набагато легше, ніж рік тому. Раніше нові ESL-подкасти мені потрібно було слухати багато разів, перш ніж я починав розуміти усе, тепер з першого разу я новий подкаст слухаю не напружуючись і все розумію. (Під словом "все" я маю на увазі близький до 100 відсоток, бо, звичайно, може зустрітися слово, якого я ніколи не чув і не читав).

14. hrim

hrim Well-Known Member

Родичці, що давно вчить англійську дуже подобаються уроки на цьому безкоштовному ресурсі. Можна вибрати рівень, викладача...
    engVid · Learn English for Free

15. hrim

hrim Well-Known Member

Medwedo, ваші дописи сприяють бажанню вчити мову.
    Я, чесно, кажучи, трохи перегорів, знаю біля 8 тис слів, upper intermediate, але кінцево вже майже змирився, що, при потребі не вжию, зокрема, відповідний прийменник після дієслова.
    А ваше завзяття, досвід є дуже стимулюючими.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

То я як кинув курити то так проповідував Алана Карра, але потім забив...кожен живе як вважає за потрібне і виправляти людей, та ще і безкоштовно то заняття досить невдячне.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну шо...В звязку з особливостями бізнесу тепер маю час тільки на слухання, навіть відео дивитись особливо нема коли. Розуміння на слух "вільніше вільного", тобто я можу взяти абсолютно новий підкаст і з першого разу зрозумвти 90%, хоча завжди при повторних прослуховуваннях виявляються якімь нові відтінки, невеличкі нюанси...
    Коротше, навчитись розуміти англійську на слух проблемою не є,то можна зробити самостійно і на халяву, от для "говоріння" таки потрібні партнери :mocking:

18. medwedo berlogsoni

Тешеккюр едерім (тур. - дякую)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. hrim

hrim Well-Known Member

Колись показував турку Львів. Біля Катедри звернув увагу на ядро з турецької облоги. Зараз вони вже відпрацьовують. Тоді дізнався, що багато слів газ, чай, кава, канапа, килим, майдан, шапка... звідтіля. :)

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

а де твій аватар? :)