Мій досвід у самостійному вивченні англійської мови.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Top Dog, 19 жов 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви з України коли виїхали о_О в 1856 :haha:

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На Росії це здається ще гірше. Але я її менше вивчав. На території України вивчити Росію складніше. А їздити туди завжди мав 0 бажання.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Два дУхтори підключили (підслухав)
    Та мені по барабану, мені потрібна мовна практика, я ім там обіцяв допомагати, за можливість більше спілкуватись, пообіцяв навіть підлоги вимити якщо що...:mocking:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ой. Я там був останній раз не так давно. І знаю конкретні випадки із людьми яких зустрічав особисто. Вискочити заміж за когось із впливової та заможної сім’ї в будь-який спосіб є мрією не одної молодої полювальниці за фортуною.

• Подобається Подобається x 1
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я певно відстав від "життя" ...там.
    Схема: Найти потенційного жениха--->нагодувати борщем/пляцкам--->затягнути в ліжко, бажано завагітніти--->підключити батьків до того всього----> шлюб/весілля фінал
    І це все коли дівчині 18 р. , аколи дівчині вже 23 і не замужем - це вже трагедія....Та... дійсно 19 століття.
    Про різні sex tips and tricks мовчу.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це дядьку було десь років 10-12 тому, а зараз гімнюхи живуть разом рік два, а потім сі женять, навіть в нашому дуже маленькому селі...В мій час це було просто не чувано...
    Хоча якщо відкинути всю ту релігійну і "шо сусіди скажуть" фігню, то то є дуже добра справа...

7. Patrick

Моя думка , то десь посерединi.
    Молоді люди можуть зустрічатися , спати звичайно , але не жити разом під одним дахом.Потрібно здобути освіту , стати більш-менш на ноги , стати старшим /мудрішим , як кажуть become more mature.
    А тоді заводити сімю.І не дивитися на вік.кому як виходить.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Україні ше своя специфіка, вони ше і з батьками живуть :mocking:

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну це як хто. Пан Гуліґан намагається вступитись за "честь мундира". Я не писав про всіх. А про те що такі випадки трапляються. Є і інші випадки. Такі як описує пан Гуліґан. Не варто надмірно узагальнювати.
    Різні міста і села мають свою специфіку. І подібні речі швидко не міняються.
    З поколіннями це змінюється більше.
    Є випадки як у Кеатона. "Я з тобою не одружусь поки ти не станеш поліцаєм".

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

це змінишось просто блискавично, коли кавалЄрував, то "грішити" в принципі можна було, але хоч рано, але до дому треба було приволіктися, десь буквально за 3-5 років після того як я сі вжинив жити разом стало практично нормою, як і "дружити".

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

То як вже як у кого виходить. Колись у США більше одружувались і потім вчились. І воно працювало краще чим тепер. Бо часто можна знайти жінок які в 45 років намагаються одружитись. Кар'єра вдалась але ось одружуватись вже трохи пізно, якщо йдеться про дітей. Жіночий орґанізм має свою специфіку. З віком дітей стає тяжче народжувати особливо коли це перша дитина. А потім це стає вже запізно.

Останнє редагування: 30 січ 2016
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Воно і раніше було поширено. Але не серед всіх. Це питання %. Раптом нічого не сталось.
    В СРСР була практика коли держава через т.з. колектив намагалась одружити людей або відмовити від розлучення. Рецидиви подібного зменшувались тільки із часом. Звичайно що молодше покоління менше цим засмічене але через вплив батьків рецидиви є присутніми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Patrick

Та памятаю я ту "специфіку" , коли в 2х кімнатній квартирі жило 2 сімї і ще народилася дитина.Бачив по своїх знайомих і однокласниках
    Я виїхав коли мені було 20р, а сестра мала 23.Добре що батьки не спішили сестру заміж видавати і вона сама не спішила.
    Тоді так люди жили і навіть мали свої маленькі радості.
    Тепер збоку і з часом виглядає на дурдом "Веселка".Різні характери , звички.То добре коли тесть не пив , а якщо пяний приходив то тодi ще було "веселіше".
    А зараз моїй племінниці 22р.Дитина якa має багато планів перед собою , крім замужества.

Останнє редагування: 31 січ 2016
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ше раз переконався шо до вивчення мови я тупий як валянок, вчили минулого разу тему про помешкання і меблі, я слова не записував, бо я ж самий умний :),
    Але щоб на другий раз лохом не виглядати вирішив подивитись торохи дитячого відео з тими словами, вже сі три передивив, і всерівно ше не позапамятовував як там ті вішаки, штори і ковдри сі називають:))).
    А бегінери все уважно записали, і на другий раз як пити дати зазубрять дослівно...:))).
    Візьму папІра на другий раз, буду картинки малювати

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Подобається мені підхід стосовно вивчення мов, викладений A.J.Hoge.
    Що цікаво, що те, що він говорить, я розумію на слух майже повністю.
    Чи то його сповільнена манера говорити, чи виразна міміка, але факт залишається фактом.

У його 7 порадах дійсно багато корисного.
    Єдине, з чим я не погоджуюсь, це - не вникати в граматику. Можливо, що я багато читав і перекладав, а там без знання граматики не розколупаєш тексту, особливо - серйозного технічного. Там потрібно чітко розуміти кто на ком стоял (с).

А для слухового розуміння розмовної мови, то мабуть-таки досить знати розмовні штампи.
    Адже більшість людей не намагаються говорити оригінально, чи говорити щось нове, а просто штампують розмови із дня в день.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

То би ще нічого, але в кожному відео різні слова, особливо для шаф і пуфіків і постелі, так що я мабуть буду знати тепер купу синонімів до слова ковдра, а того що було на занятті то може і не здиблю...:)))

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це перший етап, просто він дуже чітко говорить простою англійською...
    В мене до такого розуміння пішло десь 6-7місяців від початку прослуховування його уроків, відповідно десь 9 від початку вивчення... На розуміння (часткове) звичайної мови, ну тобто скажімо семінар для фотографів, чи чось подібне, тобто те що створено для англомовних а не для навчання, то ше десь з пів року пішло, а може і рік...

Зараз в більшості випадків я чітко розумію практично будь яке відео, крім тих де спікер вживає дуже багато розумних, рідковживаних слів, і крім художніх фільмів, правда фільми я і не дивлився давно, може зараз і розумів би...то десь з пів року тому почалось (дуже чітке розуміння), то рахувати 2,5 роки з нуля, але в рік Майдану десь 7 місяців пропущено практично повністю, плюс повне ігнорування читання, так що можна значно швидше...

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тут не погоджусь...для говоріння вам достатньо і сотні слів, і вас навіть будуть розуміти, якщо ці самі "розмовні штампи"зазубрити, (на цьому мабуть і багатіють всякі школи мови), але от для вільного розуміння слів потрібно знати дуже багато, бо в кожної людини свій словниковий запас, та і теми розмови ж різні...
    Якщо вам проскакує на шматок тексту 1,2,3 незнайомих слова ви легко все розумієте, але якщо їх половина то....:dntknw:

19. Patrick

12-22.jpg

• Подобається Подобається x 2
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

То у Вас неправильний урок був. Якби був урок "мисливство", "городництво", "рибальство" то Ви б усе запам'ятали. )

а де твій аватар? :)