Мій досвід у самостійному вивченні англійської мови.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Top Dog, 19 жов 2014.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо Вас цікавлять синоніми. :cools:

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Вони своїм діалектом то строчать. Фіг поймете. :haha: Я з тих 100 слів вловлюю з 10 - не більше. Мої діти, народжені тут їх не завжди розуміють все. :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Нащо воно мені? Я за 23 роки нікому ні на цент ніяких хабарів не давала. І на майбутнє не збираюся. :)

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А він у них з південного діалекту вийшов. Якщо розуміти південний діалект і деякі жаргонні слова то не складно і їх розуміти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я за все життя жодного разу не бачив носорога. Але слово носоріг знаю. :)

• Смішно Смішно x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Я знаю. Але то треба ще той південний діалект розуміти, або жити в Алабамі, в Луізіані, чи в Джорджії. А я ж відразу на норс-вест потрапила. :) Я їх відразу впізнаю, як десь в кастамер сервіс дзвоню. Але мушу добре прислухатися, щоби зрозуміти їхнню говірку. :) Я думаю, вони (молоді) так навмисно говорять. Щоби виділятися.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

І всі синоніми до слова "носоріг" теж знаєте? В Африці кожне плем"я по своєму носорога називає. :)))

• Смішно Смішно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

До того ж
    Measure for Measure
    Act II, Scene 2
    Слова мають деколи неординарне використання. )

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я за всі мови світу не говорив. :)

10. Patrick

Patrick Well-Known Member

...asian chicks is SO hot!!!!.... and like white guys:dance3:Oh yeah....you betcha

Volunteer Teaching Abroad Programs/Тeach english overseas/Тeachers without borders- це що запамятав не риючись в неті.
    Програма Тeach english overseas - не потребує диплома вчителя.Диплом з будь-якого коледжу/ бечелор деґрі або на 4 році університету.Коли Вас приймуть на цю програму Вас відправлять на курси ,видадуть сертифікат і дадуть список держав де би Ви хотіли поїхати... and ... you are ready to fly.
    Знаю це , бо моi сестри дочка , студентка , хоче взяти рік академ відпуску і поїхати в Перу/Еквадор.
    За дорогу вони платять і ще дають якісь кишенькові гроші , но не багато.
    Молоді люди на це йдуть - бо хочуть побачити світ і записати собі в резюме.

Останнє редагування: 30 січ 2016
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

études de la femme

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це Корпус миру, англійська для них тільки побічний продукт, а основний наразі агітація по запобіганню СНІДу...(в нашою)
    Дуже було смішно як бібліотекарка настійливо рекомендувала ксьондза в проект залучити, а Джені ніяк не могла зрозуміти для чого якщо церква проти презервативів :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Для азіатських це називається "SO hot", а для українських "бути шльондрою" :haha:,its double standard, man :)

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це наскільки пригадую Кеннеді (президент) заснував. Допомагає сплачувати борги за вищу освіту. Зрештою я не знаю її особистої мотивації. Але це державна програма. Тому ксьондзів не можна. Держава і церква розділені.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Patrick

MY RULES, MY LIFE, MY WAY

• Корисно Корисно x 1
  17. Patrick

Невже в Сокальскому р-ні така погана ситуація з AIDS і запобіжними засобами? А Ви кажете що я даремно називаю жінок шльондрами.

Підхід чиновників з Корпусу Миру типічно стандартний , без вникнення в ситyацію і без огляду на місцевість.Все під один гребінь- що Зімбабве де число доходить до 80% , що західна Україна ( даних не знаю).
    А Ваша Джені виконує що їй сказали -вчить запобігати хвороби через protection and sexual education.
    Бібліотекарка , як представник сільської інтелегенції хоче перейнятися цією проблемою глубше з моральної позиції.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А це там не завадить.

19. Patrick

...та я не думаю що вже люди там АЖ такі неосвідчені.
    ВСІ мають серeдню освіту , в кожного в хаті ікони в вишитих рушниках, ....ну це не африканське село , де люди читати не вміють.

Ну то в такому випадку ще треба фельдшера підключити.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дівки проколюють презервативи щоб вискочити заміж.
    Попи проповідують відмову від протизаплідних засобів.
    Побутують хворобливі ідеї про оральний секс як щось вкрай ганебне.
    І багато іншого.
    Ні це не африканське село. Але проблем багато. І не тільки в селі. В містах включно зі Львовом також.
    Бувають випадки примусового одруження батьками. І це знову не тільки в сільських родинах.
    На сході України трохи інша специфіка проблем чим на заході України.

а де твій аватар? :)