Мій досвід у самостійному вивченні англійської мови.

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Top Dog, 19 жов 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хотів знати чи є в американських селах щось схоже на наші клуби, і як це називається.

• Смішно Смішно x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нині другий раз йду на урок англійської який проводить наша американська волонтерка. Перший урок залишив змішані відчуття, з одного боку це афігєнно нарешті почути живу англійську і спробувати поговорити, з іншого боку тема "ресторан" запамятовування і повторення слів як в школі, орієнтація на найслабших учасників групи і "синхронний переклад" це страшно нудно...

Коли кілька хвилин спробували просто порозмовляти стало цікавіше...
    Можливо від відсутності практики, чи просто з переляку :mocking: всі слова з голови вилетіли, тяжко було навіть два слова зв'язати:dntknw:, зате розуміння того що вона говорить вище всяких моїх сподівань, скажу без зайвої скромності що розумів її краще ніж її перекладач, яка до того ж спілкувалась з нею вже три тижні постійно (волонтерка живе в них в дома) і яка (перекладач) говорить значно краще від мене...

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Коротше, тепер можу точно сказати що "мій метод" вивчення інгліша точно працює, от тільки треба по більше розмовної практики, і мабуть треба таки заставити себе читати...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вчителька з перекладачем. Оригінально.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну то не перекладач...це бібліотекарка, волонтерка працює в бібліотеці...та це не важливо.

Ще можу сказати що вивчення окремих слів, таки справді шкідливе...були дві тьотки з афігєнним запасом зазубрених слів, але вони практично не розуміли мови...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я навпаки думаю як ті слова визубрити. Бо бажання зубрити нуль, а самі не вчаться.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Блін :ireful1: Яке нах зубріння....слухати треба англійську, живу мову, багато...дуже багато.
    Ти як був малий хіба зубрив українські слова?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну слухаю деколи. Кабельні канали є англійські. І шо толку, я ж слів не знаю.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нє нє нє....там ти ніфіга не зрозумієш зразу. Шось просте. ТИпу тих уроків про які я писав раніше...

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо і то заскладне, то спочатку РОзету стоун пройди, всі 5 рівнів, то десь 2-3 місяці.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну просте зрозумію, бо знаю прості слова. А ті що не знаю не зрозумію - треба зубрити.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пізніше, після розети і уроків слухаєш то шо тобі цікаво, про фотографію, про гіпноз, про політику нарешті...

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розета Стоун спочатку і налаштована на зазубрювання слів. Нудота безпросвітна. Неймовірно нудний процес. Взагалі нецікаво.:boredom:

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Розумыєш що він говорить? тоді розету можна пропустити...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Послухав дві хвилини. Ура! Слова можна не вчити! Це дійсно дуже боляче.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я знову взявся за ESLPODCAST. Мені подобається. Слухаєш тему, потім пояснення іншими словами тих слів і виразів, що зустрічаються в темі. Потім - тема зі швидкістю носіїв англійської - native speed of the language. Нагадую посилання, коли хто забув.
    ESL Podcast.
    Закачую звук і зберігаю в текстовому файлі текст уроку. Те, що можна закачувати безкоштовно.
    Правда, я поки що ще "сижу" в серпні 2006 року. Коли "догребу" до 2016 - не знаю.:dntknw:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобто вам не нудно? Один вигляд цього підкасту викликає в мене сум.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я його відео дивитись теж не міг і не можу, засинаю :mocking:, але...

Чувак, скачуєш мр3, закидаєш в смартфон, відриваєш дупу від крісла, і слухаєш, гуляєш по місту слухаєш, робиш якусь роботу в хаті слухаєш, їдеш в авто-слухаєш (особисто мені це не подобається), можеш города собі завести сотиків 20-30, то не тільки будеш мати свіжі овочі, а ше і по 8-12 годин на день фізичної активності і часу для англійської.....чи ровера купи і катайся по пару годин на день і слухай....Варіантів море.

Одне шо точно не вийде то слухати і дрочити форум одночасно....:pardon:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)