міграція

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 вер 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Знаю таких, що понад 10 років у Пн. Америці і ні мови не вивчили, ні роботи за ті роки не змінили. Так і прибирають досі... Отого я не розумію. :dntknw:
    У мене ситуація інша трохи, бо ми сюди на стипендію їхали, але я категорично сказала тоді, що ні в який ресторан працювати не піду, а тим більше прибирати. Рік сиділа в хаті. Потім спробувала в магазини податися, але мене не взяли, бо занадто добре мала резюме, казали, що перекваліфікована для роботи в магазині. :))) У якомусь казали, що брали би зразу на менеджера, але я не мала досвіду роботи в магазині, а взяти на простого продавця не могли. Дбали про мене, коротше. :pardon:
    А ще через рік я потрапила до фірми, яка є лідером на канадському ринку в своїй галузі й конкурує з гамериканськими фірмами. Коли я про це довідалася під час однієї з нарад, пропрацювавши там кілька місяців, була легко здивована. Але чому ні? Як вищого прагнеш, то вищого й досягнеш.

Спробуйте до Квебеку. ;)
    Трошки часу займе призвичаїтися до їхнього акценту, але якщо скажете, що англійської не знаєте - будете своїм на всі 100. :)))

Останнє редагування: 30 лис 2008
    • Подобається Подобається x 2
  2. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

але також не треба забувати про те, що здебільшого до чогось великого йдеш поступово і досягаєш його також попступово. не всі одразу працюють у великих корпораціях на солідних посадах. більшість починають зі старшого куди пошлють і, як по драбинці, лізуть вгору.

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ой, у мене перший рік із роботами був божевільнею. Я коли на цю роботу потрапила, то навіть не зразу усвідомила, куди я потрапила. :)))
    Але робота в колцентрах дала хорошу вимову, допомогла підтягнути англійську і вивчити більше слів, тому я навіть про той гіркий досвід не жалію.

• Подобається Подобається x 6
  4. le cowboy

le cowboy Active Member

Не знаю, у меня есть пример брата, который где только не был на свою дупу, но возвращался на Украину, полный паспорт виз, а сейчас умотал в очередной раз. И опять на чертовы кулички. Но у него есть причины, хотя и огромный запас то ли оптимизма, то ли авантюризма...

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І слава Богу!
    Попутного вітру, вашому брату!:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  6. le cowboy

le cowboy Active Member

Спасибо, чего-чего, а попутного ветра ему всегда хватало. Теперь скорее кондиционер нужен.

Честно говоря, я сам давно хочу уехать в канаду, но не хватает смелости. знаю инглиш и франсе неплохо, но видать кишка тонка, потому и завидовал всегда младшему... и продолжаю :sad:

а де твій аватар? :)