Міцний горішок 4

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем MARTINI, 15 сер 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Коли вмикав фільм, то був налаштований доволі скептично. Але кіно приємно здивувало і не лише класними спецефектами, але й сюжетом. Хоча, місцями наївно, місцями проскакують американські великодержавні патріотичні штучки, від яких нудить, але то нічого - особливості жанру :) Загалом дивитися можна.

Качати тут http://upload.com.ua/get/899950943

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Міцний горішок 4

А мені не сподобався.

3. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Хаха доречi 4 мiсце рейтингу на вами запропонованому сайтi, все решта - порнуха. Але то батяри. :D
    А щодо фiльму,не знаю, фiльм сподобався,але менi здається це як зробити з Волги двайцять першої реактивну ракету-нiби динамiчно,але без естетитики. Фiльм на добру 4, просто кiнцiвка якась вся нaшприхована нереальною тупiстю(особливо про маневрування на лiтаку),а так Твердий Орiшок має свiй шарм.Рекомендую дивится з попкорном.

4. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Нормальный такой боевичок, вполне традиционный. Таким и должен быть голлувудский боевичок в 2007-м году. :)
    Один из наиболее понравившихся эпизодов - драка Уиллиса-Маклейна с азиаткой-кунгфуисткой. :) После произнесенной Уиллисом фразы: "Ну все, хватит с меня этого кунг-фу!" получил массу удовольствия. :) :) :)

5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

На одному з форумів про цей фільм писали: "эх не тот фильм назвали Брюс всемогущий"

• Подобається Подобається x 2
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а я ще не дивився....с
    тягнути так і не вдалося.... [​IMG]

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

- Мне дали двд с Орешком. Как думаешь , что-то интересное ?
    - Ты Годзилу смотрела ?
    - Эээ , ну да.
    - Ну тот же фильм, только в роли Годзили - Брюс Уилис.

• Подобається Подобається x 1
  8. Nika07

Nika07 New Member

Нічого так. Спецефекти ліпші, як на мене, ніж в попередніх "горішках". Хоч і сюжет схожий: дуже погані терористи, яких треба бити, і дуже крутий Брюс Вілліс.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я би це "явище" назвав трошки інакше:
    дуже побитий, замучений життям, у брудній майці рятуючий вчергове світ скромний брюс віліс....

"крутий" -- це тупко рембо, якого ні струмом не вбити, ні ракетами повітря-земля... )))))

10. Londoner

Londoner Абирвалг

Мені ця епічна стрічка сподобалась завдяки режисерській іронії над образом непереможного Уілліса. Адже усі глядачі (в здоровому глузді) йдучи на фільму, шукали, перш за-все, не екранізації Біблії, а можливості посміятися з чергових нереальних подвигів легендарного суперкіногероя! Грузія піддалася нападу віроломних москалів? Кличте Брюса!!!!

11. kumik

kumik New Member

Брюс крутий! Всi його фiльми крутi.. як там такий був крiм горiшка, про судариню з кулеметом

12. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

+1 Старые орешки интересней

13. illia

illia Well-Known Member

погоджуюсь

а де твій аватар? :)