"Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем syavych, 11 сер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

Ви все правильно пишите. Все має вирішувати майбутня мама і тільки вона. Я пам’ятаю як знайомилася з лікарями, їх відношенням до стимуляції і до різання чи кесарського. Жоден лікар не сказав що він підтримує стимуляцію, розумієте жоден, а на моє друге питання чому ж тоді серед ваших пацієнтів нема тих які народжували без стимуляції, вони задавали питання:
    - А ви звідки взяли таку інформацію?
    - Ваші пацієнтки розказали
    - Значить у них були покази до використання стимуляції
    - Що, у всіх
    - Що ви в мене хочете, не хочете, шукайте іншого лікаря

• Подобається Подобається x 8
  2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ви мене не првильно зрозуміли. Той приклад, який Ви навели, на мою думку, не припустимий. Це приклад непрофесійності лікаря і глупості жінки (адже щоб таке сталось, вона мусить погодитись на таке ;)).

Застосування окситоцину має свої покази. Іти на пологи з упередженною відмовою від окситоцину в будь-якому випадку - не мудро. Це моя думка.

Додано через 2 хвилини
    Дано, а Ви впевнені, що бачили всіх? ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Правильно. Звичайна лікарська позиція.
    І у випадку "вопросів" - відповідь аналогічна "ви в мене хочете, не хочете, шукайте іншого лікаря" :

4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Оленко, нуль, бо це вже стало нормою. про це ніхто не задумується, а проблеми, які потім виникають, нікому в голову не приходить звязувати з окситоцином і всім решту.

• Подобається Подобається x 4
  5. Дана

Дана Well-Known Member

Неа, я вам більше скажу, я деяких лікарів просто брала на понт. Вони і не відмовлялися,не возмущалися не звинувачували мене в брехні. В пологовому(я знаходилася на другому поверсі) спілкуалися з мамунями, окситоцин + різання, у 7 жінок, я і моя сусідка народили самі і без розривів/розрізів тільки тому, що було з нашої сторони посиленне "спілкування" з лакарем, я йому вуха прожужала що окситоцин будуть вводити тільки з МОГО дозволу,і попередять про можливі наслідки, інакше наслідки для лікаря будуть непередбачуванні, не знаю що він про мене думав, напевно що породілля на грунті стимуляції поїхала мозгами, але все пройшло ідеально, дякуючи богу мої пологи були дуже легкі.

• Подобається Подобається x 11
  6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я навела тільки висновок. Про глутатіон і все решта ще півсторінки пояснень перед тим. Все передруковувати не маю можливості :)

7. nata-k

nata-k Well-Known Member

З тої статті такого висновку просто бути не може! Почитайте... (про аутизм можемо в іншій темі, коли знайдете час передруковувати :))

8. Дана

Дана Well-Known Member

А ви не погодилися якщо лікар візьме вас на огляд, помудрує над вами, проведе паси наж животом, понажимає кнопочки на апаратруі і вердикт-негайно родити, бо у вас загроза... серденько погано бьється, непрослуховується і ще купу непонятних термінів. Я як вагітна почувши такий діагноз напевно би погодилась -раніше. А чи це правда? Звідки маю знати? Памятаєте пісню Висоцького -Жираф большой, ему видней.
    Чи ви дійсно думаєте що лікар прийде до вас і скаже -моя зміна закінчується, спеціально їхати до вас на пологи я не хочу, тому я вирішив що пологи у вас будуть сьогодні?

• Подобається Подобається x 5
  9. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ту Оленкастар: і підуть. А знаєте. чому? По-перше, купа жінок просто непроінформована. По-друге, віддаються лікарям і,"якщо лікар робить, значить так має бути". 3. - Інші ж лікарі у проблемах вашої дитини (педіатри і т.д.) звинуватять включно вас - не так їсте, не так годуєте і т.д. І звязку з тим, що робили з вами у ПБ (не тільки окситоцин) відслідковувати навіть ніхто не намагатиметься.

Ту Тарікфар: просити лікарів пояснювати і говорити, що ви хочете, а що ні. На це вони мають жуе просту відповідь "Хто тут лікар, я чи ви?". І зі слів знайомого, що народжував разом з дружиною, навіть чоловік, пристуній на пологах нічому дуже не зарадить. Тому що "якщо лікар щось робить, значить так має бути"

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ну,в принципі,лікар може і не мудрувати і не обманювати,а ТАК подивитися,що почнуться пологи

11. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Шановна Дана! Ваш допис лише підтверджує, що лікарі - такі самі, як і всі. І поступають вони так, як і їх пацієнти. Та мої поради тим людям, що хочуть мінімізувати лікарські помилки, бо уникнути їх неможливо.
    Закривання очей на проблему і пуста демагогія, що все погано - не допоможе в практичному плані. Чого дияволізувати лікарів - а потім іти до них лікуватися. Краще не потрібно.
    Я стараюся допомогти вийти з складної ситуації, в яку попала наша медицина і наші пацієнти.

А ви ПОВИННІ захищати Ваші ітереси і вимагати пояснень, бо мова про Ваше здоровя. Якщо Ви не маєте довіри до лікаря - не ідіть до нього. Пожалійте себе. Та найдіть час знайти когось компетентнішого. Бо якщо не лікар вирішує тактику лікування, то хто???

• Подобається Подобається x 2
  12. levandivka

Повинен вирішувати - пацієнт. А лікар - пропонувати.

• Подобається Подобається x 3
  13. Анута

Анута Well-Known Member

тут я хочу непогодитись. знайому лікарка викликала на огляд (до ПДП не менше 2-х тижнів). "Ти пів дня тут полеж в палаті, я за тобою поспостерігаю, твій стан. і випий цю пігулочку, а після обіду підеш до дому". На стимуляцію жінка не погоджувалась, що за пігулка (не спиталась, бо ЦІЛКОВИТО довіряла лікарці з хорошими рекомендаціями). Через якийсь час почались перейми, крапельниця і пологи. А все було тому, що через 2 дні НР і потім Різдвяні свята.
    і всі цю лікарку хвалять, і до неї йдуть (бо "швидко і легко" народжують прям на огляді) - прийшла на огляд, ой перейми, ой вже і мама...

14. levandivka

Прямо, як у Чуковського:
    Нє ходітє, дєті... :)

15. olenkastar

може повідаете хто та лікарка,щоб інші були попереджені..
    моя подруга має ПДР 31 грудня...от їй треба бути обачною

16. Анута

Анута Well-Known Member

запросто, зараз тільки знайду...
    доречі, мені радили і я не пішла "ето нам ні нада..." (хоч і живу на Батальній)

Литвинчук Любомира Петрівна, Батальна, Паталогія
    ось вам про неї відгук - все просто ідеально :)
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=364313&postcount=931

знайома, якраз яку стимулювали перед НР, потім повідала, що згодом зрозуміла ну всю тактику, але... другу дитину всерівно пішла народжувати до неї ж "бо інших не знає, а з цею вже якось тактику змінить". ось так

17. levandivka

Я ТАК сильно підозрюю, що почати ТАКий список - матимемо повний персональний склад. Просто, одним щастить більше (сьгогодні), другим...
    О!
    заведу спеціяльну гілку, для списку. Ггг...

18. syavych

syavych копач

Тю, так то треба цілу базу даних заводити. Допис на форумі має обмеження по кількості слів :)

19. мамочка

мамочка Well-Known Member

таблетку не давали

20. olenkastar

саме так-ідеальний відгук...
    та моя подруга збирається народжувати в медінституті,отже до цієї з Батальної не попаде

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)