"Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем syavych, 11 сер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Відповідь: "Ми вас вродимо!" або "окситоцинчику не бажаєте"?

Я просто знаю де прокурори лікуються і за чиї гроші. Ви їх скільки з поліклінічної черги витиснули?
    А мова в мене йшла про ЗУМИСНУ НЕПРАВДУ, яка навіть зовсім невластива нашим прокурорам, до яких ідем скаржитись на поганого лікаря. :):):)

Додано через 5 хвилин
    Ну і який ефект очікувати? Не думаю, що добрий. Нісільна міл не будеш. Як лікар некомпетентний, то страште його хоч Ющенком - ліпшим він не стане. Хіба більше пурги подописує в карточку, щоб перестрахуватись. А користі людині? Тільки шкода.

2. Анута

Анута Well-Known Member

TARIKAFR, ну ось так склалось що в мене вуйко прокурор, чес слово не брешу (навіть сама здивована). але рядом в черзі ми з його сім"єю ніколи не сиділи і вряд чи будемо. і хоч гроші там є, але і хвороби там інші, де нам до тих "елітних"... ми люди скромні
    а всі скарги на поганого лікаря прокурорам лише на руку - вони з них "дань" знімуть і відпустять "пастись", але це вже інша гілка.

• Подобається Подобається x 3
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

ну чому, не раз читала описи про пологи, коли чоловік хапав за руку акушерку зі спицею чи ножицями, бо вони "забули" про попередню домовленість, - результативно і діти здорові. А то що в карточку понаписують - так право піти з пологового під розписку ще ніхто не скасовував.

А загалом так, якщо все добре - нащо ризикувати і нариватися? Ліпше спокійно, в теплі і затишку...

• Подобається Подобається x 6
  4. syavych

syavych копач

Ну не кажіть. Таким методом можна і окситоцинчику минути, і видавлювання.

5. TARIKAFR

А можна і навпаки на щось таке напоротись, як йому тре вас залікувати поза всяку ціну.:)

6. syavych

syavych копач

Так а ми про шо вже 6 сторінок говоримо? Не маніпулюйте зв'язками пацієнт-ліки-лікар. Синтезований окситоцин є в принципі шкідливий для здоров'я дитини, оскільки здатний провокувати гіпоксію плоду (див. В.В.Абрамченко “Простагландины и антигестагены в акушерстве и гинекологии” Петрозаводск, 2003г.). І глупість лікарів які колять його коли треба і не треба аж ніяк не зменшує його шкідливості. Інша справа коли та шкода менша ніж би була без застосування, але таке трапляється (траплялося б, якби не наші лікарі) вкрай рідко.

Додано через 2 хвилини
    А ви шо цього смайла ше не виділи? :)

• Подобається Подобається x 5
  7. TARIKAFR

Н'є.

8. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

на вашу думку якщо застосувати окситокцин без потреби, просто щоб народити наприклад в неділю, а не в понеділок, бо понеділок тяжкий день, то ніяких негативних наслідків не буде?
    бо я розумію вас так, що введення окситоцину саме по собі шкоди завдати не може, а якраз навпаки

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і дитина лишиться при мамі(чи в мамі) невідомо наскільки і в якому стані.

Додано через 3 хвилини
    до речі,може про конкретних лікарів поговоримо з окситоцином у руках?а то я знаю одного хорошого лікаря(який до речі теж ним користується) а от нарікань на нього "НУЛЬ"-і до нього будуть іти і народжувати і через скільки років і на другі,і на треті пологи підуть до нього і цілком довірять йому весь процес! Може є просто лікарі,які "невміло" або "без міри" вживають метод стимуляції пологів?

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК суть проблеми у тому, що наша "медицина" - суцільна бабайка (з рідкими виключеннями).
    Що толку з того, що синтетичний окситоцин для блага придуманий, чи вакцинами хтось хотів добра?
    У наших умовах - зло (перетворений у зло).
    Ще раз пропоную глянути Розповіді про пологи: гаратають "на добрий день", практично всім, хоча мали б застосовувати у крайніх випадках.
    І гілка ця для того, щоб не мати сумнівів, "окситоцин - зло" Краще обходитися без нього!

• Подобається Подобається x 2
  11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

:D:D:D:D:D:D п.Левандівко,вам його точно не вколять!

12. levandivka

Звичайно.
    І всі мої пологи (4 шт.) обійшлися без синтетики (штопання, вакцинації і решти обов'язкових ПБ-шних додатків). :)

• Подобається Подобається x 6
  13. Katrin

Katrin Well-Known Member

Маю питання до всіх, хто родив в лікарів, які все ж таки застосували окситоцин. Як прийде час других (третіх і т.д.) ви будете звертатись до тих самих лікарів чи будете шукати інших?(якщо звісно Ви за цей час не надумаєте ДП)?
    З одного боку я вже знаю, як полюбляє робити лікарка в якої родила і напевно зможу багаторечей передбачити, а другий може все обкрутити зовсім інакше і знов таки з окситоцином. Не знаю

14. мамочка

мамочка Well-Known Member

мені до моменту народження дитини точно нічого не кололи, а як тільки вродила то обкололи всі руки.
    на мою думку там кололи щось для "припинення кровотечі" і окситоцин.
    чи доцільно колоти окситоцин для кращого зкорочення матки (щоб швидше прийшла в норму?) і для того щоб прибуло багато молока????
    (мені здається саме так обгрунтував свої дії лікар)

15. levandivka

У більшості випадків - недоцільно!
    Усі ліки доцільно застосовувати "у крайньому випадку".

ЗІ: таблетку перед пологами давали?

16. TARIKAFR

Увага. Окситоцин застосовується у всьому світі і до нього є Покази і Протипокази. Тобто застосування вирішує лікар з Вами, попередньо повідомивши очікуваний ефект і можливі побічні наслідки. Тобто, просячи пояснень застосування цього чи іншого препарату, це зменшить кількість лікарів, що застосують його поза рекомендацій. А сам препарат є досить потужним і при правильному застосуванні рятує життя. І тому радьтеся з людьми, що є спеціалісти в цій галузі і мають досвід його застосування. І ніколи з демагогами, що гнуть одну лінію без розбору.
    Бо з власного досвіду знаю, що коли такі "спеціалісти" попадають в справді критичну стуацію, то біжуть до тих поганих лікарів і зразу стають згідні на всі в світі окситоцини, лиш би вийти з проблеми. І від пустопорожнього базікання враз ніц не лишається.
    Тобто - вирішуйте застосування того чи іншого окситоцину, попередньо порадившись з одним, а ліпше, з двома спеціалістами, а не пропагандистами. Бо справа може бути серйозною. І річ іде про ВАШЕ здоровя, а не Вашого порадника!!!

17. levandivka

Не ходити в ПБ?

Додано через 1 хвилину
    Де?
    Коли?
    В якій країні?

• Подобається Подобається x 1
  18. Katrin

Katrin Well-Known Member

Я перепрошую з ким радитись в ПБ о півночі?З черговим лікарем, який же не буде йти всупереч іншому-етика так би мовити.

19. levandivka

Кока етика?
    Їх вчили тому: підріж-підший-підколи. І чергового теж.

20. TARIKAFR

Я говорив про планові, а не ургентні ситуації. Тобто, радив приготуватись до ПБ, знайти Свого лікаря.
    Якщо ситуація є ургентна,де рішення часто приймаються за раховані хвилини, то тим більше, не радитись з пропагандистами ! То інакша ситуація, та навіть і в ній пропоную просити пояснень дій чергового лікаря, що зменшить ризик невмотивованого застосування того, чи іншого препарату.
    Хочу підкреслити, що мова іде про ВАШЕ здоровя - і вирішувати завжди Вам, навіть якщо довіряєте своїй інфі і відмовляєтесь від його застосування. Якщо пацієнт при свідомості і при підтвердженні його позиції кимось з близьких - ніхто не має права Вам призначати ліки навіть з найблагороднішою в світі метою. Навіть коли мова іде про Ваше життя - то Вам вирішувати!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)