Ми люди другого гатунку, інколи це вбиває

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем Натагідра, 25 вер 2008.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я особисто вiд себе написала листа-звернення в посольство. I ще декiлька людей з форуму зробили так. Може це нiчого не дало, а може i дало. В таких випадках треба дiяти а не розсуждати з приводу поганої репутацiї та бездушностi... хто зна чого не дав вiзу? Може зволоч, може такi правила, може йому жiнка не дала. Але добре що в рештi решт вiдкрив.

• Подобається Подобається x 7
  2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

тепер треба тримати кулаки за малюка!! читала і плакала. надіюсь, що не запізно відкрили візу.

• Подобається Подобається x 2
  3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У новинах про хлопчика написали, що німецька лікарня відмовилась від операції. Сказали, що у випадку смерті дитини погіршиться репутація клініки, тому дитину відправили до Києва. На щастя, швейцарський нейрохірург береться оперувати малого, операція призначена на завтра, на 8 годину ранку, у Києві, в "Борисі". Лікарі вже всі на місці. Давайте молитися, щоб все обійшлося.
    Тут новини про Валю на "донорі".

Трошки поофтоплю, але причина радісна, тому прошу модераторів вибачити.
    Останні новини з "донора":

Слава Богу, операция прошла успешно. Закончилась примерно в 18.40. Малыш в реанимации в стабильном состоянии.
    ........
    КТ ему делали сразу же после операции. Удалено 100% опухоли, все важные структуры мозга удалось сохранить. Ночь прошла нормально, слава Богу. Конечно, Валюше не легко сейчас, но он очень старается. Очень четко отреагировал на мамин голос, врачи даже пообижались немного, говорят "Валик, мы с тобой сидели всю ночь, и тебе было все равно, а на маму во какая реакция!"
    Тримаємо кулачки, щоб все і надалі було так добре!

Останнє редагування: 10 жов 2008
    • Подобається Подобається x 10
  4. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

І знову проблема з візами і знову важкохвора дитина

Мамі нашого Петра Тичинського http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=18&id=721
    відмовили у видачі візи до Польші. Віза була потрібна шоб відвезти до Польші кров на типування і дізнатися чи підходить брат як донор кісткового мозку для Петра. Хлопцеві показана Трансплантація кісткового мозку .

просто немає слів щоб висловити яке я відчуваю обурення і безсилля в такі моменти, ми для них не люди , ммама детально пояснила ситуацію, є направлення львівських лікарів, але ......

Завтра попробую подати заявку на візу через турагенство, може мені вдасться

Останнє редагування: 15 жов 2008
    • Подобається Подобається x 6
  5. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Тому таке ставлення до українців? Не роповідайте байок:)))

6. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

З цієї всієї історії я роблю такий висновок:
    Нема чого шастати по світі. Різні питання можна успішно вирішувати вдома.

7. Натагідра

прошу вибачення , але ви явно не в темі.

Деякі складні операції на україні не роблять

Типування крові на україні не роблять .
    Так що ми не просто "шастаемо" по світу, а ідемо туди де можуть вирішити це питання, а бюрократи створюють штучні перепони.
    Так я розумію що є проблема незаконних мігрантів, але тут не той випадок.

• Подобається Подобається x 6
  8. Натагідра

мамі Петра візу так і не дали, добре що знайшлись люди які відвезли таки кров на типування в Польшу , тепер чекаємо результату .

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)