Миху, сумніваюсь, що там можна відкрито агітувати взагалі за будь-кого крім Яника. Можливо в інших східних областях України, але в Донецькій...мабуть, ні. Або в дуже малих обсягах. І то сумно. І дуже не хочеться, щоб вся держава була так жорстко контрольована, як Донецька область.
Шухевич.... а вас то дивує? Мене вже ні. За кого Шухевич тільки не був "ЗА"... За Медведчука, по-моєму за Кучму і т.д. ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ---------- Моє передбачення, що президентом стане Янукович. Хочемо ми того, чи ні. Я голосуватиму за Юлю, хоча вона мені теж не подобається. Але.... Януковича пропхають, фальсифікаціями, чим завгодно, але пропхають. Видно, народу нашому тре пройти ще раз через одне місце, щоб в голові просвітлішало. А шо робити?
Стежте. Я відкрию гілку з інструкціями, ЩО робити. Деталі будуть пізніше. Перший пункт: в неділю о 6:30 підійти до своєї дільниці. Мати: мобілу, можна фотокамеру. Ніякої символіки. Бажано знати міські номери телефонів чергової частини свого відділення міліції (зазвичай там два номери). Проголосувати і о 8:30 можна йти снідати.
Ви мені вибачте, але я не розумію, для чого голосувати за те, що тобі не подобається. Тоді вже краще не йти на вибори зовсім, а ввечері прийти і перевірити, чи за тебе ніхто не проголосував.
Бо бувають важливі моменти в історії, які потім можуть змінити хід самої історії. І Ви мені теж вибачте, але таке от аналогічне питання виникає. Наприклад (це лише приклад), Вам дуже потрібна робота і Вам пропонують дві роботи. Не найгірші, але це не те, що Ви очікували. І також кажуть, що така робота, яку Ви хочете, буде згодом, але не раніше, ніж через 5 років. Ви погодитесь працювати чи будете чекати ті 5 років?
Добродію, я досі беззестережно поважав галичан. А тепер починаю розчаровуватися, вже даруйте. Годі плекати якісь фантазії - треба протистояти конкретні небезпеці. Чи Ви хочете перешити свою вишиванку на косоворотку і записатися на курси гри на балалайці? Краще спокійно піти на дільницю і проголосувати за альтернативу Януковичу, яке би прізвище не стояло в бюлетені.
я бы Вам ещё третью графу предложил, когда Вы кушать захотите! вариант один - кушать вариант два - не кушать варинт три - не согласен с первыми двумя вариантами!
Ома, не звертайте уваги на "агітатора". Йому треба набрати на клаві нормативне число знаків, інакше їсти не дадуть. У листопаді 2004 на форум "Обоза" вривалися порціямі якісь дивні жіночки - мат, суржик, все таке. Вдалося "запеленгувати" - жіноча зона загального режиму в Донеччині. Виділенка від знайомого провайдера. Благо, тоді ніхто всерйоз їх не сприйняв, тільки посміялися.
говорите - говорите, БУГАГА (убогая имитация сОтонинского смеха) ---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ---------- вот оно че ...
З ТИМОШЕНКО - в Європу! З ЯНУКОВИЧЕМ - В АзіОПУ! ---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- От холерник, а я й не відав що від у Канаді жиє... Напевно збрехали по ящику... ---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ---------- Їжаку зрозуміло,невикористані бюлетені вкидати за Януковича будуть після закриття дільниць. ---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ---------- НЕ ДАВАТИ! всіма можливими законними засобами. Врешті їхати до нас у Київ і добитися перевиборів без фальсіфікації.
ну вот с чего вы решили что она вас туда поведет? она сказала? это причина .... а почему не за Юлю? и как это возможно? на подведении итогов и подсчете сидят представители обоих кандидатов, там за каждую помарочку споры идут, там же и число бюллетеней, в том числе и не использованных, так что вопрос как??? Браво! если Тимошенко - проиграет, а она проиграет, то уже сейчас начинаются крики о фальсификации ... почву готовите? только второй майдан в Украине не будет, первый уже все доказал, простое надувательство народа "артистами разговорного жанра" ... да кстати, а как вы убедитесь что выборы которых добетесь будут без фальсификации? и если такой путь есть то почему его сейчас не принять? ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ---------- ёшкин кот...а кто? Свидомый украинец - святой, он не может ничего сделать плохого или глупого, если же он что-то подобное делает, значит находится под гипнозом ... либо москалей либо жидов (тут списочек коротенький)
Я з страхом чекаю виборів, їх результату.Я боюся, що Президентом стане Янукович....і в мене все меньше надії на перемогу Юлі.
Нет. Спасибо. Не зудит. Просто интересно, чем всё это закончится. Рад, что Читатель вернулся. А Вас, Борис мне жалко чистА по-человечески... И Ому, и Данилу тоже жалко. Выпью сегодня за ВАС. Обязательно. П.С. Кстати, Боря, я за Юлю. Если не верите, то у Ромки спросите. Он найдёт мой прошлогодний постик.