МИ КАЖЕМО ЇМ СВОЄ КАТЕГОРИЧНЕ «НІ»

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем De Boer, 3 лют 2010.

1. Fremut

Fremut Well-Known Member

Ещё немного и выяснится , что это Москва "организовала" Майдано_О

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як Москва може організувати ТЕ, чого сама боїться?

• Подобається Подобається x 6
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Миху, сумніваюсь, що там можна відкрито агітувати взагалі за будь-кого крім Яника. Можливо в інших східних областях України, але в Донецькій...мабуть, ні. Або в дуже малих обсягах. І то сумно. І дуже не хочеться, щоб вся держава була так жорстко контрольована, як Донецька область.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

І Шухевич туда само.Купив їх янек разом з Гарантом.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шухевич.... а вас то дивує? Мене вже ні.
    За кого Шухевич тільки не був "ЗА"... За Медведчука, по-моєму за Кучму і т.д.

---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Моє передбачення, що президентом стане Янукович. Хочемо ми того, чи ні. Я голосуватиму за Юлю, хоча вона мені теж не подобається. Але.... Януковича пропхають, фальсифікаціями, чим завгодно, але пропхають. Видно, народу нашому тре пройти ще раз через одне місце, щоб в голові просвітлішало.
    А шо робити?

• Подобається Подобається x 5
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Стежте. Я відкрию гілку з інструкціями, ЩО робити. Деталі будуть пізніше.

Перший пункт: в неділю о 6:30 підійти до своєї дільниці.
    Мати: мобілу, можна фотокамеру. Ніякої символіки.
    Бажано знати міські номери телефонів чергової частини свого відділення міліції (зазвичай там два номери).
    Проголосувати і о 8:30 можна йти снідати.

7. pukhnastyk

Хоч би то було тіко передбачення... :)

• Подобається Подобається x 2
  8. volk

volk Well-Known Member

Ви мені вибачте, але я не розумію, для чого голосувати за те, що тобі не подобається. Тоді вже краще не йти на вибори зовсім, а ввечері прийти і перевірити, чи за тебе ніхто не проголосував.

9. pukhnastyk

Бо бувають важливі моменти в історії, які потім можуть змінити хід самої історії.

І Ви мені теж вибачте, але таке от аналогічне питання виникає. Наприклад (це лише приклад), Вам дуже потрібна робота і Вам пропонують дві роботи. Не найгірші, але це не те, що Ви очікували. І також кажуть, що така робота, яку Ви хочете, буде згодом, але не раніше, ніж через 5 років. Ви погодитесь працювати чи будете чекати ті 5 років?

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Добродію,
    я досі беззестережно поважав галичан. А тепер починаю розчаровуватися, вже даруйте.
    Годі плекати якісь фантазії - треба протистояти конкретні небезпеці.
    Чи Ви хочете перешити свою вишиванку на косоворотку і записатися на курси гри на балалайці?

Краще спокійно піти на дільницю і проголосувати за альтернативу Януковичу, яке би прізвище не стояло в бюлетені.

• Подобається Подобається x 4
  11. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

я бы Вам ещё третью графу предложил, когда Вы кушать захотите!
    вариант один - кушать
    вариант два - не кушать
    варинт три - не согласен с первыми двумя вариантами!
    :):):):):):)

• Подобається Подобається x 1
  12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Уже миллион раз сказано, что вариант2=вариант3.

13. Boris_Kiev

Ома,
    не звертайте уваги на "агітатора".
    Йому треба набрати на клаві нормативне число знаків, інакше їсти не дадуть.
    У листопаді 2004 на форум "Обоза" вривалися порціямі якісь дивні жіночки - мат, суржик, все таке.
    Вдалося "запеленгувати" - жіноча зона загального режиму в Донеччині. Виділенка від знайомого провайдера.
    Благо, тоді ніхто всерйоз їх не сприйняв, тільки посміялися.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

говорите - говорите, БУГАГА (убогая имитация сОтонинского смеха) ;)

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

вот оно че ...

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

З ТИМОШЕНКО - в Європу! З ЯНУКОВИЧЕМ - В АзіОПУ!

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

От холерник, а я й не відав що від у Канаді жиє... Напевно збрехали по ящику...

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Їжаку зрозуміло,невикористані бюлетені вкидати за Януковича будуть після закриття дільниць.

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

НЕ ДАВАТИ! всіма можливими законними засобами. Врешті їхати до нас у Київ і добитися перевиборів без фальсіфікації.

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну вот с чего вы решили что она вас туда поведет? она сказала? это причина ....
    а почему не за Юлю? и как это возможно? на подведении итогов и подсчете сидят представители обоих кандидатов, там за каждую помарочку споры идут, там же и число бюллетеней, в том числе и не использованных, так что вопрос как???

Браво! если Тимошенко - проиграет, а она проиграет, то уже сейчас начинаются крики о фальсификации ... почву готовите? только второй майдан в Украине не будет, первый уже все доказал, простое надувательство народа "артистами разговорного жанра" ...
    да кстати, а как вы убедитесь что выборы которых добетесь будут без фальсификации? и если такой путь есть то почему его сейчас не принять?

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

ёшкин кот...а кто? Свидомый украинец - святой, он не может ничего сделать плохого или глупого, если же он что-то подобное делает, значит находится под гипнозом ... либо москалей либо жидов (тут списочек коротенький) :wacko:

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я з страхом чекаю виборів, їх результату.Я боюся, що Президентом стане Янукович....і в мене все меньше надії на перемогу Юлі.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Допустим, что станет.
    И что?
    Как это повлияет ЛИЧНО НА ВАС?
    А НИКАК!!!!
    Так, какая разница?

19. Boris_Kiev

Полковнику, що Ви робите у цій гілці ?
    Зудить в одному місці?

20. Полковник

Полковник миється в бані

Нет.
    Спасибо.
    Не зудит.
    Просто интересно, чем всё это закончится.
    Рад, что Читатель вернулся.
    А Вас, Борис мне жалко чистА по-человечески...
    И Ому, и Данилу тоже жалко.
    Выпью сегодня за ВАС.
    Обязательно.

П.С. Кстати, Боря, я за Юлю. Если не верите, то у Ромки спросите. Он найдёт мой прошлогодний постик.

а де твій аватар? :)