Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Коли останній раз були в сінагозі? (стосовно коли кажеца);):))
    А от останні два слова цілком правильно взяли в лапки.:good:

Саме смішне те, що воно в реалі так і є. але Ви чомусь це намагаєтесь знівілювати і всих москвинів пристібнути до українців. Ну не пристібується воно.

Бо саме москвини так істерично сприймають українців. І нічого Ви з цим не поробите.
    Заагорніть дваі пари.:))

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:))
    Судя по количеству опечаток, Вы нервничаете. Не буду тревожить Ваше равновесие, главное, что всплыла наружу сущность, которая утонуть в принципе не могла бы.
    Про "синагози" - улыбнуло:) Ай, зашутииил (с))))

3. ГРАНД

Тут є один простий вихід. Треба московство ізолювати від всього світу - і всі заспокояться. І політичні критики московства і расово-національні теж.

Це жабячий квохкіт із підмосковного болота.

4. ГРАНД

А я іноді захожу в сінагогу. але не молитись, а подивитись. І в Одесі також завжди заходив в сінагогу здається на Осіпова, і в католицький храм на Катерининській (як що не помиляюсь).
    А опечатки тому, що хочу встигнути дати швидку відповідь на всі дописи. А на редагування час не витрачаю.

5. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Мрієте про концтабори? Один також мріяв...здох як собака в Берліні в 1945.

6. ГРАНД

Ні непро конц табори. Це Ваша московська видумка і Ваше рідне ноу-хау. Мені більше до душі "залізна завіса" по Черчиллю.

7. forester

forester Well-Known Member

:) Некоторых заставляет беспокоится полная Луна (как писал Булгаков), а Вас - московство...:)

8. ostrov_Norman

Не бачу різниці...загнати людей в резервації і повільно знищувати, чи в швидко в концтаборах - обидви варіанти створені божевільними...Росія сама собі дасть раду, залишить її в спокої.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Захисничок Московії.

10. Luna

:good:
    Нет!!!!! пусть цепляется к России, ей все равно наплевать))) А Украину оставит в покое:o

11. Luna

ЛОЖЬ! Похоже, это Вы с Грандом ставленники украинофобских сил. Иначе не объяснишь ваше вредительство.

12. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ню-ню....я вже приготував...[​IMG]

13. ГРАНД

Ви багато чого не бачите. Бо тому і москвин за суттю. А ідея залізної завіси проста і гуманна. Не знищувати, а дати можливість і таким чином стимулювати самознищення і деградації московства, аж до сходження його до пироднього стану домонгольського панування. Саме так московщина і повинна дати собі раду. Всі інші варіанти не приємлимі - бо загрози від цього світового осередку зла лише отруюватимуть людство.
    Як підсумок. Впровадити залізну завісу і нехай там внутрі вона сама собі дає раду, а світ від московства відпочине. До того ж сама собою зникне проблема ісламського тероризму і пр. цивілізаційні загрози в усих частинах світу.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пані, а що ви взагалі знаєте про Україну та українців? З Норманів вивчали?
    А ця "плюється" з часів Андрія "Боголюбського". Ці "плювки" видно по зруйнованому краю від Луганська до Кіровограда, Дніпру та Чорнобилю.

15. ГРАНД

То назвіть ті сили вголос. Що , боязно?;)

16. ostrov_Norman

Майн кампф начитались? Фюрер здох, але ідеї його живуть, прикро що в Україні. Чи може не в Україні?:scratch_one-s_head:

17. Norton

Norton камышовый кот

не понимаю чем люди живущие в россии мешают жить? может с верхушки надо начинать....?у меня уже стойкое мнение начинает вырисовываться, кругом враги, куда ни (плюнь) глянь, одни враги.....и шо делать?

18. Luna

:) Спокойно, господа, я вас тоже люблю))
    Думаю, вам лучше насладиться обществом друг-друга и слаженно спеть дуэтом что-то приятное слуху....

19. Luna

По-моему, тут есть Украина и Двое...Двое, которые якобы борятся за неё...и в то же время так ненавязчиво отождествляют себя с ней. Грустное тождество...

20. ostrov_Norman

Московська жидо-масонська орда:))
    Як ви примітивно-пердбачувані...

а де твій аватар? :)