Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Увы..я снова возвращаюсь к мысли о том, что Гранд на форуме не просто ради общения. Такой негатив в адрес действительно искреннего сторонника ВО Свобода не может быть с потолка. Обвинения в "хропачках" и оскорбления подсказывают, что у Гранда цель не просто переругать тут нас всех, разделив на истинных и не истинных, титульных и москвинов. Похоже, ВО Свобода , да и вообще националистам следовало бы остерегаться таких "союзников", а ещё разумнее - бороться с ними. Гранд , Вы действуете и рассуждаете как плохой провокатор. Как провокатор потому, что навязываете свое мнение относительно мало известного Вам человека, мнение более чем негативное, рисующее портрет мерзавца и предателя. Как плохой провокатор потому, что Ваши потуги видны даже ребенку.
    Просто позор. Забираю слова относительно Ваших добрых намерений. Надежда , что Вы искренни в своих заблуждениях, развеяна. Это не заблуждения. Это подлость. Руки такому деятелю я бы не подала...Не потому, что разные взгляды. Родители научили избегать подлецов.

2. Luna

Прошу на этом закончить обсуждение личности пользователя.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

4. Luna

Гм..очевидно, сторонникам нацизма сложно оценить деятельность националистов)
    Не так радикальны...не так старательны в сортировках людей)))

Пан Прокоп, Акулина, конечно, вражина ещё та...шутка ли - москвичка, да щё не пускает слюни при виде Грандового оселедца. Ну а мы с Зимней уж точно не в Ваших рядах ...Обе с хорошей примесью еврейской крови. Який жах!)))
    И откуда вы повылазили такие?

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні , не помиляєтесь.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А так званим космополітам зрозуміти тих і інших.

7. Luna

8. ГРАНД

Як що Ви і справді бажаєте добра ВО Свобода, то попросіть Нормана не махати партійним квитком по ділу і без. Хоча це нічого не змінить в його переконаннях і він так і залишиться москвином. але принаймні перестане ганьбити Свободу.

9. Luna

Ни разу не видела , как он размахивает этим квитком...
    Это ВЫ так трактуете. Ибо ВАМ так выгодно..вопрос - зачем? Почему так рьяно Вы клеймите всех позором, обличая в несуществующих грехах?
    Очевидно, какая-то выгода есть...Чиих будете?

А я ничего не бажаю ВО Свобода. Меня эта организация никоим образом не касается.

10. ГРАНД

Знову москвинське "ВСЄХ".;) Нікого я не облічаю. Я просто констатую, що Норман москвин по духу і переконанням. Чи це облічання? Як на мене ні. москвин , то і москвин. Людина ж, не собака якась. Має право на свої переконання московські.
    А роду я козацького.

11. Luna

:))
    Не может быть..не может быть..
    - Петров, скажи?
    - Да..несомненно)))))))

Не вистачає шляхетності.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та йдеться не про вас, лишатеся на здоров'я такими як ви є. Йдеться про вибір "націоналіста". А про кров не потрібно, бо в мене є друг-єврей, який є справжнім українським націоналістом. І таких немало.
    Просто раджу не марати Нормана, запихуючи його туди, куди він ніяк не лізе. Краще бути хорошим ненаціоналістом ніж таким з душком. НКВДшник був не так вонючий доки не став в формі УПА знущатися з людей.

13. Luna

А кто вы такой, что КОНТАТУЕТЕ??? Вы, уважаемый пользователь с ником Гранд, можете предполагать. Звучивать свою мысль, версию..Но не выкладывать готовый констатирующий лже-факт, ничего общего, кстати, не имеющий с действительностью.
    Экс-коммунисты - националисты...новый анекдот))

14. Luna

А я и в мыслях не держала куда-нибудь его "запихивать для этого у нас на форуме есть вы))
    Насчет крови - извините. Начиталась размышлений Юрка и подпевок Гранда.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тоді це ви робили "без мыслей", пропонуючи "еталон націоналіста", як з Сталіна марксиста.

16. Luna

Я не могу предлагать эталон националиста, ибо сама таковым не являюсь. вы что-то пИрИпутали))
    Всё, достаточно. Тема зашла слишком далеко...Думаю, неискушенный ум, прочитав эту перепалку, укрепится в понимании различий между национализмом и нацизмом.
    приятного вечера. Закрыто до утра.

17. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Не, если мой ум читая эту тему ничё не понял (смешали всё в кучу, людей, коней, имей, не имей), неискушённый точно взорвётся :) [/OFFTOP]

18. ГРАНД

Ця замітка для Нормана. Щоб йому дійшло - публікується його рідною мовою.

19. ГРАНД

Радійте нелюди. І чухаючи потилиці з вилупленими очима та роззявленими ротами ще раз замисліться чому ГРАНД люто ненавидить московщину і її так званий нарід.

Особливо замислитись Норману.

В МОСКВІ ТАКИ ЗАКРИЛИ УКРАЇНСЬКУ БІБЛІОТЕКУ

Неділя, 26 грудня 2010, 22:24
    Версія для друку Коментарі 117 Після другого обшуку єдину на території Росії Бібліотеку української літератури в Москві опечатано і зачинено.
    Про це повідомила директор цього закладу Наталя Шарина, передає УНІАН.
    За її словами, 24 грудня в бібліотеці відбувся другий обшук, в результаті якого було вилучено жорсткі диски з комп`ютерів, а також читацькі квитки.
    Директор підкреслила, що обшук проводили на підставі відповідної постанови слідчі відділу по боротьбі з екстремізмом Центрального адміністративного округу МВС Росії по місту Москві Павло Тимофеєв і Ацамаз Багдаєв.
    Крім того, керівник повідомила, що ці співробітники МВС Росії під час щорічного вивозу сміття з бібліотеки - старих буклетів, вивісок, стільців - за участю російських телеканалів: Першого каналу і Вести намагалися підкинути в це сміття принесені з собою видання.
    За словами Шариної, спочатку Тимофєєв намагався покласти цю літературу на книжкові полиці усередині бібліотеки, проте після того, як це помітили співробітники, і "вигнали його з будівлі", він кинув згорток у сміттєвоз.
    Директор бібліотеки повідомила, що після того, як згорток дістали співробітники зі сміття, співробітники МВС закрили його в автомобілі.
    Шарина також повідомила, що після того було складено протокол, куди було внесено всю цю інформацію, пізніше на місце прибула заступник начальника Управління культури Центрального адміністративного округу Москви Оксана Гришина і заявила, що бібліотека мала бути закритою раніше на підставі нібито відправленого факсу на адресу Шариної.
    Вона зазначила, що по тому бібліотеку було закрито і опечатано 24 грудня.
    Директор бібліотеки підкреслила, що слідчі поводилися неналежно і погрожували їй.
    Зокрема, вони заявляли: "Ви погіршуєте своє становище".
    Шарина повідомила, що в понеділок має намір за даним фактом звернутися в прокуратуру і службу власної безпеки МВС Росії.
    Відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН, з чим пов`язані такі дії російської влади проти Бібліотеки української літератури, Шарина сказала: "Це не пов`язано з будівлею. Це пов`язано з чимось серйознішим - з останніми подіями в Москві (з безладами на Манежній площі). Президент Росії сказав боротися з екстремізмом і націоналізмом - ось вони і борються".
    Як відомо, 23 грудня відділ боротьби з екстремізмом МВС Росії вилучив з Бібліотеки української літератури в Москві понад 50 книг для проведення психолого-лінгвістичної експертизи.

20. Luna

Месте Гранд..я таки начну ревновать - Вы явно воспылали неведомой страстью к Норману)) Зная его семью, подозреваю, что страсть останется неразделенной))))

а де твій аватар? :)