Пані та панове, а чого нам чубитися? В них - своє, у нас своє, смачніше! Хай собі живуть, здоровеньки будуть та до нас не лізуть. хіба що у гості.
Проспала Солоха. Немає вже в нас ні своїх заводів, ні своїх ЗМІ, ні своїх урядів. Вони не "будуть лізти", а вже залізли, коли ми, нікчеми, спали. І ведуть вже себе як вдома, використовуючи знову Лук'янівку як в часи Петра - "язик (погане про москалів) до Києва доведе".
Нічого, що проспала, зате прокинулась. І Вам, пан Прокіп, раджу того самого. Прочитала Ваші дописи та й гадаю - щоб я б так над поганою капустиною причитала, як Ви тужите. Нема чого. Сили є, люди роботящі є - все буде.
Згодна, та не зовсім. Розум є...сил в розуму не вистачає. От підозрілий той, хто смачно попопїсти не любить, то йому всі ледачі, від батька до невісток) В мене ніхто не балується!
мені от теж ви підозрілі ,пишіть довшими фразами, а то важко вичислити "ху із ху",так підозрюю хтось з адмінскладу
Уважаемая Солоха, Вы рискуете подорвать авторитет Прокипа, зарекомендовавшего себя "хмурым промосквином". Как можно! Что бы Прокип и не тужил? :o Будет, конечно. Уже почти 20 лет прошло - срок не малый, а Украина стояла и стоит. Конечно, всё хорошо будет!
[OFFTOP]Ну откуда... Нет, скажите, пожалуйста, ну откуда в лесу дюже вумные дядьки могут взятся? Так мы, гутарим по-крестьянски, консИрваториев не кАнчали...[/OFFTOP]
То в своїй хаті То ми вже якось разберьомся з своїми хлопцями, хто в нас є хто. А життя хмурим проживати не годиться! Та й ми собі не дурні
а хіба розумні вибирали б собі таке явище як янукович, і через декілка місяців вже розчарувались в тому, що і так було очевидно.
та ніякого абзацу, вимре постсовкове покоління і ніхто про імперію і не згадає,жаль що ми не доживемо до того світлого майбутнього нашої держави,без русофільства