З сучасного життя точно не дізнаються, тому й полюбляє народ казочки. Але й "казочки" вийшли на рівень "латинос" - колишній духовний та фінансовий голодранець за якийсь рік на злодійські гроші одягається в костюми італійських дизайнерів та починає розмовляти про проблеми Ренесансу. Чи вічна історія жлобів, як вдало вийти заміж, не змінюючи внутрішній світ. Прирівнювання теперішньої нашої культури до латиноамериканської аналізуй по відповідній тематиці того, що називається кінофільмами чи поп(жлоб)культурою.
Хтось тут базікав про славетне савєцьке минуле і дружбу народів, та інш. Так от нате подивіться про всяк випадок виписку із одного документику. І це все ВОНИ. кому цікаво даю посилання на повний текст інструкції. Там багато цікавого. Ви побачите що гітлерівський від бір ані чим не відрізнявся від москвинського. http://volgota.com/yaroslavz/priznaki-degeneratov У НАС такого не було і бути не могло.
Увы..я тот самый страшнючий смешанный вариант Эхх... Моя психогенетическая сущность пугает аппарат))))
Цим просто розвіювався міф про те, що НКВД заправляли виключно грузини та євреї, а "великий" народ не при чому.
Кертис, да друже Прокип привёл информацию из той же статьи Беспалова В.В.: И никто его не упрекнул в "сомнительности" источника. А вот моя выборка почему-то не понравилась.
Ну, если это его оправдывает... А мне, честно говоря, нет никакого дела до евреев. Я просто решил проверить информацию Прокипа.
Это оправдывает меня. А вообще, принято конечно давать ссылки, дабы опонент мог обосрать источник. Ну и правильно. Судя по всему он вырезал только то, что ему было выгодно.
А тепер не знаю, куди цю "вигоду" запхнути. А суть в наступному. Московити навіть марксизм не могли достовірно розшифрувати, тому це для них зробили більш розумніші (чи хитріші) Керенський та Ко. В результаті перші з партнерів всі "каки" з більшовизму повісили на євреїв, а ось "пабєди" вони присвоїли виключно для себе, залишивши для хахлів лиш варити кашу на фронті, а для євреїв - лиш роздавати патрони.
Неее....Я слишкм заметна и молчать не могу)) Не могу себе отказать в удовольствии за чуб кое-кого потаскать))))
Хе. Так це іденальні характеристики для залучення в якости сексоту, або для використання в якости ката для тортур політичних в"язнів.