Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З сучасного життя точно не дізнаються, тому й полюбляє народ казочки. Але й "казочки" вийшли на рівень "латинос" - колишній духовний та фінансовий голодранець за якийсь рік на злодійські гроші одягається в костюми італійських дизайнерів та починає розмовляти про проблеми Ренесансу. Чи вічна історія жлобів, як вдало вийти заміж, не змінюючи внутрішній світ. Прирівнювання теперішньої нашої культури до латиноамериканської аналізуй по відповідній тематиці того, що називається кінофільмами чи поп(жлоб)культурою.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Хтось тут базікав про славетне савєцьке минуле і дружбу народів, та інш.
    Так от нате подивіться про всяк випадок виписку із одного документику. І це все ВОНИ.
    кому цікаво даю посилання на повний текст інструкції. Там багато цікавого. Ви побачите що гітлерівський від бір ані чим не відрізнявся від москвинського. http://volgota.com/yaroslavz/priznaki-degeneratov
    У НАС такого не було і бути не могло.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Увы...В НКВД меня бы не взяли...)))))))))

4. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Родились такими

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

только в Центральном аппарате НКВД русские составляли 65%, евреи - 7,4%, ...

6. Luna

Увы..я тот самый страшнючий смешанный вариант:sad:
    Эхх...:sad: Моя психогенетическая сущность пугает аппарат))))

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цим просто розвіювався міф про те, що НКВД заправляли виключно грузини та євреї, а "великий" народ не при чому.

8. forester

forester Well-Known Member

http://mrk-kprf-spb.narod.ru/bespal.htm

9. kertis

kertis миється в бані

Вы любезнейший Форестер, когда нибудь слышали что бы коммуняки про себя правду писали? mrk-kprf-spb ;):)

10. forester

Кертис, да друже Прокип привёл информацию из той же статьи Беспалова В.В.:
    И никто его не упрекнул в "сомнительности" источника. А вот моя выборка почему-то не понравилась. :)

11. kertis

kertis миється в бані

Он ссылки не давал. А мне не понравилось, потому что там про евреев плохо написано. :))

12. Luna

Риба моя, про евреев хорошо пишем только мы с тобой))) УспАкойся уж по этому поводу)))))

13. forester

Ну, если это его оправдывает...
    А мне, честно говоря, нет никакого дела до евреев. Я просто решил проверить информацию Прокипа.

14. kertis

kertis миється в бані

Это оправдывает меня. А вообще, принято конечно давать ссылки, дабы опонент мог обосрать источник. :)
    Ну и правильно. Судя по всему он вырезал только то, что ему было выгодно. :)

15. Luna

Не, ты неподражаем))))))

16. kertis

kertis миється в бані

Ещё из статьи "понравилось" :

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А тепер не знаю, куди цю "вигоду" запхнути.
    А суть в наступному. Московити навіть марксизм не могли достовірно розшифрувати, тому це для них зробили більш розумніші (чи хитріші) Керенський та Ко. В результаті перші з партнерів всі "каки" з більшовизму повісили на євреїв, а ось "пабєди" вони присвоїли виключно для себе, залишивши для хахлів лиш варити кашу на фронті, а для євреїв - лиш роздавати патрони.

18. ГРАНД

Сексотом би взяли.:))

19. Luna

Неее....Я слишкм заметна и молчать не могу)) Не могу себе отказать в удовольствии за чуб кое-кого потаскать))))

20. ГРАНД

Хе. Так це іденальні характеристики для залучення в якости сексоту, або для використання в якости ката для тортур політичних в"язнів.

а де твій аватар? :)