Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. kertis

kertis миється в бані

У них ген такой, как у евреев.

[SIZE=+1]"Меж земной двуногой живности
    всюду, где ни посмотри,
    нас еврейский ген активности
    в жопу колет изнутри."[/SIZE]

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вихованець культури "после первого гранчака не закусываю".

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Это так по-вашему, господа...Из-за одной фразы записать человека чуть ли не в хронические алкоголики.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це не просто одна фраза. Це менталітет та суть всього життя. І не одного конкретного представника однієї конкретної нації, - а всієї нації. Невже це для Вас новина?

5. Luna

Да, новина. Ибо менталитет нации складывается из множества представителей...А я среди этого множества алкоголиков наю немного...не больше, нежели среди украинцев.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А постулат "после первого..." створив і ввів в вжиток певний народ. Я просто згадую цей післявоєнний фільм, коли люди з цієї культури аплодували цьому невігластву "нашого" розвідника на допиті в німців.

7. Luna

Вам стовідсотково відомо, хто автор цього вислову? А що, як він генетичний українець? Хоча...це питання не до Вас)))

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мені він зовсім нецікавий. Мене шокують аплодисменти людей цьому постулату з певної культури.
    Хоч і придумувало пошлі анекдоти "армянское радио", але вони приживалися не в Вірменії, а дещо північніше.

9. Luna

Згодна...Мене теж дещо шокувало...наприклад, вислів трирічної дитинки в селі на Вінниччині : "Мамо, хоцю винця!" На мій здивований погляд, батько пояснив, що то є дуже корисно для крові..
    Вже пройшло 15 років. Дитина таки хоче винця...постійно.
    Та певна культура...

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось про цю "певну культуру" я тут і гундосю вже майже рік.
    Ці "дітки" з цієї культури в своєму невігластві ще й потребують "тверду руку" пана з батогом.

11. Luna

Мені сподобалось "гундосю")) Додаю до словника.
    Розумієте...багато дечого з ваших висловів ПОТРІБНО брати до відома та в життя, в життя...Але Ви надто прив"язали все до слова "рашен". Це відштовхує...Не дає зосередитись на суті. Цке моя думка, вибачте.
    На жаль, не потрібні цім діткам батоги...Їм вже нічого, крім винця, не потрібно..Життя закінчене в неповні 20. Алкоголізм...

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Щоб зрозуміти мою критику культури "рашен" на цьому прикладі, спробуйте ознайомитися з культурою українського села, включно з національною церквою, до "невміючих пити" десь на рівні стику 17 та 18 століть. Їх громада ставила врівень з гулящою жінкою та створювала певне гетто навколо них.

13. Luna

У 18 столітті все змінилось?
    Може, Ви й розумієте і знаєте причину називати те, що критикуєте саме так...
    Але це , як на мене, є перепоною до засвоєння самих думок.
    Як знаєте...То Ваша справа.

14. Forpost

Forpost Стоїк

манкурт?

15. Forpost

Forpost Стоїк

упс.[OFFTOP]..Luna то Ви? чи виписались(маю на увазі Вашу українську) тоді гратулюю![/OFFTOP]

16. Luna

Вибачте, моя українська не змінилась...Може, Ви побачили якесь погіршення, то вкажіть на помилку - буду вдячна. Ви не в перший раз натякаєте на "не теє мовлення" у Луни, але жодного разу не навели доказів цього сумного явища;)
    Хоча...може, я невірно зрозуміла слово "виписались"?:))

17. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]раннні твори письменника страждають деякою стилістичною недовершенністю, але потім, з роками його майстерність зростає ,хіба не можна сказати, що він виписався..[/OFFTOP]..

18. Luna

[OFFTOP]Пан Торро, от тільки Ви можете навіть комплімент зробити так, що Вас хочется чимось важкеньким БАМКНУТИ - вибачте за мою французську)))))[/OFFTOP]

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я взяв цей період тому, що маю свідчення про нього іноземців. А процес загнивання далеко не ідеальної культури йшов поступово. І зараз український люд в культурному відношенні гірший ніж навіть сто років назад - дивись занедбані землі, якість праці, відношення до екології...

20. Luna

100%.
    На жаль...
    На мій погляд, все від родини. Починаємо виховувати, коли помічаємо вже далеко не перші проблеми...
    Може, комусь буде смішно, але мені сумно..Спостерігала на дні народження в подружки моєї дочки, було це років 6 тому, дітям по 5 - 6 - рочків. Ведуча пропонує їм вгадати казкових героїв по малюнкам та описам вчинків...Ви не уявляєте, які тільки казки не перераховувались - діти НЕ ЗНАЮТЬ...Навіть ведуча була здивована, а батькам навіть не соромно. Порушені всі виховні функції родини, майже повсюди...То звідки дітям знати, що не можна красти, вбивати, нищити, пачкати, знущатись, ледарювати?

Ехх...це крик душі.

а де твій аватар? :)