Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Такого, пане вчителько, міста в Україні немає. Є на вашем "языке" - Ривнэ.
    Кертіс, щось не "нажимається". Вже мозоля заробив.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Які ярлики? Москвина назвав москвином, єврея - євреєм, татарина татарином, українця -українцем. Це ярлики, чи щось інше, може якась образа?

3. kertis

kertis миється в бані

На собачьей мове?
    А що должно нажаться?

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А почему Вашему племяннику не реготать, наивному? Если дядю не где-нибудь и не кто-нибудь, а на заседании ЦК КПСС один из партийных боссов обсуждал..Беспартийного-то...и вообще - тихого-скромного борца за свободу)))) Надо же...Людей в то страшное время за неправильно сказанное слово могли осудить, а тут..на заседании ЦК обсуждали, в парти не находящегося, а Сибирь он так и не увидел...Нет, ну точно - врут все про те времена. Тогда любого инженера, конструктора могли на засеании ЦК приятельски обсудить. Ещё и воинское звание дать, паразиту, чтоб знал добрость партии.
    НЕ ВЕРЮ.

5. Luna

:))
    Вы таки с приветом, господа.

6. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Открыто, просьба всем воздержаться от взаимных оскорблений. Очень надеюсь на понимание.

7. ГРАНД

Не знаю хто поставив у відмітках з фото, що "А єщьо не камуніст гаваріш"- ще рахз наголошую - НІ!!! Не комуніст і не був.

8. ГРАНД

На приклад?

9. ГРАНД

Я вже в тому віці коли з денм народження не вітати треба, а співчувати.:rose:

10. tanna

tanna Дуже важлива персона

Агресія і ненависть. Це наприклад.

11. ГРАНД

В чому саме вбачається моя агресія? стосовно ненависті я вже казав. Це доволі благородне почуття, яке ще заслужити треба. Куди гірше зневага та призирство.

12. ГРАНД

Ось де ненависть та безпосередня робота по дезінтеграції України. Радійте панове яких я в темі назвав "ВОНИ". І тільки спробуйте щось заперечити на всі прийдешні твердження. Ви сієте ненависть не те що на форумах, а в головах малолітніх дітей. Ненавись до країни, до її історії та культури.

Коментуйте пані Луна. Невже ці огидні промосковські так звані вчителі думають що дитина згодом не задасть пиання. "Ачому ж тоді цим злочинцям на тих землях місцеві жителі ставлять пам"ятники і кладають про них героїчні пісні, називає їх ім"ям вулиці, та присвоює їм звання почесних громадян"? Але і тут є вчителі типу Кертісів та степаничів, які дадуть просту як їх свідомість відповідь: "Та то там живуть тупі клоуни. Вуйки, одним словом, які самі не знають історії правільной, написаной для них в кремлівських палатах, а можливо і в одеському інституті імені Ківалова-Кактусєва".

13. Luna

:)
    Никто не знает, сколько ему на роду написано, пане Гранд...С этой точки зрения, давайте лучше будем поздравлять с Днем рождения .
    1. Кто не говорит на украинском языке - тот не украинец!
    (Мать языков советских - великий и могучий РУССКИЙ, советский человек не может не знать русского!!!)
    2. Кто не признает Бандеру и Шухевича героями - тот не украинец! (Дело Сталина и Ленина бессмертно, дорогие товарищи!) Прим. Я признаю героями воинов УПА. Но - у меня есть другие герои...Одно другому в моем сознании нисколько не мешает.
    3. Вышиванка и шаровары - неотъемлемый гардероб Украинца! Кто не в вышиванке - мосвин! (Пионер! Гордись своим галстуком, он ведь с нашим знаменем...и тп.) Прим. Я люблю вышиванки...У меня есть несколько, эти вещи по-настоящему греют душу...Но я категорически не согласна с тем, что без вышиванки украинец - москвин.
    4. А кем был дед Януковича???? (Имеете ли родственников - заключенных?)
    5. Для всех не-украинцев заготовлены гилляки (для врагов коммунистического режима и партии всегда готовы просторные и светлвые камеры)
    Я могу продолжить...Но список будет неполным без отличий. Пожалуй, укажу одно:
    - Истинные украинцы рождаются толкьо у этнических украинцев!
    (граждане СССР являются истинными сссровцами независимо от окончания фамилии).

14. Luna

У меня супруг закончил институт имени Кивалова, получил достойное образование, правда - он не политик, интересуется исключительно предпринимательством и гражданским правом. А в академию из ОГУ перешел по одной единственной причине - за своим предподавателем - куратором группы.
    К Вашему вопросу - именно ЭТО, увиденное мной, отношение жителей ЗУ к воинам УПА и перечеркнуло все, рассказанное мне о том периоде в школе в отношении УПА. Поэтому отвратительный поступок издателей аукнется им же однозначно.

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І що Вам не подобається?

16. Luna

Однобокость такой литературы. И бесконечные швыряния истории ..перетягивание каната.

17. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не спитає. Тому що дитина виросте і дізнається, як називаються вулиці, яким чином ставляться пам'ятники и даються всякі почесні звання. Хто це робить, навіщо і за що.

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Луна,
    а Вы её (книгу) читали? Аж 300 экземпляров - это сильнО!

19. Luna

Нет, я сужу по выложенному ГРАНДом материалу. Не читала...собственно, я и оцениваю не саму книгу, а материал статьи о ней. А 300 экземпляров, это примерно на четыре школы.

20. ГРАНД

Вибірковість. Мені не подобається вибірковість. Мені не подобається те, що там не вказані архівні данфі про звірства та гвалтування понад мільона німкень красними кхмерами не лише в німеччині і східній Прусії, а і в Угорщині та Словаччині. Те що там немає архівних даних про мародерства найвищого командного складу так званої армії красних кхмерів. Те що немає архівних даних про ганебну втечу із Севастополявсього штабу команодування красних кхмерів на підводному човні, які покинули на призволяще на розправу і в кращому випадку полон всього підлеглого війська. Що цей вчинок не відзначається ані на Сапун горі і не в Балаклаві. А це не просто ганебний вчинок - це злочин по відношенню до своїх же красних кхмерів. Ось що мені не подобається.

а де твій аватар? :)