Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так у "Хитрого" теж був партквиток, але він не відображав стан душі, якщо вірити матеріалам Гранда.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та то матеріали не ГРАНДа, а КГБ.

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

капец..ЁЁЁ...теперь и Норман москвин%-)

4. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

А що ж у партію не беруть? По формі черепа не проходите? :))

5. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Та ми всі тут москвини, як виявляється :)) Лише Гранд з Юрком українці :))

6. ГРАНД

Ні не всі. А Норман точно.

7. forester

forester Well-Known Member

Просто поразительно... Определение национальности на расстоянии - это какие же мозги надо иметь!

8. ГРАНД

В партію зовуть. Але я вважаю, що формалізація не головне. Мене зовуть і в "За Україну", і в УНП, і в КУН. Я не формалізуюсь в партіях принципово, бо вважаю що патріотичні партії повинні згуртовуватись, а не дрібнитись. Принаймні в дві націоналістичні сили які б діяли як в напрямку правого так і лівого спрямування. На крайній випадок третя як центристська.

9. ГРАНД

Ви теж москвин. І тільки не кажіть мені, що Ви папуас.:))

10. forester

Я? Москвин? Э, друже, Вы тут погорячились. Я уж, скорее, эрзя или мокша. А вот с Вашей принадлежностью не всё понятно. :)

11. ГРАНД

Розумієте stranger,коли людина любить бокс (наприклад), є вболювальником, переглядає систематично поєдинки по телебаченню, знає багато прізвищ боксерів і т.д. , але сама в ринзі жодного разу не провела ані секнди в двобої, то називати таку людину боксером буде не правильно. Бо вона не володіє головним чинником - практикою боксу.
    Так само виходить і з Норманом. Він теоритично думає що вболіває за Україну (так йому здається), але в той же час головного чинника українськости свідомо ігнорує. Він не вживає української мови. Переконаний, що принципово не вживає. Хоча і володіє нею (теоритично). Хоча він повинен як патріот не тільки її вживати постійно і свідомо, але привчати до цього і решту любителів української природи. А він напаки кидається як скажений собака на того ж Бліка, який на практиці довів, що українство йому не байдуже. Ну і мене з Юрком минути не в силах. Його роздратовує українськість. Бо він москвин.Підсвідомий москвин. Хоча визнати це боїться.

12. ГРАНД

Мені байдуже хто Ви. Ви не українець - і мені цього достатньо. Я ж не шовініст якийсь там і не ксенофоб.;):))

13. forester

Не украинец, это да. А вот перееду жить в Крым - буду украинцем. ;)

Я догадываюсь...

14. ГРАНД

Ні не будете. Українство екстериторіальна величина. Тоб то місце проживання не визначає приналежності до українства. Ви можете переїхати жити хоч до Львова і оселитись у славнозвісній "Криївці"- але ж це ніяк не значитиме, що Ви одразу станете українцем та ще й Бандерівцем?;) :))

Це вже добре.:rolleyes:

15. forester

Чур меня... Думаю Всевышний этого не допустит. :)

У что, вообще, это такое? Принадлежность к определённым традициям? А какие они? Кто может авторитетно определить является человек носителем украинства или нет?

16. ГРАНД

Звичайно ж не допустить. Бо він благоволить Бандерівцям від такого набуття як Ваша персона.http://www.youtube.com/watch?v=XYyF6eszKEI
    І справді, чур Вас.;)

Ви вмієте відрізняти цілісне від фрагментарного?

17. forester

Вот и славненько. Думаю в этом вопросе у нас с Вами полный консенсус. А о бандеровцах, я распространяться в этой теме не буду.

Ну, Вы тут сейчас начнёте украинские "хороводы" водить... "Целостное", "фрагментарное", сами-то поняли о чём речь? :)

18. ГРАНД

Правильно. Бо ж і так відомо , що паскудитимете. краще утриматись від пакощів.

Не почну. Бо в українців немає такого явища як "хороводи водити". Це москвинське явище.

Я о розумію, про що кажу. Просто поцікавився, чи Ви вмієте.

19. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Газета? Через 5-7 років газети вимруть як динозаври, зараз час інших технологій.
    Для організації телеканалу потрібні величезні гроші яких Свобода не має.
    На форумі Свободи можуть сидіти будь-хто: і такі як Гранд з Юрком і агенти ФСБ і хворі і божевільні. Якщо ви по форуму судити про партію, то це навіть не смішно.
    Організованний націоналізм в занепаді тільки для тих хто немає до нього жодного відношення. Нічого особистого пан Прокіп.

20. kertis

kertis миється в бані

Это предрекали ещё 15 лет назад. И тем не менее, газеты и книги живее всех живых. :) Не отнимай хлеб у полиграфистов!

а де твій аватар? :)