Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

А саме? Як щодо вбивств? Чи, якщо заради idea fix, то як в відомій приказці "цєль оправдьіваєт срєдства" або "кто нє с намі, то протів нас"???

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Майже згоден. Майже, але не повністю. Стосовно Кертіса. Він веде себе наче сявка підзаборна. Це головна претензія до нього. У мене до нього ніяких більше претензій немає.
    Так, граждане, прекращаем обсуждать пользователей. Касается всех. Пока предупреждение.

3. ГРАНД

Не юродствуйте. Я ж сказав за ради виживання як нації. А вбивства та інш. то Ви самі вигадали, бо я про це не казав.

4. Norton

Norton камышовый кот

мені не потрібні ніякі експеременти...перевіряти свої переконання- не бачу потреби...я бачу людей , я бачу Україну якою вона є, все міняється, ми з вами до речі також...Україна в моєму розумінні- це народ який живе на цій землі, який находить спільну мову, який живе пріорітетами цього народу.....і ніякі показові випади по мові, по культурі, по історії, тим паче націоналізм, який ви проповідуєте, не змінять моєї думки...перш за все люди...

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Гранде. Я намагаюсь відноситись до людей так, як я хочу щоб вони відносились до мене. Не завжди це вдається..але намагаюсь цьому слідувати. Так що почніть з себе...покажіть приклад. А ось тоді можна і з когось питати...

6. kertis

kertis миється в бані

У меня есть цель. И я её добьюсь. Уже близок. ;)

7. Norton

Norton камышовый кот

а ви знаєте скільки українців є?

8. ГРАНД

Як що можна про пріоритети подробніше. Бо у різних шарів населення і пріоритети виявляються різними, хоча на папері написано що всі наче один нарід. Щось не співпадає в пріритетах.;)

.
    Не кажіть ГОП.... (стосовно не змінять думки). Хоча б тому, що справжня, фактична (а не міфологічна) історія України і українців пізнан лише на невеличку частинку. А оволодіння новими знаннями не може не привести до зміни думки. Колись же люди були впевнені на всі 100% що земля стоїть на 3 китах і 3 слонах. А якийсь вискочка взяв та і зруйнував ці переконання.;)

Без сумнівно.

9. ГРАНД

Уйміться.

10. ГРАНД

З себе питати я вмію. Будьте впевнені.

11. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Про "крайние меры" вы сами сказали. Я ничего не утверждал, между прочим, я спросил.

12. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Не думаю.
    Почему-то мне кажется, что Юрко не кривит душой. он истинный провокатор, природный, идейный. И как никто на руку украинофобам. Такими авторами удобно прикрываться, сопоставляя национализм с нацизмом.
    Другое дело Гранд. Коммунист, перекрашенный в националиста - ничего нет страшнее приспособленцев...Как ветер подует, пане Гранд.
    Я не осуждаю экс-коммунистов. Нисколько, ни грамма. Но такие фарбовани лиси - страшные люди.

13. Luna

Это заметно. Особенно судя других.

14. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Нортоне, а що ті маєш на увазі? Що поєднує? Єдиної історії нема... единої релігії нема...ментальність різна...навіть історична мова (я не кажу про еталон української мови ) у різних регіонах істотно відрізняється... Так хто такі українці?

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

О впертий, як Троцький. Прийшли Сталіни і поганять його дітище.

16. ГРАНД

І з других спитати вмію також.;)

17. Luna

Мэй бы и умеете:) Только не можете.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ті, що в Рівному крім тебе живуть та не підспівують вовкам з лісу.

19. ГРАНД

Ярличок прийнято. Дякувати не буду, але і спротиву не чинитиму у вигляді прохання надати № партквитка і т.п.;):))

20. Norton

Norton камышовый кот

пріоритети народу які живуть на цій землі, що не зрозуміло?
    пріоритети у всіх однакові, жити, народжувати дітей, мати змогу їх виховати...може думки у всіх різні?
    та за сьогодення треба думати і за майбутнє....а минуле і історію залиште, бо з глузду можна зійти з цими істориками, де кожен пише що йому до вподоби...

а де твій аватар? :)