Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Любі мої друзі!(В.Ющенко)
    Голосуйте,галасуйте...останній раз вже голосували за "українку",а вибрали..."українця"!
    А я,як був Українцем,так і залишусь!
    Co ma piernik do wiatraka!
    [OFFTOP]Да-а...Тут одна дама вже ляпнула...
    Сколько можно терпеть эти бесконечные Я - УКРАИНЕЦ...
    http://www.ostrovforum.net/showthread.php?t=7943&page=17[/OFFTOP]

:hi:

http://www.youtube.com/watch?v=9VHVp_yMB_M&feature=player_embedded

2. Norton

Norton камышовый кот

з цитатою згоден....але про норму бачу зовсім інше, коли люди говорять, а коли щось роблять....в цьому співвідношенні ми всі однакові...той хто говорить, даже не говорить а балакає, шо я українець, а ви всі, що тут робите, то про яку перестройку може йти мова...?
    я може і з молодшого покоління як ви мали змогу висловитися, але мені, та й багатьом людям мого віку, в тому числі і одеситів, теж не все подобається, але з надією, що воно таки прийде до всіх те розуміння, що ми живемо на одній землі, йти звідси ніхто не збирається і відбудовувати будем даже не ми з вами, а наші діти і онуки...

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

І залишайтесь!!! Тільки рада. Залишайтесь Українцем, пишайтесь цим - чудово!!! Але не беріть на себе функції Господа Бога, вирішуючи, хто з нас українець, а хто "богообраний гадесит". Залиште в спокої людей із своїм доморощеним нацизмом!
    Підкреслюю - особисто я такого терпіти не можу і не буду.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

СЛАВА МАЙБУТНІЙ УКРАЇНІ.

5. Norton

Norton камышовый кот

авжеж.....і людям які до цього прикладуть максимум зусиль....немає держави без народу, який її будує...

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сказав Ульянов про Плєханова.

7. lens

lens Well-Known Member

А что - кто-то отбирает у вас этот статус? Вроде нет. Знаете, простите уж, с вами дискутировать не довелось, но темы с вашим участием в разделе просмотрела. Да и людей, которых вы тут активно поливаете, оскорбляете и обвиняете, я знаю не первый год. Практически все они - мои оппоненты по очень многим вопросам. Но одно дело - спорить с умным человеком, мнение которого не разделяешь, но которого уважаешь, за чьей логикой и аргументами интересно следить. Другое - читать то, что пишете вы.

Вам пытаются объяснить, насколько вы дискредитируете ценности и лозунги, которые как бы проповедуете. И потому напоминаете того же Ющенко - удивительной способностью перевести на дерьмо все, к чему прикасаются руки, які нічого не крали. Если украинская идея - это то, что несете здесь вы, то тогда ой. Если вы искренни, мне вас жаль - наверное, страшно жить в постоянной ненависти к "ним", к "чужим" (московинам, евреям, одесситам - список у вас обширный). Если же работаете хладнокровно и посмеиваясь над теми, кто пытается вам что-то доказать, - вы талантливейший провокатор. Если бы таких, как вы не было, украинофобам следовало бы их придумать.

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Во як класно Ви з Кертісом розкатали огидних і вуйків. Браво!!! молодці!!!
    І навздогін ярличками, ярличками зверху придавити наче помідори в діжці. Щоб і не думали вирватись на поверхню. Щоб не сміли більше Вас красивих і розумних ярликами обклеювати та совками називати. Клас! Вищий пілотаж! А те що національна ідея для України чомусь походить не від українців (і вуйків в тому числі) - так то так треба. Бо історично ж так завжди було. Он і історію для дурних вуйків та хахлів писали не вуйки і хахли. Отже нехай сидять там собі по полонинах та горах, мазанках і селах і не нявкають. А будуть нявкати то преманентами , перманентами , красненьким , красненьким написати їм. Так було. Було до недавно. Тепер не буде. НЕ БУ ДЕ!!!

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Жаль Гітлер зі Сталіним такої логіки не знали.

10. Norton

Norton камышовый кот

а що буде?

11. kertis

kertis миється в бані

Щиро Дякую. Надо будет, ещё и кол осиновый вставим в одно место. Не люблю перекрашенный под вуек экскоммуняк.

12. ГРАНД

Буде українська Україна. Зрозумійте просту річ, всебічна повага до українців дасть відповідні позитивні плоди і до не українців ба навть ще більше. Це аксіома. Нарід у якого іншої України в світі немає буде вдаватись до самих крайніх дій щоб вибороти своє місце на своїй землі. Належне місце.

13. ГРАНД

Ви самі себе не любите. А це вже багато про що каже. Заспокойтеь вставітєль.

14. Norton

Norton камышовый кот

.вона вже є ця Україна про яку ви говорите і саме з тим народом який на ній живе....це наша земля і якщо треба за неї будуть боротися...

15. ull9

ull9 Дуже важлива персона

нацизм, с элементами фашизма.
    нормальное государство направлено на человека, не на национальность, не на нацию.

государство ставящее своей целью нацию - нацизм.

16. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Немає в українскій мові такого слова.
    До яких саме крайніх дій будете вдаватися ви та заради чого.

17. ГРАНД

Хочете поставити експеремент і перевірити свої ж переконання на їх справжність і ґрунтовність? Це дуже просто і навіть не дуже небезпечно. Просто самі для себе вияснити чи українська Україна.

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Гранде, знаєш в чому головнва помилка, навіть катастрофічна помилка, яка приведе до непередбачуваних наслідків? Це керування у принятті рішень чи вирішенні проблем емоціями а не розумом. Проблема пана Юрка не в його поглядах (деякі з яких я цілком поділяю) а в бажані вести дискусію на емоціях а не на аргументах. Я не сприймаю емоційну аргументацію. На форумі кожний висловлює свою і тільки свою думку. Вона може знайти чи не знайти підтримку користувачів. Але це не дозволяє розвішування ярликів, тим паче образливих. Я розумію, що інколи можна зірватись...але коли це система, то і дії відповідні. Тому надіюсь на розуміння і дотримання мінімальних норм культури спілкування.
    Тепер про Кертіса...Я його не буду захищати...він і сам це може зробити....Але запідозрити його в совковості...московості це вже недоперебір...

19. ГРАНД

До тих до яких призведуть обставини. Їх крайність визначатиме подальший розвиток подій і перспективи виживання українців як нації.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Бідні ірландці чи араби з Еміратів. Куди їх емігранти засунули?

а де твій аватар? :)