Почнімо з того , що республіканці визволяли негрів не для того щоб урівняти їх в правах з собою, а для того, ощб вони повертались до Африки, з відки їх і було завезено. Тоб то мета була дещо інша. але сталось як сталовсь. І ККК ніяк на це становище не вплинув. Це так америка розплачується за швидке і легке збагачування за рахунок рабського труда. Це їхній важкий хрест, який вони нестимуть аж поки не зваляться з ніг, або поки не врегулюють це питання в якийсь інший спосіб, більш гуманний та прийнятний для всих, і для негрів перш за все. Тому що вони тепер чи не половина всього населення. ОК. Тоді порівняйте відбір на громадянство у Франції, чи в Еспанії. Там ще жорсткіше. Та і в Німечині не на багато простіше ніж в США. До того ж Ви не хочете назвати їх фашистами за міцний мур побудований між Мексикою та США, а чого вартий мур в Ізраілі від Палестини? Погодьтесь , що приклад навели не вдалий. Не самі США, а в якості прикладу. Згоьден. Але парадигма англосаксонська, і від неї не відступляться ані на крок. Бо знають що саме вона є запорукою процвітання. Як би не подобалось, то Майдан повинен був відбутись на територіях так званого "3 сорту". А той "з-й сорт" наче в рота води набрав і ані пари з вуст. А на Майдан вийшли "більшвищесортовані". Парадокс? Ні не парадокс. Тому що на майдан вийшли не із за сортування. Нацональний дух спрацював, і національна пам"ять дещо прокинулась.
) Пане Гранд, шпакойна! Пионерка я уже далеко не юная, но...таки пионерка. Дальше этого звания я не доросла, ибо рухнул СССР. Посему нацию уничтожать я просто не успела, это целиком и полностью Ваши заслуги и Ваших ровесников - побратимов. Так что и не ждите от моего города ничего...А насчет страны. - дзуськи Вам, это МОЯ страна, несмотря на то, что вы в свое время ОЧЕНЬ старались, дабы её не было, геррр коммунист. И лозунги Ваши ажнияк не изменили смысл, только навания местами поменяли:rose:
Правильно кажете. Але в Конституції записана норма обов"язок поважати Україну. Але натомість тму наша Конституція і закони дещо ущербні на відміну від америкоанської, і інш. які забов"язують знати і Конституцію і Історію і МОВУ для кандидата на здобуття громадянства. А також ціла низка різноманітних перевірок на справжню, а не наіграну лояльність до приймаючої країни. От Вам і різниця між демократичними країнами які дбають про своє національне, і псевдодемократичні яким начхати на націоналне. Вірнішу у яких матеріальне ставиться вище за духовне.Ми бідні бо дурні, принаймні по відношенню до самих себе. Ілля Репін дуже чудово розмовляв українською мовою і навіть віршики нею писав. Але то так до речі. Я ж і кажу, що від московского слід ретельно вибірати найкраще. А у нас виходить найгірше, на кшталт "московського міра" і т.п. пакощі. Мені це пояснювати не терба. Поясніть це Януковичу , табачніку і всій цій совково- бандиській денаціоналізованій шоблі.
Ещё бы)) Он отдыхал постоянно под Одессой. Жаль, пана Гранда тогда не было..Не успел погнать москвина с нашей земли до того, как он Запорожцами к нашим вуйкам подлизался)))
Нет, не хочу. Каждый монастырь пишет свой устав, это как раз логично. Нет, не согласен. Ибо в США никаой титульной нации не существует, а успехи налицо. Аполитично рассуждаешь(С) Нет уже давно там никакой англосаксонской парадигмы, а есть американская. Иначе и быть не может. Если хотите опровергнуть - пожалуйста в деталях. Вы нам прямо глаза открыли. Да, донецкий-луганский регион - т.н. "красный пояс", царство совковой ностальгии. Но, пане Гранд, извините, "шо маемо, то маемо". "Тяжелое наследие царского режима". Советы в свое время решали вопросы с инакомыслящими просто - либо перекрашивайся, либо к стенке, как контру. Вы, при всем уважении, предлагаете нечто подобное.
Что-то не припомню такой нормы. Неубедительной победа (1-2 овоща на выборах говорит сама за себя. К тому же, на сегодняшний день перечисленных товарищей, которые нам не товарищи, по моим ощущениям, поддерживает абсолютное меньшинство населения. Их ругают везде - в транспорте, на улицах, в очередях. Все ругают, даже самые тупые вчерашние сторонники поняли, что их кинули. Отборными матами кроют.
,Самым тупым ничего дргугого пи не остаётся. Умные себя так не ведут. На кого правильнее ориентироваться? На тупых?
Щоб "свой парень" стояв у руля. "Стадність" з однієї сторони прозівала "бухгалтера", а з іншої - в своїй сліпоті кинула "завгара". І покаяння навряд чи буде з однієї сторони стада, так і з іншої. Коли в голові лиш дві звилини при відсутності цивілізованих ЗМІ, то спрацьовує інстинкт відносно СВОГО ПАРНЯ.
Умные да, не матерятся. Но они первые поняли что их кинули или кинут, и не голосовали за овоща. А вы, стало быть ещё ничего не поняли?)
значит у вас все впереди......я вот "покращення" лично почувствовал, прям перед НГ....скотина ваш янукович...да и вы недалеко.. Мод. Переход на личности.
И Вы мне очень нравитесь. С Новым Годом Вас! Счастья, здоровья и всяческих успехов, дорогой мой неудачник! Мод. Троллинг.
Мене особисто не стільки "завгар" тривожить, як той факт, що "бухгалтер" після своєї зради пішов не покараний. Останній отримав гарантії від спадкоємця, що його не будуть займати, а від Майдану він таких гарантій не мав. А братія сидить собі, витріщивши очі. Може так і треба?
"Удачники" в нинішньому жлобському житті є люди не з розумом, а з хитрістю... Втім краще це описав Бальзак 150 років назад: [FONT="]"Цей "лібералізм" первинного накопичення капіталу вдало охарактеризував О.де Бальзак в 1841 році (зверніть увагу на період нашої відсталості) такими словами: Хай суспільство, засноване цілком на владі грошей тремтить, відчуваючи безсилля правосуддя перед хитрощами системи, яка рветься до успіху, освячуючи всі засоби." Єлєна, так ваша "удача" в цьому? [/FONT]