Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Почнімо з того , що республіканці визволяли негрів не для того щоб урівняти їх в правах з собою, а для того, ощб вони повертались до Африки, з відки їх і було завезено. Тоб то мета була дещо інша. але сталось як сталовсь. І ККК ніяк на це становище не вплинув. Це так америка розплачується за швидке і легке збагачування за рахунок рабського труда. Це їхній важкий хрест, який вони нестимуть аж поки не зваляться з ніг, або поки не врегулюють це питання в якийсь інший спосіб, більш гуманний та прийнятний для всих, і для негрів перш за все. Тому що вони тепер чи не половина всього населення.

ОК. Тоді порівняйте відбір на громадянство у Франції, чи в Еспанії. Там ще жорсткіше. Та і в Німечині не на багато простіше ніж в США. До того ж Ви не хочете назвати їх фашистами за міцний мур побудований між Мексикою та США, а чого вартий мур в Ізраілі від Палестини?
    Погодьтесь , що приклад навели не вдалий. Не самі США, а в якості прикладу.

Згоьден. Але парадигма англосаксонська, і від неї не відступляться ані на крок. Бо знають що саме вона є запорукою процвітання.

Як би не подобалось, то Майдан повинен був відбутись на територіях так званого "3 сорту". А той "з-й сорт" наче в рота води набрав і ані пари з вуст. А на Майдан вийшли "більшвищесортовані".;) Парадокс? Ні не парадокс. Тому що на майдан вийшли не із за сортування. Нацональний дух спрацював, і національна пам"ять дещо прокинулась.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:)) Пане Гранд, шпакойна! Пионерка я уже далеко не юная, но...таки пионерка. Дальше этого звания я не доросла, ибо рухнул СССР. Посему нацию уничтожать я просто не успела, это целиком и полностью Ваши заслуги и Ваших ровесников - побратимов. Так что и не ждите от моего города ничего...А насчет страны. - дзуськи Вам, это МОЯ страна, несмотря на то, что вы в свое время ОЧЕНЬ старались, дабы её не было, геррр коммунист. И лозунги Ваши ажнияк не изменили смысл, только навания местами поменяли:rose:

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Правильно кажете. Але в Конституції записана норма обов"язок поважати Україну. Але натомість тму наша Конституція і закони дещо ущербні на відміну від америкоанської, і інш. які забов"язують знати і Конституцію і Історію і МОВУ для кандидата на здобуття громадянства. А також ціла низка різноманітних перевірок на справжню, а не наіграну лояльність до приймаючої країни. От Вам і різниця між демократичними країнами які дбають про своє національне, і псевдодемократичні яким начхати на націоналне. Вірнішу у яких матеріальне ставиться вище за духовне.Ми бідні бо дурні, принаймні по відношенню до самих себе.

Ілля Репін дуже чудово розмовляв українською мовою і навіть віршики нею писав. Але то так до речі. Я ж і кажу, що від московского слід ретельно вибірати найкраще. А у нас виходить найгірше, на кшталт "московського міра" і т.п. пакощі.

Мені це пояснювати не терба. Поясніть це Януковичу , табачніку і всій цій совково- бандиській денаціоналізованій шоблі.

4. Luna

Ещё бы)) Он отдыхал постоянно под Одессой.
    Жаль, пана Гранда тогда не было..Не успел погнать москвина с нашей земли до того, как он Запорожцами к нашим вуйкам подлизался)))

5. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Нет, не хочу. Каждый монастырь пишет свой устав, это как раз логично.

Нет, не согласен. Ибо в США никаой титульной нации не существует, а успехи налицо.

Аполитично рассуждаешь(С)
    Нет уже давно там никакой англосаксонской парадигмы, а есть американская. Иначе и быть не может. Если хотите опровергнуть - пожалуйста в деталях.

Вы нам прямо глаза открыли. Да, донецкий-луганский регион - т.н. "красный пояс", царство совковой ностальгии. Но, пане Гранд, извините, "шо маемо, то маемо". "Тяжелое наследие царского режима".
    Советы в свое время решали вопросы с инакомыслящими просто - либо перекрашивайся, либо к стенке, как контру. Вы, при всем уважении, предлагаете нечто подобное.

6. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Что-то не припомню такой нормы.

Неубедительной победа (1-2:wacko: овоща на выборах говорит сама за себя.
    К тому же, на сегодняшний день перечисленных товарищей, которые нам не товарищи, по моим ощущениям, поддерживает абсолютное меньшинство населения. Их ругают везде - в транспорте, на улицах, в очередях. Все ругают, даже самые тупые вчерашние сторонники поняли, что их кинули. Отборными матами кроют.

7. kertis

kertis миється в бані

Я так до сих пор и не понял, что они от овоща собственно ждали? Русского языка и покрашення?

8. Змейка

Змейка Well-Known Member

,Самым тупым ничего дргугого пи не остаётся.
    Умные себя так не ведут.
    На кого правильнее ориентироваться? На тупых?

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Щоб "свой парень" стояв у руля. "Стадність" з однієї сторони прозівала "бухгалтера", а з іншої - в своїй сліпоті кинула "завгара". І покаяння навряд чи буде з однієї сторони стада, так і з іншої. Коли в голові лиш дві звилини при відсутності цивілізованих ЗМІ, то спрацьовує інстинкт відносно СВОГО ПАРНЯ.

10. kertis

kertis миється в бані

Умные да, не матерятся. Но они первые поняли что их кинули или кинут, и не голосовали за овоща. А вы, стало быть ещё ничего не поняли?:))

11. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я не голосовала за овоща. Я голосовала за ВФЯ, о чём не жалею.:)

12. kertis

kertis миється в бані

:)) да оно и видно. Видать полное покрашення у вас наступило?

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я в процессе.:)

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Свой парєнь з близькою культурою.

15. Norton

Norton камышовый кот

значит у вас все впереди......я вот "покращення" лично почувствовал, прям перед НГ....скотина ваш янукович...да и вы недалеко..

Мод. Переход на личности.

16. Змейка

Змейка Well-Known Member

И Вы мне очень нравитесь.
    С Новым Годом Вас! Счастья, здоровья и всяческих успехов, дорогой мой неудачник!

Мод. Троллинг.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мене особисто не стільки "завгар" тривожить, як той факт, що "бухгалтер" після своєї зради пішов не покараний. Останній отримав гарантії від спадкоємця, що його не будуть займати, а від Майдану він таких гарантій не мав.
    А братія сидить собі, витріщивши очі.
    Може так і треба?

18. Norton

Norton камышовый кот

а вы мне нет....за поздравление спасибо, вам того же....дрогая моя овечка....подпись ВФЯ!!!:))

19. Luna

Елена и Нортон - прекратите переход на личности.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Удачники" в нинішньому жлобському житті є люди не з розумом, а з хитрістю... Втім краще це описав Бальзак 150 років назад:
    [FONT=&quot]"Цей "лібералізм" первинного накопичення капіталу вдало охарактеризував О.де Бальзак в 1841 році (зверніть увагу на період нашої відсталості) такими словами:
    Хай суспільство, засноване цілком на владі грошей тремтить,
    відчуваючи безсилля правосуддя перед хитрощами системи,
    яка рветься до успіху, освячуючи всі засоби."
    Єлєна, так ваша "удача" в цьому? [/FONT]

а де твій аватар? :)