Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Добре...перервусь.Не буду заставляти Вас противитись злу!:))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це звичайні злобні так звані одесити. І клоуни у них повинні бути комусь винні і забов"язані, і розумники не такими вже і розумними і теж комусь іиммось забов"язані. А у саміх помийне поняття про обов"язок та відповідальність. Це помічено на практиці.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:)) Ага))) И во всем мире одесситов знают именно как обыкновенных злобных..Это класс такой.
    Увы, мой старый недруг, именно жители ЗУ ассоциируются с чем-то злобным. Совершенно незаслуженно..Работящие, приветливые и умные люди. Они не виноваты, что их земля родила пару выродков, пытающихся форумничать от имени ВСЕХ.
    Тема закрыта. остынем.

4. ГРАНД

ізраіль і Брайтон Біч ще не весь світ. І навіть там одесити складають ядро самої злобної, та лютої так званої москвинськой мафії.

Знову перекручуєте. Бо акими вони вважаються знову ж таки у вас одеситів, і там депанує одеська мафія. А саме в Ізраілі і на Брайтоні. Ну і звичайно ж в московщині.

Ну по кількости форумнічаючих виродків з одеситами та їх так званю землею важко конкурувати.

5. Luna

Следующее обсуждение личности с употреблением ярлыков "москвин, фашист" и им подобных - штраф в двойном размере. Спасибо за понимание.

6. Luna

:)) Гранд, Ваша любовь к жителям моего города, увы, не взаимна. Нам не свойственна такая склонность к ненависти и обплевыванию, ветер постоянно...так получается, что плюющие обычно делают это против ветра:) Тем более, что сказанное Вами - лишь признак бессилия, популярность дружелюбия и гостеприимства одесситов не ограничивается Брайтон Бич. Зависть - не самое хорошее чувство)))
    Выпейте сладкого чаю, съешьте что-то вкусное..может, попустит)

7. ГРАНД

Невже Ви в одесі не сткиались з повальним хамством та грубістю по відношенню до незнайомців?
    Справа в тому, що при совку одеса вигідно вирізнялась своїм показовим спротивом по відношенню до совка, а позбувашись совка в образі Московської держави і розпадом імперії зло, трапилпась метаморфоза. Одеса встала чи не на чолі всього совкового, таким чином осовочившись на перекір самим одеситам? Донбас тут звичайно ж і виглядає як стабільний совок, послідовний так би мовити. А от Одеса явний деградант. І ніякими красивими вітринами та більш-менш виметеними центральними вулицями - внутрі дворового бруду не приховаєш.

8. Luna

:)) А Вы не задумывались - почему? Противостоять коллективной уравниловке и дружному хождению под звуки горна - нормально для этого города. И когда совок некоторые паны предлагают заменить на то же самое, только одетое в вышиванку и шаровары - Одесса тоже будет против. Ваши идеи ничего общего не имеют с национализмом, противоречат интересам страны, СПОСОБСТВУЮТ , я подчеркиваю, СПОСОБСТВУЮТ разобщению нации, какой реакции Вы ждали от моего города? С повальным хамтсвом я не сталкивалась, у нас мало таких покемонов...Хотя - расписываться за город я не имею права, некоторые Вас поддерживают и нахамить приезжим только за язык или одежду могут. Я общалась с одной леди, похожей на Вас...Только Вы говорите о москвинах, а она - о "бандеровцах из схронов", именуя так всех жителей ЗУ. Признаюсь откровенно - Вы с ней однояйцевые близнецы, попавшие на воспитание в разные культурные прослойки. Вот и выросли одинаковые дети, только с разным "зарядом".
    Нет, ну может быть...Я спорить не буду...Если прогресс - это Ваше движение под названием "Покемоны наступают", то шансов в моем городе у этого дебилизма нет. А вот здоровые национальные идеи, крепкое государство - принимаются думающими людьми.

9. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Сдается мне, шо я знаю эту "леди". :sarcastic:
    Или нет?

10. Luna

Думаю, да:) Она громко высказывает свою точку зрения, сложно не заметить...К слову, дебильность этой позиции точто так же повод для смеха, как и пещернная шароварщина некоторых островитян.

11. Balaganoff

Громкие слова сотрясают воздух, но не собеседника(с)
    Кстати, у определения "шароварщина" двойной смысл. В 90-х главным режиссером всех официозных концертов со стричками и гопаками был некий заслуженный пан Шарварко, все его концерты - совок-стайл с псевдоукраинским колоритом среднего и ниже пошиба.

12. ГРАНД

Ага. Одеса на зло мамі відморозить вуха? І це виражає в перегрупуванні прогресивних одеситів і вишикуання їх в старі колонни для дружного хождєнія під звуки горну. А уравніловка теж там за рогом чекає на тих одеситів. Це хождєніє вслюка по колу за морквою. Тоб то Одеса і одесити і є той віслюк.
    Креативу нуль. Для перетворення на нью ізраіль - євреїв високоосвічених малувато. Для нью Гонконгу-красти треба меньше. Теж не катить. Вишиванки ненависні на генному рівні - теж принципово не сприймаються (навіть по при жовто-синьому прапорі над кожною установою) От деградована Одеса і одесити рушили в старому напрямку до совка стройними колонами.

ага. Повчіть мене націоналізму піонЕрка юная.;) І про страну (країну) до якої маєте віддалене відношення у вигляді відповідного пачпорту і не більше - теж не треба. і про націю яку нищили сотні рокі та так і не донищили - теж би помовчали. І від Вашого міста я нічого не чекю. Нічого хорошого. Була Одеса - та спливла. Розчинилась в донбаському королівстві.

А про бандерівців та петлюрівців, мазепінців із подніпров"я вона нічого не нявчала?

Муть совкова. Особливо про "крєпкоє государство". Міцна держава - це перш за все міцна титульна нація. А не титульні нації її достойно сприймають та посилюють кращими якостями від своїх націй. але всебічна повага титульної нації- умова обов"язкова. Бо тільки за таких умов не тиульні нації матимуть можливість всебічної підтримки навзаєм. А не протиставляти себе титульним і нав"язувати їм в якости вседержавного вжитку.

13. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

а радикали, навіть в прямо протилежних таборах, завжди як дві краплі води. Давно відома істина :)

14. Balaganoff

А какая титульная нация, скажем, в США? Может быть, залог "мiцної держави" все таки в верховенстве права, экономических и политических свободах, ась?

15. ГРАНД

А яка в Німеччині, Італії, Франції, Еспанії, Естонії, Болгарії, Румунії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Китаї, Ізраілі.........? Не тикайте те, що не тикається. США від самого свого зародження була країною емігрантів. Власне емігрантами вона і створювалась як країна. Ви це чудово знаєте, але все рівно наполегливо підсовуєте цю тезу.

Безумовно. Але за для панування права повинно бути досягнуто бащзової умови - це визнання національного пріоритету. Щоб українці повністю відчули що це їх рідний дім, в якому крім них ладу наводити немає кому. а зі свободами економічними та політичними питання вирішується вже згуртованою націєй і давнім українським менталітетом від запорожців, де ці права були головними.

16. Balaganoff

Ваше утверждение противоречит логике. Страна эмигрантов - самая мощная страна в мире, американец даже и не поймет, что есть "титульная нация". Выходит, мощь страны и нация никак между собой не связаны.
    И еще одно. Вы настойчиво навязываете тезис о превосходстве некой нации над остальными в отдельно взятой стране. Т.е., таким образом наступаете на грабли сортности украинцев образца 2004-года - креатура ПаРтии овощей.

17. ГРАНД

Я хочу дещо на пальцях спробувати пояснити суть свого бачення проживання не титульних націй в Україні. Перш за все, чи мають вони право на проживання вУкраїні і серед українців? Безперечно так! Навіть в разі як би їх не було, то я би виступав за їх запрошення на ПМЖ для створення неоьбхідного кольориту і різнобарвності українського життя. Бо без привнесення позитивів від інших націй, титульна ризикує на занепад і декградацію власної.
    Але в чому міститься те іншонаціональне життя?
    Наприклад коли москвини привнесуть в Україну свої кращі національні досягнення як той же балет(хоча він і французький, але саме москвинами піднятий на відповідний рівень), московинський оперний спів, москвинський хокей, ну і ще дещо (бо більше нічго такого не можу згадати, щоб могли привнести москвини корисного, бо до чого не обернись все має якийсь негативний присмак імперськости та шовінізму. Але не так званий "московський мір", який штучний і вигаданий в кремлі і підхоплений бородатими -пузатими олігархами із секти МПЦ (під дахом КГБ-ФСБ). Не треба нам тут таких "національних" "достоінств".
    Євреї. Тут є багато чого почерпнути від справді національних чеснот. Де в Україні славнозвісні єврейські кібуци, що мов чарівники на пустельних землях палестини виростили квітучі сади? Нам би ох як не завадили такі кібуци на плодородних землях тієї ж одещини і не тільки.
    Про інженерну думку єврейського технічного ґенія і говоритинемає чого. але замість цього нам пропонують миритись з фінансовою мафієй, та різного роду шарлатанами торгуючими людськими органами.
    Далі можна продовжувати і стосовно інших. А от наприклад кримських татар - я вважаю, що вони автохтони і цілком мають право користуватись на рівні з українцями всима правами. До того ж їх інтеграція в українсьво не в приклад більша ніж у москвинів. Скільки я не зіткався в Криму з татарами - 90% із них ідеально володіють українською мовою. І це вроаховуючи те, що більшість їх прибула в Україну в останні 20 років.

18. ГРАНД

Я не скажу що я хорошо знаю американців, але Ви їх не знаєте взагалі.
    Для того щоб зрозуміти хочаб ази їхнього буття та суті , поцікавтесь умовами набуття громадянства США. Тоді Ваші уявлення щодо їх усвідомлення себе як нації дещо зміняться.

Ще й як зв"язані. США вибудовувались та до сьогодні побудовані і живуть за англосаксонською парадигмою. Ні африканською, і навіть не романо-германською, а саме англосаксонською. І поки вона панівна - вони і процвітатимуть. Але тільки но парадигма змінеться - тут і почнеться колапс.

Нічого я нікому не нав"язую. Я висловлюю виключно власний погляд. А те що Ви назвали граблями ПРовочей - то не такі вже і граблі. Тому , що вони самі побачили, що у відриві від титульної України і українського етносу вони ніхто і звати їх нью придністров"я з відповідним безнаціональним статусом та ставленням у світі. То вони таким чином вирішили полякати українців. Але тепер такого трюку вже не вийде. Хіба Ви не бачите, що денцькі зрівнялись зі статусом кавказців в московщині? але на відміну від кавказців з їх ісламом у донецьких за душею лише лагерна писхоллогія та мафіозне буття. А це в майбутньому обов"язково стане НЕБУТТЯМ. вони зрозуміли, що таким чином поставили себе і поз-українською Україною, і по-за московською московщиной. Безнаціональне утворення це ніщо серед народів і націй.

19. Balaganoff

Более того, если у них есть паспорт гражданина, они обладают такими же конституционными правами и ( внимание !) обязанностями. Но здесь кроется подводный камень. Такой обязанности - любить Украину - в конституции и законах нет. А любовь, знаете ли, такая штука, взаимности требуеть.

У вас несколько неправильное представление о, в данном случае, русской культуре. Скажем, в чем имперскость Ильи Репина или Ивана Шишкина? Глупости говорите.

"Русский мир" - такой же миф, как и "нанотехнологии", "сколково" , "глонасс" и прочий бред. И относиться к нему нужно соотвественно.

20. Balaganoff

Здрасьте, приехали. Давайте-ка еще вспомним ККК и "а у вас негров вешают". Насчет гражданства в курсе, даже визу получить непросто и могут отказать с занесением в "блек лист" без объяснения причин . Это мы все знаем. Однако и здесь надо отделять мух от котлет. США - самая желанная для потенциального эмигранта страна. Поэтому вполне естественно, что отбор несколько жестковат.
    Я не идеализирую Штаты, отнюдь, исключительно для примера.

Естественно, ибо США заселяли на первых порах выходцы из Старого Света. Однако от английских традиций даже на вчерашний день уже камня на камне не осталось, разве что язык, да и тот уже не совсем английский.

И в итоге получили оранжевый Майдан. Не нравятся людям, когда их делят на сорта.

а де твій аватар? :)