Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

То вони для ВАС вірні)))
    Я вибачаюсь страшенно...а ці вчителі у Вас з"явились ДО класиків ленінінзму, чи потім, вже як МОДНЬО стало?:))

2. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

А может они из Ефиёпии?:scratch_one-s_head::))

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сказали вони (запущено - не по їхньому) та закрили бібліотеку в Москві. Одна культура, вона все інородне та незрозуміле в "білі ворони" записує та пробує заклювати.
    Наш земляк Міклухо-Маклай теж ДОВГО жив в ПАпуа та чи став він папуасом?
    Розумні люди починають спочатку вивчати означення жлобства, а потім лиш приступають до вивчення суті націонал-соціалізму, та його відмінності, для прикладу, від більшовизму. А неук, не прочитавши Букваря до кінця, за Канта береться.
    Франко колись таких "націоналістів" називав "фарбованим лисом".

4. Luna

Пане Прокип, разумный тут , согласно Вашей теории, один...И этот один - Вы. Безусловно, мы можем воздать Вам по-заслугам и трижды застыть в губоком книксене, но Вы же сами видите..Ваши книги о жлобстве никто не читает, включая Ваших же побратимов. Хотя, я ошибаюсь, Юрко, несомтря на разногласия, все же "слизал" у Вас слово "невигласы" и теперь тычет его во все подряд, надо и не надо:)) Но я думаю, это для него совершенно нормально, он и стихи переделывать не гнушается чужие, обзывая их катренами...хотя по сути это всего лишь перевод с русского и украинского на суржик.
    А Франко говорил о тех националистах, которые, забыв былые коммунистические почести, прямо из рядов КПСС пытаются примазаться к ВО Свобода.
    Но...им денег не хватает...на вступление))))

5. ostrov_Norman

Саме так:good:Розуму в людини повинно бути завжди більше ніж гонору.;)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пані вчительці за логіку, суть "твору" та мораль - ДВІЙКА.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вірно людина мислить. Що тут скажеш? Видно Одеса ще не все з дитинства вибила.

8. Luna

Поскольку исправлений и корректировок нет, аргументов против тоже нет, доказательств правоты "педагогаПрокипа" незаметно, делаем вывод - пани вчителька права, а оценка - последствия самодурства Прокипа:p

9. Luna

Пане Прокип, завидовать некарашо. Понятное дело, мы выросли под солнышком, с полезными плодами, в которых много витаминков, море, свежий воздух и потрясающе доброжелательные люди сделали свое дело...но и у Вас же там неплохо, что Вы все город наш мусолите)))

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Їй хочеться, щоб я тут розвів з нею бадягу на весь час її чергування тут за гроші. Тут є більш достойні для дискусій.

11. Luna

Вне всякого сомнения))) Всегда приятно поговорить с умным человеком, как говорят в нашем городе)
    Приятного самообщения, пане Прокип. И в следующий раз, когда будете передавать мне деньги, постарайтесь крупными купюрами, а то мелочь Вы тырите постоянно...шалун!:))

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гранде ,Прокопе...Вони не дають собі ради з Західною Україною,з Бандерою,УПА...і ніколи не дадуть,бо Це Все їм поперек горла стоїть і стоятиме,не даючи не те,що нафту-газ продавати,а й дихати.Тому й отак станеться...бо пудра з них позлітала вже по-Польщах,Латвіях...по Європі.
    Вони самі і знайдуть собі вихід виходячи з тих твердо існуючих обставин...Тому й оцей катрен,який так денервує паню Луну,котра все літературну умніцу відіграє,вичитуючи в моїх наскоро скалатанних "летючих висловах-катренах",якусь геніальність від великих поетів...Свят,свят,свят...прямо незнаю,як свого носа задирати від свого"талянту і поезії тої своєї" ...Смійтесі разом зі мною,якщо та кобіта не бачить і не розуміє все те,що в лапках " ",та як жарт чи оптимізм,без якого галичани,будь то українці і поляки, шануючі один одного,ніц.

Катрен під Новий рік (про заявлену свободу)

Чую браття,хитрий хід
    по-розділу влади -
    це,щоби уникнуть бід
    й зберегти фассади
    (двох ментально різних верств,
    України-Неньки)...
    "Власть" признає ,яко гриб,
    галицькі опеньки...
    й проголошене колись
    "хлопАми із криці"
    60-ть років тому
    в галицькій столиці.

Оголошену свободу
    й правду на вустах
    хопить міцно і принесе
    галичанський птах!

Нині,28 грудня 2010 р.
    (Юрко НОТОЦО)

Без жартів і присущого Нам оптимізму,ми Ніц,а з ним...Ми борці за свій нарід.
    Веселіше дивіться на то Їх дзядовство.Вчіться оптимізму в Нас,у Львівян і все буде О.К.
    А зобачите!
    Шануймося,бо Ми того варті!

http://www.youtube.com/watch?v=VMFxujOprLE&feature=related

13. ostrov_Norman

:)):)):)):rose:

14. ostrov_Norman

Як справжній пОляк ви Юрко і музику польську і жарти польські нам пропонуєте, але ми українці і вашого гумору не розуміємо. Вибачте, інший менталітет.

15. Юрко НОТОЦО

Мало того...ви і "геніальні катрени" також не розумієте.Я плачу!
    Як я вам "українським націоналістам з Одеси" з вашим,тим іншим,менталітетом співчуваю.Направду!
    :))

16. Luna

:)) Я снова плакаль))) Задранный от гениальности нос - этапять!)))

17. Юрко НОТОЦО

;) Дякую...таки признали і мене в Адессе!:))
    http://www.youtube.com/watch?v=3dClFprYKDo&feature=related

18. Милена

Милена Дуже важлива персона

о_О Чиво ? может хватит какашками людей поливать :scratch_one-s_head:
    Прокоша, ты ж не такой ,ты ж хаороший ;):rose:

[OFFTOP]Я до сих пор , не могу понять, почему россияне не создали альтернативную тему :rolleyes: Мы и они. Они про Нас ![/OFFTOP]

19. Милена

Милена Дуже важлива персона

После поста Юрко НОТОЦО, Я НЕ ПРОСТО ПЛАКЛЬ, Я РЫДАЛ %-):yahoo:

20. Luna

:) У нас быстро признют) Вы могли бы и не подбирать столь удачную рифму к имени..Впрочем, думаю, это поняли давно не только в Одессе;)

а де твій аватар? :)