То вони для ВАС вірні))) Я вибачаюсь страшенно...а ці вчителі у Вас з"явились ДО класиків ленінінзму, чи потім, вже як МОДНЬО стало?)
Сказали вони (запущено - не по їхньому) та закрили бібліотеку в Москві. Одна культура, вона все інородне та незрозуміле в "білі ворони" записує та пробує заклювати. Наш земляк Міклухо-Маклай теж ДОВГО жив в ПАпуа та чи став він папуасом? Розумні люди починають спочатку вивчати означення жлобства, а потім лиш приступають до вивчення суті націонал-соціалізму, та його відмінності, для прикладу, від більшовизму. А неук, не прочитавши Букваря до кінця, за Канта береться. Франко колись таких "націоналістів" називав "фарбованим лисом".
Пане Прокип, разумный тут , согласно Вашей теории, один...И этот один - Вы. Безусловно, мы можем воздать Вам по-заслугам и трижды застыть в губоком книксене, но Вы же сами видите..Ваши книги о жлобстве никто не читает, включая Ваших же побратимов. Хотя, я ошибаюсь, Юрко, несомтря на разногласия, все же "слизал" у Вас слово "невигласы" и теперь тычет его во все подряд, надо и не надо) Но я думаю, это для него совершенно нормально, он и стихи переделывать не гнушается чужие, обзывая их катренами...хотя по сути это всего лишь перевод с русского и украинского на суржик. А Франко говорил о тех националистах, которые, забыв былые коммунистические почести, прямо из рядов КПСС пытаются примазаться к ВО Свобода. Но...им денег не хватает...на вступление))))
Поскольку исправлений и корректировок нет, аргументов против тоже нет, доказательств правоты "педагогаПрокипа" незаметно, делаем вывод - пани вчителька права, а оценка - последствия самодурства Прокипа:p
Пане Прокип, завидовать некарашо. Понятное дело, мы выросли под солнышком, с полезными плодами, в которых много витаминков, море, свежий воздух и потрясающе доброжелательные люди сделали свое дело...но и у Вас же там неплохо, что Вы все город наш мусолите)))
Їй хочеться, щоб я тут розвів з нею бадягу на весь час її чергування тут за гроші. Тут є більш достойні для дискусій.
Вне всякого сомнения))) Всегда приятно поговорить с умным человеком, как говорят в нашем городе) Приятного самообщения, пане Прокип. И в следующий раз, когда будете передавать мне деньги, постарайтесь крупными купюрами, а то мелочь Вы тырите постоянно...шалун!)
Гранде ,Прокопе...Вони не дають собі ради з Західною Україною,з Бандерою,УПА...і ніколи не дадуть,бо Це Все їм поперек горла стоїть і стоятиме,не даючи не те,що нафту-газ продавати,а й дихати.Тому й отак станеться...бо пудра з них позлітала вже по-Польщах,Латвіях...по Європі. Вони самі і знайдуть собі вихід виходячи з тих твердо існуючих обставин...Тому й оцей катрен,який так денервує паню Луну,котра все літературну умніцу відіграє,вичитуючи в моїх наскоро скалатанних "летючих висловах-катренах",якусь геніальність від великих поетів...Свят,свят,свят...прямо незнаю,як свого носа задирати від свого"талянту і поезії тої своєї" ...Смійтесі разом зі мною,якщо та кобіта не бачить і не розуміє все те,що в лапках " ",та як жарт чи оптимізм,без якого галичани,будь то українці і поляки, шануючі один одного,ніц. Катрен під Новий рік (про заявлену свободу) Чую браття,хитрий хід по-розділу влади - це,щоби уникнуть бід й зберегти фассади (двох ментально різних верств, України-Неньки)... "Власть" признає ,яко гриб, галицькі опеньки... й проголошене колись "хлопАми із криці" 60-ть років тому в галицькій столиці. Оголошену свободу й правду на вустах хопить міцно і принесе галичанський птах! Нині,28 грудня 2010 р. (Юрко НОТОЦО) Без жартів і присущого Нам оптимізму,ми Ніц,а з ним...Ми борці за свій нарід. Веселіше дивіться на то Їх дзядовство.Вчіться оптимізму в Нас,у Львівян і все буде О.К. А зобачите! Шануймося,бо Ми того варті! http://www.youtube.com/watch?v=VMFxujOprLE&feature=related
Як справжній пОляк ви Юрко і музику польську і жарти польські нам пропонуєте, але ми українці і вашого гумору не розуміємо. Вибачте, інший менталітет.
Мало того...ви і "геніальні катрени" також не розумієте.Я плачу! Як я вам "українським націоналістам з Одеси" з вашим,тим іншим,менталітетом співчуваю.Направду! )
Чиво ? может хватит какашками людей поливать Прокоша, ты ж не такой ,ты ж хаороший :rose: [OFFTOP]Я до сих пор , не могу понять, почему россияне не создали альтернативную тему :rolleyes: Мы и они. Они про Нас ![/OFFTOP]
У нас быстро признют) Вы могли бы и не подбирать столь удачную рифму к имени..Впрочем, думаю, это поняли давно не только в Одессе