Ми і вони. Вони про нас.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 25 гру 2010.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

В синагози))))

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Кратще бути примітивно передбачуваним як я, але не тупим як Ви, до того ж з претензієй на оригінальність.

3. Luna

о_О А все почему??? НеЙвы..Засоение атмосфеи...))))

4. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Звичайно ні...бо провокаторів непогано готують, ви навіть нашу мову добре знаєте:)) Але як агент ви вже засвічений, скажіть своїм господарям нехай присилають нового)))

5. ГРАНД

Що у Вас з язіком сталось?о_О Я починаю хвилюватись.:sad::rose:

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

КРУГОМ - це по їхньому зашореному погляду лиш в сторону хутора Михайлівського.
    Точно так розмірковував київський вигнанець Долгорукий. Їх було ДВОЄ, а навколо одні угрофіни. І він чомусь цю Тмуракань почав називати Московською Руссю. Так і Одеситка свої прилеглі квартали називає Україною.

7. Luna

Ну душки...просто Барби и Кен)))
    Гранд, хвилюйтесь)) вам идет...

8. ГРАНД

Фух. Ну слава Богу вске нормалізувалось. Мабуть щось в роті тримали(із їжі мається на увазі, Щоб не домислювали за мене;) та на власний збочений розсуд)

9. Luna

о_О
    Пане Гранд, я не знаю, кто Вам видится в моем облике, но збочинець из меня никакой.
    Хотя...трамвайное хамство тоже штрих к Вашему портрету. Поскольку украинцам оно не свойственно, делаем выводы.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Ми" та "вони" продовжують "дискусію в трамваї".

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Вас хтось (?) підготовив до "Свободи" так,як міг...i напевно кіко грошей було,тo так і скалатали з Вас "націоналіста"...
    Йой,Ви такий смішний...ну такий смішний "свободівець" дискутуючи шось там з Грандом, українцем з коренем,машингвером ...і добре підвішаним язиком,до Вашиx комуно-еврейськиx "шутoк-розсуждєній".
    п.Нормане,та Вас на заході Неньки-України за якусь одну хвилю розшифрують,як того москаля,котрий львівського "піва" хтів-си випити.
    Але пробуйте,пробуйте...удосконалюйте свою майстерність...Міняйте щось...ну там хоча б Норман на Борман,чи шо...і то вже буде краще! :))
    А так,сміх та й годі...з Вашого того патріотизму і націоналізму. Направду!
    :preved:

12. lens

lens Well-Known Member

У, как все тут запущено) Ну, если уж Норман - "московин", то всей силы моей фантазии не хватает, дабы представить, что ж такое на самом деле представляют собой пресловутые "вони", от имени (и по поручению?))) которых тут это все льется. Сказала бы - цирк, но это скорее кунсткамера. Зоологический бред какой-то.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Та задовбали такі вислови на адресу націоналістів,які пан Норман висловлює до пана Гранда,що мол ,той весь бандерівський націоналізм,то є натуральний нацизм (якось так я зрозумів)...чим Він і продає себе,як невігласа і провокатора якогось ...це в той час,як пан Гранд дає йому зрозуміти,що націоналісти Це Ті,Хто Бореться заради Свого Народу,на своїй території і власними силами...Ну якось так.А нацисти,це Ті,Хто бореться за свій добробут,за рахунок іншого народу.
    От і получається,що Він,підспівуваний солодким голосом Москви і тих форумчан,які йому піддакyють,та піклується за Їх інтереси,а не наші.Це ж і сліпому чути...тому нацист,це скоріше всього він,а не свободівці,які не знаходять на-нині ніякої спільної мови з російськими націоналістами в в Україні... і з ними ж і в Россії.
    Ну ось так,я по-хлопськи Це Все розумію.І шо...дуже гніваюсь?Йой,йой,йой...повім з усмішкою я Вам,бо маю той його "націоналізм",де? Ото-то...То моя особиста думка така.
    Навіть десь вчора стаття була про Те,що "Свобода" Тягнибока абсолютно не хоче конактувати з з націоналістами Росії (російськa "Свабода" такoж має право бути і називатися так ),а лише з європейською...бо цілі одні.
    Це ж Все білими нитками писано...і глухі та німі це добре бачать!
    :preved:
    26.12.2010
    "Свобода" збирається сформувати у Верховній раді потужну націоналістичну фракцію, яка впливатиме на розвиток політичних подій в Україні.
    http://www.zaxid.net/newsua/2010/12/26/124516/

14. ГРАНД

Так, на підготовку не скаржусь. Читаю чимало книжок із яких твори Т.Г. Шевченка, П.Штепи і інша українська література. Вчителі теж хороші. С.Бандера, Р.Шухевич тощо. Вивчання традицій та ідей доби холодноярської республіки теж корисними були. От Ви московська зграя і оцінили.

Ні не дуже добре. Але головне не просто її знати, а і коритсуватись у повсякденні. Я користуюсь. Ви ж як і належно москвинові на окупованій території- вживаєте переважно московське еспіранто

А це свідчить про те, що вже ніякий і не агент. Це все рівно, щоб Ви москвини давали завдання засвіченій агентесі-повії А.Чапмен продовжувати діяльність на території США по розвідці секретів. Логіка у Вас виявляється теж москосько-православна.

обов"язково скажу. Скажу щоб присилли якнайбільше. Щоб кожного року кількість нових українських агентів збільшувалась в геометричній пргресії. Аж до повного встановлення в Україні українського ладу.

15. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Юрко зображений яскраво. А от Ви, Гранде, якось невиразно. Промайнули в самому початку в синіх галіфе, опустивши голову, і все. Від скромності, напевно :))

16. ostrov_Norman

У них хамство лезет от злобы и безысходности. Понимают, что их нацистские идейки людьми не воспринимаются вот и бесятся.

17. ostrov_Norman

... сьогодні дощить безлімітний четвер,
    то може повернеться П’ятниця завтра
    і звук поряд з титрами з’явиться раптом,
    ще й чергу словесну
    дасть
    твій
    машингвер-р-р-р...:))

18. ГРАНД

Ще трошки москвине, і Ви заговорите гаслами вірних лєнінців. Наступний етап виведення Вас на чисту воду, це змусити базікати про український буржуазний націоналізм, печерний націоналізм і т.п. , а також обпльовування бандерівщини і петлюрівщини.

19. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Мнение человека, долго живущего в Германии, который столкнулся с Грандом и Прокопом:
    http://ostrovforum.net/showpost.php?p=525680&postcount=869

ЗЫ. Хорошо, что украинцы на них не похожи :)

20. Luna

:)) А что, за вступление в Свободу деньги платить надобно?))))) Ох и мнение у Вас о партии...Вот в жизни не поверю, что на западе матушки - Украины людям больше нечем заняться, только раскусывать нас в поисках комуно-еврейских зародышей))))

Упс...уж и в коммунизме евреи повинны?))
    А про Гранда...умилило...я плакаль))):))

а де твій аватар? :)