Межа достатку.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 28 кві 2008.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Межа достатку.

Ну , в нас продається.В провінції,Слава Богу, економічний бум , дякуючи нафті і газу.

скільки коштує , я не знаю , бо не цікавився.Думаю , що ціни подібні Ваші і наші.Але воно йде на розхват.Моя компанія перенеслася в ново збудоване приміщення весь 2й поверх довгого будинку.То ще недавно в цьому будинку і декількох наступних були таблички space for lease.За місяць все зайняли , залишилося велике десь коло 90 000 sq. ft. приміщення під склад.

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ага, а якщо рентяра 6 мiсяцiв не можете знайти? А кожен мiсяць банковi треба платити якось... Це все так здається, що легко, а труднощi бувають на кожному кроцi. I як Оля каже, у нас зараз нерухомiсть мало продається, можна влипнути i потiм сидiти, працювати на 3х роботах аби банк ту квартиру не забрав.
    А якщо кiлька квартир? I лiзи в один час закiнчились?
    Я думаю що нерухомiсть на протязi часу буде добрим прибутком (якщо все нормально продасться за таку цiну як хочеш). Наприклад у свекрухи є квартира яка в 1999-2000 цiнилась одною цiною а вже в 2002 i напевно до сих пiр через фiговеньку економiку набагато менше, ех, коли я вже в ту квартиру переїду (лiр. вiдступ :D) Ну приклади є, але чи то варте дискусiї. Просто кажу що "бути власником" нерухомостi це також головний бiль i праця як i всi iншi "бiзнеси".

• Подобається Подобається x 1
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Він змушений був так казати, тому що філософ ніколи не стане багатим, так як і багатий ніколи не стане бідним. Відносно його вислову можу відповісти, що дурень думкою багатіє, а розумний грошами...

4. Koza-Dereza

А якщо витратить всi грошi? :)

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Патріку, та і в нас іде на розхват. Бо люди, маючі гроші, стараються їх вкласти в щось. В хати, як я говорила, вже зараз невигідно вкладати. А в комерційні будинки ще вигідно. Тому його і недокупишся зараз. Ну є невелика плаза коло нас за 4,5 млн. Найменше треба дати з півтора млн завдатку, щоби банк тобі решта грошей на неї позичив. А де вони такі вільні є? Та і щоб банк позичив 3 млн, то то треба ОГО-ГО скільки мати ще доходу, щоби показати! От таке зачароване коло. А щоби з маленького починати, то не той час зараз. Економіка падає, нерухомість дорогуща. Хіба де на периферії дешевше. Але ж тут вже є щось насиджене, та і шо там на тій перифирії піде? Недарма ж там дешевше. Всі "хлібні" місця вже давно схоплені.

6. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

У наше сьогодення це звучить трішки по іншому: розумний з грошима завжди має нагоду ще більше багатіти за рахунок дієвих думок тих "дурнів", котрі не мають у достатній кількості грошей, щоб їх самостійно реалізувати. Насамперід, це стосується відомої фрази: не керівництво ствоює престиж і рівень фірми, а її фахові працівники. Керівник - при грошах, працівники - при своїх думках.

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Даремно Ви так відкидаєте цю ...дійсність.
    Бог все тримає в рівновазі.
    Один здоровий,багатий,та не має щастя.Інший багатий..але не має здоров’я.
    Є люди здібні,яким все йде в руки,а є люди,які навіть найменшого добиваються тяжкою працею.А в результаті вони на одній щаблині.
    А в кінцевому результаті...приходить ВЕЛИКИЙ врівноважувач,який,нарешті ставить крапку...

• Подобається Подобається x 6
  8. Зануда

Зануда така зануда

До комерції треба мати "жилку". Можна мати стартовий капітал і прогоріти так, що борги до кінця днів свох роздавати доведеться. Не кожному дано "робити гроші". Тому є ті на кого працюють і ті, хто працює на когось. Я не є комерсант і немаю бізнесової жилки, тому мені би цілком пасувало працювати на когось, але за достойні гроші, щоб моєю насущною думкою не було: "за що я житиму завтра."
    Я не знаю яка би сума могла мене влаштувати, але мені би хотілось, щоб наш сімейний бюджет дозволяв нам подорожувати щороку в якусь іншу країну і щоб для цього нам не доводилось сидіти на сухарях від відпустки до відпустки...
    І щойно мені прийшла в голову така думка (але підозрюю, що то не я є її ексклюзивним автором, певно десь вичитала:) ), що якщо ми маємо можливість допомогти ближньому в потребі, то це мабуть означає, що в нас все гаразд - і з душею, і з фінансами.:)

• Подобається Подобається x 8
  9. Patrick

Дівчата , власне що Ви мені хочете доказати?Що будучи американцем зараз в США невигідно купляти нерухомість - бо настали непевні часи.
    Це я знаю.
    Але я викладаю свої думки маючи на увазі КАНАДУ , точніше АЛЬБЕРТУ ; ЕДМОНТОН.Де немає рецесії.А навпаки йде збільшення робочих місць за рахунок збільшення видобування нафти , газу і розширення бізнесів що з тим звязано.
    Едмонтон за ДВА РОКИ розрісся з 450тис. (населення) міста до 1МЛН. Ціни на нерухомість виросли більше ніж на 100%.Безробіття -2,3%, або другими словами ,той хто хоче заробити має великі можливості.Непрацюючих практично не має.
    Сюда нахлинула велика масса народу , житла не вистарчає.Плата за рент моментально виросла.
    В місті Форт МакМурі , що на північ від Едмонтону , де видобувають нафту, нижче ніж $1000/місяць нічого не має.$1000 - це за маленький бейсмет , другий раз без вікон.
    Провінційний уряд Альбери заборонив компаніям приймати на роботу людей , не забезпечиним житлом.Околиці міста покрилися тимчасовими таборами, де люди живуть в мобільних домах , поки не збудують постійне житло.І все одно не вистарчає людей , бо не вистарчає житла.
    І на спад нічого не йде.Зараз в цих околицях працює 2 нафтопереробних заводи.А має бути 50( я не помилився - ПЯТДЕСЯТЬ) , це згідно нової стратегії , щоб купляти менше нафти в арабських країнах , а збільшити видобування в Канаді.Запаси тут більші ніж в Росії.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Нерухомість всюди зараз рисковано купувати. :) От про що я хочу людям сказати в Україні. Не просто про Америку. А ще особливо за позичені (банківські) гроші.

Ну, може у вас в Канаді, а точніше в Альберті, зараз і все іде до верху у зв"язку з видобутком нафти, але в Україні, хоч все і дорожчає, але часи теж не певні. А ще відсотки в банку в три рази більші, ніж в Америці. От і про все це мова. Комерційні споруди треба було хапати, коли все розвалене було і йшло дуже дешево. Але хто тоді про то думав, чи мав гроші? От про що, Патріку, мова.

11. Doc.

Doc. Well-Known Member

Почитайте біографію Сенеки для початку, бо у його випадку я б сказав, що розум і є багатство... ;)

12. консультант

Читав я про Сенеку і не тільки про нього. Просто я мав на увазі, що філософа багатство не цікавмть, скільки має. стільки й вистачає...

13. Patrick

Оh my goodness! Гілка виявляється про перевагу комерційної нерухомості над житловою і про непевні часи в світі.
    ... а я наївний думав що про це::o
    Ну все, посипаєм голову попелом і чекаємо кінця світу.:scare:

14. консультант

Посипати голову попелом - це не гігієнчно і чекати кінця світу немає потреби, бо коли він буде, ніхто не знає і не знатиме, крім Господа.

Багатий ніколи не стане бідним, якщо цього не захоче або таким його хтось не зробить. В більшості люди багаті, бо скупі.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну чому? СЄ вже декілька раз пророкували кінець світу.... і всі рази удачно.:)

16. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

хм... а для чого Богу така рівновага?
    а ви впевнені, що то рівновага?
    є кілька відсотків людей в світі дуже багатих
    більшість людей в світі бідні
    більшість мають проблеми зі здоров'ям
    я не бачу рівноваги :)
    все залежить від способу мислення
    от моя мама все життя бідна
    а з її зарплатою інші будуються, дітей вчать і т.д.
    чому так? можливості приблизно однакові, а їй до зарплати не завжди вистачає
    вона то сприймає як свою тяжку долю
    про інший спосіб розпоряжання грошима навіть слухати не хоче
    от і тому вона завжди буде бідна
    їй скільки грошей не дай, їх ніде нема
    все дуже просто, на жаль
    і мене вона не навчила грошима розпоряджатися
    тому я не раз через це попадала в халепу
    ну я навчилася вже сама, але суть в тому, що бідні і дітей вчать бути бідними
    вони не можуть навчити іншого, бо самі не знають

Додано через 8 хвилин
    дійсність така, що "біда не ходить сама"
    "гроші йдуть до грошей","удача до удачі"
    скажи про що ти думаєш і я скажу хто ти
    бідний завжди думає негативно, багатий позитивно
    вони по різному дивляться на життя
    і бідний бідніє, багатий багатіє
    якщо бачиш що твій спосіб мислення і твій спосіб життя не дають тобі нормально жити - їх треба міняти
    а це не так складно, повірте

• Подобається Подобається x 2
  17. консультант

Можливо це і робиться для того, щоб людина не зациклювалась на грошах, не думала про свій достаток. Для чого людині гроші, якщо через рік кінець світу, краще хай добровільно пожертвує на організацію і за це отримає свою нагороду... В нас, в церкві, священник каже, щоб не складати собі скарбів на землі, а на небі, своїми ділами і молитвами. В той же час СЄ кажуть. щоб не думати про багатства, бо скоро кінець світу. Щоб люди не розслаблялись, час від часу їм нагадують, що ось-ось, вже скоро. вважайте... То яка тоді може бути думка про гроші, думаєш, як вижити...?

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

О , невже на форумі ще є знавці "теорія маятника" =))))

19. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

...а можна і навчитися багато чому
    от для прикладу почитайте Річард Паркс Кордок. "Апгрейд мышления"
    або біографію Уорена Баффета, або Річа Бренсона
    а ще краще їхні авторські книги
    кусочок біографії:
    В Гарвардскую школу бизнеса не приняли Уоррена Баффета, будущего американского мультимилиардера, мотивирую это его посредственными умственними способностями. Сейчас это самый богатый человек в мире. Билл Гейтс - второй
    ...............
    та це неправда
    наприклад, я допомогти можу, хоча це не означає, що в мене все гаразд з фінансами :)

20. Koza-Dereza

Нi зовсiм не те. Про вигiдно чи не вигiдно - це лiричний вiдступ. Я хотiла сказати (i сказала) що мати кiлька об'єктiв нерухомостi не є просто "сиджу на дупi i збираю грошi" - це є теж праця. Є люди якi успiшно обертають 7 квартир (5 з них в центрi Чiкаго) i знаю людей якi мусiли спродавати свої об'єкти бо не могли справитись. Ось i все :)
    А впринципi якщо є грошi то купувати навiть дуже вигiдно. Я он в груднi таку квартирку прикупила по ТАКIЙ ЦIНI що просто WOW! Ще й на зекономленi грошi супер ремонт зробила.

а де твій аватар? :)