Метро закругляється і продається Ашану ?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Deus igrok, 9 січ 2013.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Не знаю, як на Городоцькій, а на Кн. Ольги заглядаю часто і в Арсен, і в Сільпо, в другому завжди чистіше. Принаймні мені так здається.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене враження наступне.

люблю Метро на Дж. Вашингтона, а на Городоцькій - ні, бо там людей багато.
    Ашан - фу. Я не розумію чого там люди ходять(мова йде про продуктовий відділ). По-перше, овочі там певно 3 сорт - підгнилі, півялі. Мясо лежить у холодильниках, які на 5 грдусів знижуть температуру (таке враження). Тобто охолоджене мясо, овочі, фрукти я б там ніколи не брав. Магазин брудненький, людей, як муравлів. Я не люблю Ашан. Арсен мені краще підходить.
    У Сільпо ходив хіба в Сихові. Знову ж, море народу. Це недолік. В таких умовах довго не походиш. Я не розумію, чому сихівське Сільпо не круглодобове? Плюс для Сільпо ще є те, що там можуть бути товари, яких нема в інших супермаркетах.
    Ну Арсен - то галицьке дитя - видно зразу. Скопійовано в Польщі. Але все ж не погані маркети.

Рукавичка. Знаю навіть власників трохи. Але от дивина. Я не можу в тому маркеті довго знаходитися. Чому? Не знаю. Це я про той, що на Луганській. У Рукавичці мясні вироби - не є коньком і то явно. А на деякі товари у мене склалося враження трохи завищені ціни і тут у мене така думка живе, мов постачальник мясних виробів купляє для маркету товар по завідомо вищих цінах, щоб мати відкат. Я далекий від того, щоб когось звинувачувати, але отака думка живе, хоть трісни. До плюсів можна віднести той факт, що у Рукавичці можна отримати картку, яка дає знижку 7%, а то вам не хухри-мухри, це суттєво.

О, чуть не забув!!!! Масло Львівхолоду!

Хлопці, що виробляєте масло Львівхолод, та досить свій спред видавати за масло, скільки можна намахувати людей?

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Біля мого будинку відкрили Рукавичку, але там здаєтья така сама фігня зі знижкою як в Сєільпо, накопичуєш бали.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре принести свідоцтво підприємця і тоді вам дадуть пуредну картку.

• Подобається Подобається x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Миху, хіба своє мені позичите :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема проблем.

7. Bambook

Миху, якщо Ашан брудненький, а Арсен при цьому - непогані маркети, то ми в якихось паралельних світах живемо. Як на мене, Арсени і маленькі локальні Рукавички - то найбрудніші супермаркети у Львові.

Ашан, звісно, не ідеальний. Але має кілька великих плюсів:
    - більший вибір. Є доволі багато товарів, яких не знайдеш більше ніде.
    - нижчі ціни.
    - дуже добре організована робота кас, найкраще з усіх у Львові.
    - чудовий рибний відділ, для мене особисто це важливо. По суті, якісну свіжу рибу за прийнятною ціною у Львові більше ніде купити.

З мінусів:
    - віддаленість.
    - дуже людно.
    - слабкий відділ овочів і фруктів
    - кажуть, що не надто добрі готові харчі, утім, мене таке взагалі не цікавить.

8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

100%
    а вони десь є добрі?

9. Bambook

Не знаю, років з десять не пробував готові харчі в супермаркетах купувати :dntknw:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

хіба за рахунок промтоварів: електротоварів, книжок і т.д.

тут не заперечу, це їх плюс.

до мінусів - слабий мясний відділ.

Ну а чистота ще залежить від кількості людей.

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

та ні. від організації. переповнений ашан набагато чистіший і від рукавичок, і від порожнього арсену.

12. Bambook

Та ні. Наприклад, крупи, пластівці (до готування) беру тільки там. Пластівців з різних злаків від "Добродії" (найкращі, як на мене) більше ніде не бачив.

Я переважно мясо або маю домашнє, або купую в перевіреного продавця на Шуварі. Але пару разів брав акційну курку в Ашані, то жодних проблем не побачив. Свіжа, нормальна курка, ще й за дуже доброю ціною.

13. soviet

soviet Well-Known Member

Ну не знаю, Ашан має асортимент, здається найбільший в порівнянні з Сільпо, Арсенами, Львівхолодом, Фуршетом і т.д.

Як на мене ТОП брудних і дорогих і взагалі ніяких супермаркетів очолює наша локальна мережа "Барвінок".

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Оце істина. То найбрудніший і найзадрипаніший супермаркет. І особисто по моїх спостереженнях - там найбільший відсоток зіпсованих, протермінованих товарів (щоб вибрати там щось свіже, треба добряче поритися на полицях). А персонал їхній - то взагалі окрема історія.
    Рукавичку на Луганській люблю, в ній найчастіше закуповуюємося, хоча м"ясний відділ в них дійсно слабий, а ще ніколи не купую в них тверді сири - навчена гірким досвідом, кілька разів попадався такий гіркущий сир, який за кілька днів у холодильнику остаточно псувався.

• Подобається Подобається x 2
  15. Bambook

Я взагалі Барвінок супермаркетом не вважаю. Та й не позиціонується він так. Мережа дисконтних магазинів, тим все сказано. Колись взагалі звідти весь неліквід з Арсену скидували, поки остаточно не зіпсувся.

16. Green belt

Green belt Well-Known Member

Як споживач бельгійського м'яса повністю підтримую Миха. Знаю що в Метро м'ясо не залежується, і коли дата реалізації закінчується то його зі знижкою в великих упаковках "продають". (До кінцевого споживача "халява" по -50% - не доходить, бо самі працівники це розбирають.) Тому мені не спостерігалось посинівших стейків чи "реанімованої" лопатки. А найбільше подобається те що температура підтримується відповідна ы в окремому відділі.
    Ще подобається рибний відділ, там цілком реально знайти лосось в кондиційному вигляді, а не червону жижу як в Сільпо.
    З "приємного" в Ашані згадалось лише як на крупах довгоносики мило посміхались з контейнеру рису:) Багато протермінованих продуктів і зберігання м*яса та риби впритул до випічки?...

До Миха - після продажу Метро, де будете купувати м'ясо, явки, паролі?

17. Shopping

Shopping New Member

О це так я так розумію Метро не витримало конкуренції???

а де твій аватар? :)