Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Краще дві гілки дугами до центру. 1) Рясне - Левандівка - Площа Св.Юра - Кульпарків - Аеропорт 2) Варшавська - Замарстинів - Личаківська - ДжВошенгтона - Сихів А в центрі користуватися електротранспортом - трамваями. В'їзд автобусів заборонити. В'їзд вантажівок - обмежити. Приватний транспорт тільки будні.
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Це то що колись 700річчя було Ще четверту забули: автовокзал - центр - Чорновола - батальна
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Хм, ну впринципі ...я так і роблю ... від Міленіума іду до Стрийського базара, щоб сісти в непереповненну маршрутку. Але, електронспорт - як альтернатива, для тих - кому лінь/важко.
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. або якимись "полегшеними" версіями...... бо трамваї сильно будинки трясуть, хоч тут хтось і казав, що метро сильно зашкодить....
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Тоже не дуже. Є така величенька і густо заселена вулиця Стрийська. Жоден з маршрутів її не зачіпає
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. 2 зупинки тролейбусом...... а взагалі моя пропозиція тепер мені ж видається "розподілом шкури невбитого ведмедя"....
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Не сказав би що трамвай відживає, досить багато людей ним їздять.
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. львову буде дуже бракувати трамвая.... але його тре робити легшим, бо архітектури львову бракуватиме ще більше...
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. =) Cкромно-скромно =) Там копати-не перекопати тре =) Якщо є можливість, зробіть лінії більш товстішими. =)
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. як на мене -- забагато зупинок.... наприклад, від санта-барбари до сихівської.... ногами йти хвилин 15, з якою швидкістю тоді їхатиме метро?...