Відповідь: метро... чому у львові немає?.. пані маруся-мама, криві руки бувають не тільки у програмістів..... метру копали -- але копали криво.... ну не вірю я в байку, що у львові там грунти і тд!... а як у петербурзькому болоті побудували?...
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. добре що я не програміст :D Та може просто проект поганий склали... хоча хто йго зна.
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. так і є..... я в цьому впевнений.... це як в книзі (едгар по?): де ховають лист? -- в лісі...
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. так то ж коли було? Тоді ще Інженери були, а не халтурщики, як тепер. Зараз же в Києві не можуть нічого побудувати (у т.ч. і нових станцій метро) без того щоб поряд щось не завалилось. Але в Києві землі багато і архітектура совєцька - не жалко, а Львів - шкода.
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Не знаю, не чув. Знаю хіба що за бажанням молодят (і гамериканських президентів)
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. «...та бо хіба ж це зима? во в наше время була зима!» (Доречі пригадайте мені з якого це фільму? Якийсь такий старий совітський...)
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. пані текіло, петербург збудований на болоті (на якому, між іншим, було кілька сіл перед тим... але це я так, ерудиція...) і нічого -- є метро, а у львові немає, бо проектувальники -- дуби.....
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Нічого подібного, порсто є своє економічне огрунтування. Насуільки я памятаю, метро ще з радянських часів будували лише в містах мільйониках, тобто якщо народу менше економічний ефект = 0 Затрати, на його запуск, і будівлю і утримання не окупляться... а воно має рпиносити і дохід.
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. якщо ви вже почали про "економічне обгрунтування", то маєте знати, що чим ліпше збудована інфраструктура -- тим ліпше розвивається місто, а не навпаки...
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. То судячи з ваших слів, якщо прорити метрополітен десь нууу, у Жидачеві, то воно буде економічно вигідно, і швидко розвинеться в інфраструктурному плані...??? Щось я дуже в тому сумніваюсь... Для всього є своя межа, тому я і кажу населення ває бути не менше мільйона чоловік.
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. пам’ятаю, що за часів ссср говорилося про це..... що "ві львові не побудують метро, бо немає 1 млн мешканців".... ссср розпалося, а такі слова звучать і досі.... так тоді ж казали так само і про харчі, одяг, побутові речі: бананів на всіх не вистарчить тому що, молоко розбавлене тому що, штанців немає тому що...... з усіх міфів ссср, лишився цей, та й то, його підтримали тільки ви.... наведу старіший приклад.... рим.... усі дороги ведуть до риму.... чому?... бо в першу чергу римляни будували дороги, а потім все решту, ви ж пропонуєте спочатку дочекатися, коли тут буде 1 млн мешканців, а потім тільки робити щось?...
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Я теж не вірю у ліквідність Метро. Я час від часу, сідаю на маршрукти, у різних частинах центру. І з того, що бачу ... сама переповнена і активна гілка : Сихів - Центр - Чорновола. А решта.., досить часто в час пік можна побачити на пів-забиту тільки сидячими. А ще раз повторюся, нащо рити - можна і над землею проводити ..
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. така була би і перша гілка..... а ви з любінської\виговського спробуйте виїхати зранку... на привокзальну завітайте вечором.... спробуйте проїхати хоч чимось.... а що буде за рік, коли кількість машин і маршруток ще більше зросте?... пс. пропоную висловлювати пропозиції, які би мали бути гілки метро...
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Тут вже була навіть намальована карта. А стосовно напрямку Сихів - Чорновола, то це дійсно екстрім: сам на роботу з Сихова на Чорновола пробую добратись (не завжди получається )
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. Нехай би по кільцевій з’єднали найвіддаленіші райони Львова і кілька гілок пустили ближче до центру.Сам центр най не зачіпають...
Відповідь: метро... чому у львові немає?.. чорновола?.. а де це?.. одна гілка: район "с" -- центр -- рясне... друга: пасічна -- зелена -- левандівка... третя так, як пропонує пан ромко: навколо львова....