Метро (2013)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Іспанка, 31 бер 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я вчора дивилася російський фільм - катастрофу "Метро" (2013)
    Варто відзначити, що велика увага приділяється не тільки катастрофі як такій, але стосункам між героями.
    Фільм знятий добротно, крута операторська робота, спецефекти нарівні зі світовими шедеврами цього жанру, чудова акторська гра. Не фанат російського кіно, але ставлю росіянам тверду п"ятірку, мені сподобалося. Передивилася на одному диханні:)
    http://youtu.be/nL3QTg9MFt0

• Подобається Подобається x 2
  2. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Там грає Іван Макаревич, син Андрія Макаревича.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

До речі, думаю, що то неварто такі фільми знімати. Дуже часто вони стають пророчими. :sad: Голівуд постійно таким грішить. І воно ж потім збувається.... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Можна список, що збулося після того як Голівуд нагрішив? Землю окупували роботи-трансформери? На США впав астероїд? Вулицями ходять зомбі-мертвяки? :)

sent from my Galaxy SIII

• Подобається Подобається x 5
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не мертвяки, а зомбі-бакси :)))

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

таке собі кіно, з тупим кінцем, тільки в головної тьотки фігура гарна)
    от якби вона провалилася в каналізацію -- оце був би цікавий кінець!

• Подобається Подобається x 2
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Дякую, Пупер, не буду дивитись :)

8. Іспанка

Ти явно не толеруєш фільми-катастрофи:) Я їх чимало передивилася і це-не найгірше, вартує уваги.
    Я б не була така категорична:) Хоч Пупер трішки поспойлерив, але рекомендую подивитися і скласти свою точку зору;)
    От Титанік-2 - ото лайно рідкісне, а Метро дуже і дуже непоганий зразок свого жанру.

9. duncan

прошу, Ihor Martiniv)))
    з фільмами все норм, постапокаліптика -- один з найбільш улюблених жанрів
    просто у фільмі замішані емоції (і це правильно), тільки мораль незрозуміла
    шльондра і п***острадалець -- шльондра його жаліє, він п***остраждає
    та й коханець її має більш цікавий характер, чоловічий

пс. мартіні, перші 15 хвилин подивися -- там будуть гарні цицьки та красиві круглі стегна)))

10. Іспанка

Як на мене, мораль там на самому видному місці - треба вміти прощати (головний герой прощає зрадливу дружину), справді міцне кохання допоможе подолати будь-які труднощі; незважаючи ні на що не варто здаватися і опускати руки.
    Логічно, протиставлення двох абсолютно протилежних типажів - успішний, впевнений в собі сексуальний мачомен і добрий, трохи наївний лікар-альтруїст.

11. duncan

не все потрібно прощати
    нормальний чоловік і лох

12. Pretor

Pretor Member

повністю згоден довго в російському кінематографі не було таких фільмів=)

13. Іспанка

14. Fon

Fon whom how

а я був такий розчарований. перед тим читав книжку метро-2033. це така жутка містика-фантастика про після апокаліпсис у московському метро. аж тут фільм. думав трісну від щастя. а виявилось - по слідам сталоне. кпєц аблом. навіть дивитись не став. хоча рейтинги кажуть шо бомбезний

15. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

Я не читав ані книжки, ані дивився фільму, але можу сказати, що метро для москвича - це така частина життя, яка зустрічається кожний день. Завжди щось пов'язане з метро, з однієї сторони, з другої - декілька яскравих речей траплялось, як то теракти, або знімались фільми, або це символ центру як площа Ринок для ЛЬвова і т.д.

В 2010 я був у метро в день теракту. Це було 29 березня, а я мешкаю на червоній лінії, на якої були ті два вибуха. В той день переводили годинники на час раніше, і був понеділок, ранок, всі їхали на роботу після вихідних. Тому, я хочу сказати, що у багатьох людей нічого не працювало в голові, як у мене. І от ці два вибухи у ранку. Потім в цей рік уряд прийняв рішення скасувати перевід години. Думаю, це рішення могло бути пов'язане з вибухами.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Скачав на кінозал.тв для дружини (вона десь почула що це щось таке! таке!). Подивився. Оце?
    Ляп на ляпі з точки зору механіки, пневматики, гідравліки, електрики. Неестетичні кадри (бійка, задуха у дівчини).
    Расєя-с!

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

як цей негатив дістав... там вбили, там задушили, там вкрали - один негатив.

Виставив на форумі страшного павука, то Дзеко сказав, що мене до прекрасного потягнуло. Показово?

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Павук - то краса природи, а

- то гидотність людини.

19. Іспанка

Ви й тому були розчаровані, бо не розібралися до кінця. Цей фільм не має нічого спільного із книгою, крім назви (я фанатка серії Метро-2033, тому знаю про що говорю). Сюжет фільму до постапокаліптики Метро-2033 ніц спільного не має. Суто вигадана гіпотетична історія сучасної Москви.

20. duncan

[OFFTOP]не шариш)
    він мене пупером назвав -- бо це мій старий нік, я ж назвав Мартіні його старим ніком)) [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)