Відповідь: Методи контрацепції. це сучасний український термін - халатність. Якщо брати Ураїну без Львівщини - то халатність частіше притаманна професіям, що халати не носять. Але Львівщина - то взірець для всієї України. Львівщина всій Україні показує приклад та шляхи подального розвитку
Мій досвід пила Ліндинет двічі в житті - прекрасний препарат і найменша доза гормонів. До того пробувала різні - Жанін, Новінет, Трквілар - дуже погано переносила, особливо Жанін. Пізніше лікарі сказали, що є процес підбору для кожної жінки. І мені підходить саме Ліндинет. Після прийому наставала вагітність. А ще хочу сказати, що дискусії з приводу аборту від ОК - дурниці. Так, я зі спіраллю колись завагітніла, а ОК - науково доведено - блокують овуляцію, нема її, нема виходу яйцеклітини. Не вірите - повірте лікарям, що роблять УЗД. При правильному прийомі ОК ніякого аборту не буде, бо нема що абортувати. Є рекомендації, коли у жінки пронос чи блювота - тоді треба вважати і додатково користуватись презервативом. Недавно ще почула про новий препарат, називається Ескапел, по типу Постінору. Хто що чув? Дякую
Є підозра, що останній допис - спам. Вона зареєструвалася як Терра Ікоґніта на БФ, запостила дубль цього допису і троха іншого всякого. Дасця чути, шо оно ТАКе...
Цікаво про моральні аспекти контрацепції взагалі, про абортативність спіралей, гормональних і навіть до певної міри - хім. засобів (вагінальні кульки, пасти, таблетки, тампони, аерозолі і губки) http://truelovewaits.at.ua/load/3-1-0-17