Відповідь: Методи контрацепції. І ще раз про ефеткивність різних засобів Ефективність будь-якого методу визначають за індексом Перла (ІП). Це кількість непланованих вагітностей при застосуванні певного методу протягом року 100 парами. А так Ефективність методів природнього планування сім'ї при відкладанні зачаття становить: Вузький термальний, похибка методу 1,2% похибка користування 5,4% Розширений температурний похибка методу 5% похибка користування 19.3% Овуляційний похибка методу 2,9% похибкакористування 15.5% Подвійного показника похибка методу 0,44% похибка користування 1.76% Симпто термальний похибка методу 0,2% похибка користування 0,9% Ефективність методів так званого контролю народжуваності Засоби, які діють як контрацептиви Перерваний статевий акт похибка методу 10-15% похибка користування 25% Презерватив похибка методу 3% похибка користування 10-15% Діафрагма+хімічні засоби похибка методу 4% похибка користування 20% Хімічні засоби для вкладання в піхву похибка методу 7% похибка користування 20% Засоби, які діють також абортивно Оральні контрацептиви (тут також зараховують пластирі) похибка методу 0,2-0,8% похибка користування 2-5% "Спіраль" (внутрішньоматковий контрацептив) похибка методу 1,6% похибка користування 2-5% "Стерилізація" похибка користування 0,2-0,4% Зі 100 жінок, котрі мають близькість регулярно і не користувалися запобіжними засобами, протягом одного року вагітніють від 60 до 80 жінок. Додано через 12 хвилин Всесвітня організація охорони здоров’я, Женева Репродуктивне здоров’я та дослідження МЕДИЧНІ КРИТЕРІЇ ПРИЙНЯТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДІВ КОНТРАЦЕПЦІЇ Видання третє, 2004 р. КОМБІНОВАНІ КОНТРАЦЕПТИВНІ ПЛАСТИРІ (КП) є новим методом контрацепції. На сьогодні існує лише відносно обмежена інформація щодо ступеня безпеки застосування КП серед здорових жінок і ще менша — серед жінок, у яких відзначають ті чи інші специфічні медичні стани.Крім того, Робоча група не мала можливості вивчити епідеміологічні дані щодо довгострокових ефектів застосування КП, а всі ті дослідження, результати яких були доступні, фінансувалися самим виробником пластирів. На сьогодні, за відсутності достатнього масиву емпіричних даних щодо ефектів цього засобу, Робоча група дійшла висновку, що наявний фактичний матеріал з використання КПК може бути застосований і стосовно КП. Тому при класифікації станів пацієнтів для КП повинні застосовуватися ті ж категорії, що й для КПК. Таким чином, зазначені категорії є максимально зваженими оцінками, які можна дати на основі наявних фактів, але їх слід вважати попередніми і згодом (з отриманням нових даних) їх буде переглянуто.
Відповідь: Так щоб без контрацептивів... трохи не по темі, міфи про гормональні контрацептиви http://noabort.org.ua/2008/04/04/desjat-mifiw-pro-hormonalnu-kontracepciju/ тільки не подумайте, що я є прихильником цього методу
Відповідь: Методи контрацепції. Якщо ви подаєте такий лінк, то точно не можете бути прихильницею цього методу.
Відповідь: Методи контрацепції. Побічних дій насправді маса... І список тих, кому не можна вживати гормональні контрацептиви також. Саме це найбільше жахає, але про це не дуже люблять говорити. Ну, бо нащо? У виробника ж можуть бути збитки... А як цікаво вони пишуть, що це найлегший засіб контрацепції, бо вистачить лише раз на день взяти таблетку. Все так радісно й сонячно... От тільки реалії насправді не такі. Мені дуже сподобалися роздуми такої собі пані Дженет Смитщодо того, чим іще є штучна конрацепція в межах подружжя. Штучна контрацепція є свого роду стіною, стіною недовіри, а властиво, браку довіри. Ми кажемо, що хочемо бути з іншою особою одним тілом, ділити усе, і радість, і біду, аж до самої смерті, проте, ми ніколи не ділимося тим, чим нас наділила природа. Фактично, на фізіологічному рівні ми кажемо: я не хочу ділитися з тобою своїм тілом, я тобі його позичу, але воно твоє, а отже, і я не твоя; і не хочу й твого тіла й твоєї плідності, бо від неї мені буде тільки гірше... Ні, я НЕ приймаю тебе таким, як ти є, і НЕ віддаю собі тебе такою, яка я є. Я НЕ довіряю тобі. Проте, ми можемо взаємно один одного використовувати. А про плідність піклуватимуться засоби, які будуть її всіма можливими способами вбивати чи призупиняти, чи й зупиняти. Так, ми сучасні люди, живемо в модерному світі. Тому контрацепція необхідна, аби полегшити жінкам емансипацію. І крім того, дозволити партнерам ходити наліво частіше, непомітніше й без наслідків. Зрада не матиме наслідків, а тому вона мало чим і лякає. А попросити якусь таку жінку зупинити користуватися штучною контрацепцією... Ні, не зможе. Брак довіри, страх залишитися одній з багатьма дітьми, відчуття самотності й незахищеності... Кожна жінка тоді поступово стає схожою на запліднену яйцеклітину, яку щосили намагаються вбити, не дати їй загніздитися, не дати принести радість, не дати жити вільно, своїм природнім життям...
Відповідь: Методи контрацепції. За 10 хв. до інтиму випити 1 л. пива і з"їсти 3 зубці часнику, попередньо одівши шкарпетки 2-ох тижневої давності . При появі висипки або свербіжу, слід прийняти 1 табл. глюконату Ca, бажано фруктового.
Відповідь: Методи контрацепції. Це ти сама придумала, чи так вважає емансипована Дженет Сміт ? На мою думку - повний брєд, більш схоже на монолог старої переляканої діви.
Відповідь: Методи контрацепції. Дещо її, дещо моє... І я написала, що її думка мені подобається. А взагалі, це думка католицьких кіл. Там застосовують лише природній метод планування сім'ї. Що цікаво, що статистика показує (правда, католицька статистика), що серед сімей, які користуються природним методом, розлучень удвічі менше, ніж серед тих, котрі користуються штучними методами.
Відповідь: Методи контрацепції. Хочу поділитись тим, що мені розказувала моя гінеколог. В Медінституті в гінекології більшість операцій - через спіралі (і не тільки через неправильне користування ними), а мені знайомі випадки, що жінки зі спіралями вагітніли. Перерваний статевий акт - шкідливий для обох партнерів, бо чоловік в 40 років - імпотент, а жінка не отримує потрібних гормонів, через що потім має купу проблем.
Відповідь: Методи контрацепції. Розповім із власного досвіду. Вставила спіраль, рік не було у мене ніяких проблем, а тепер таке враження що гінікологія стане домом рідним. що не новий місяць то нова проблема. Думаю що час позбуватися. Моя подруга користувалася свічками, результатом є її синочок.Вже пізніше їй лікар сказав що з часом іде привичка організму як і до будь якого лікарського припарату при тривалому лікуванні.
Відповідь: Методи контрацепції. Миху, то є гріх Онана. Буття 38:1-10. Так що повіла Біблія, а лікарі підтверджують.
Відповідь: Методи контрацепції. в тексті допису ясно було вказано джерело інформації - гінеколог та що ви! де так можна в присутності Миха!
Відповідь: Методи контрацепції. Потрапила я якось до гінеколога на Русових (молода жінка, ПІБ не памятаю). Чомусь вона вирішила що я до неї по якомусь знайомству прийшла і дуже добре до мене відносилась, гроші не брала, а коли я з нею заговорила про контрацепцію (не хотіла я тоді вагітніти) то вона сказала що будь-який метод окрім природнього всерівно потім позначиться на моїх дітях або внуках. Розказувала вона про недоліки кожного методу довго, все переповідати не буду, але я від неї вийшла з думкою що ніяких спіралей і гормонів ніколи використовувати не буду. Порадила я цю "хорошу" лікарку двом своїм подругам. А вона їм розказала зовсім інше. Одній порадила пити протизаплідні (які продавала з своєї ж шуфляди), іншій порадила за 30 дол вставити спіраль.... Висновок:......
Відповідь: Методи контрацепції. ні - Миху: за afterstep'ом - спираючись на прутковське "неча на зеркала пенять, кали рожа крива" - у будь-якому конфлікті зазвичай винні обидві сторони. В тій чи іншій мірі. Хтось більше, хтось менше. Найгучніше "тримайте злодія!" зазвичай кричить злодій. слово "всі" вживають часто люди, світогляд (кругозір) яких звужений до мінімуму - до точки зору. і - це вже суто за afterstep'ом - півпляшки коньяку можна розглядати по різному. Реально - константувати факт, емоційно оптимістично - "ура, у нас ще півпляшки!" і емоційно песимістично - "у нас лише півпляшки". Так от, лихо, на моє переконання, переслідує тих, хто його (лихо) накликає. Хто все бачить у чорних барвах - тому доля послужливо підкладає темніші тони. == і в біблії, Миху, про необхідність ненависті до своїх же земляків - ніц не написано. Ті недолугі лікарі, на яких ви жалієтеся - це "плоть від плоті вашої, вашим же духом наповнена". Усі галузі на Львівщині уражені халатністю та некомпетентністю - і саме халатні, злодійкуваті, ліниві та некомпетентні працівники - не з Марсу прилетіли, і не з Московії прийшли. == але в біблії сказано про любов до ближнього, і про вміння прощати. Прощати не на словах, а в душі. Оскільки ненависть з'їдає не стільки того, кого ненавидять - скільки того, хто ненавидить. == Можливо (я допускаю це) - ви не в стані це осягнути. Це не проблема - про це у Волошина також написано а якщо зібрати підбірку з українських класиків - то всі ці риси були, є і будуть, і притаманні певному рівню розвитку суспільства Додано через 7 хвилин "зустрічають по одежі" - то скорше не до вас, а до Миха. Він прочитає це побуквенно і буде пробувати покпити. == Неодноразово писав - лікарі - люди. Звичайні люди, такі самі як і інші люди. І все людське їм притаманне, в т.ч. і перепади настрою, і "антипатія" до співрозмовника з перших слів при зустрічі. І симпатія - теж, бо таки лікарі (не йдеться про "куплені" дипломи) - освічені люди, і їм не притаманно "ненавидіти гамузом бо тут знайомі таке розповіли, що!..." == в чотирьох словах - "все на лиці написано". Люди, професія яких пов'язана зі спілкуванням з людьми - з практикою дуже добре відчувають нюанси поведінки/ставлення/напрям думок співрозмовника. Досвідчений священник відразу чує, коли йому брешуть, хоч і виду не показує. Досвідчений слідчий - теж. Досвідчений лікар - тим паче. І у всіх трьох різна реакція на брехню, спільне лише в одному - брехня шкодить брехунові, і та шкода часто максимальна.