Відповідь: Методы контрацепции. Я рада . Щиро перепрошую, що зацитувала у соєму дописі Ваші слова. Сподіваюсь, що не дуже Вас цим образила. Маю зухвалість запевнити Вас, що в подальшому таке не повториться. Не для Вас - 100%. Я поважаю Вашу позицію, навіть якщо з Вами не погоджуюсь, і не маю наміру та бажання переконувати Вас у протилежному. Але дозвольте нагадати, що ми не одні спілкуємось по даній темі. Тому, сподіваюсь, що комусь-таки мій допис буде якщо не цікавим, то принаймі, достатньо вичерпним.
Відповідь: Методы контрацепции. Щоб допис був вичерпним, надалі майте зухвалість надавати джерело цитати
Відповідь: Методы контрацепции. Так на те ж вона і зухвалість ... На прохання читачів: "Гедеон Ріхтер", анотація до препарату "Три Регол" (стосовно посту №59). Так краще ?
Відповідь: Методы контрацепции. Во! Теперь чувствуется голос не девушек, а женщин. Разговор перешёл в конструктивное русло! Некоторым: врачи разведчиков часто не встречают!
Відповідь: Методы контрацепции. краще було б лінк, але так теж може бути: тепер зрозуміло, що це виробник пише про свій препарат.
Відповідь: Методы контрацепции. Не ВМС сприяє появі грибків,а нестерильні інструменти в лікарів.Грибок заноситься ззовні,або при лікуванні антибіотиками,розвивається свій рідний(у кожної людини є своя рідна флора в якій є все і гонорея і сифіліс і багато різних інфекцій,які співживуть в людському організмі.Коли людина здорова вони просто існують,а коли хворіє,тоді або ззовні,або порушується внутрішній баланс-наприклад при антибіотикотерапії,коли антибіотики знищують всю мікрофлору і чужу і "свою" тоді починають рости гриби.)Мудрий лікар не забуває про це і коли назначає "сильні"антибіотики,назначає і противогрибкові препарати(тепер один з найдієвіших є флуканазол),щоб не було ураження організму грибами. А шановні жіночки,при поході до гінеколога обов"язково беріть одноразові оглядові набори в аптеках,і пересвідчуйтесь,що лікар одів з нього гумові рукавички, це обійдеться дешевше ніж потім лічити,якби лиш тільки молочницю,а не хламідіоз або герпес і багато інших неприємних хворіб яких неможливо позбутися.
Відповідь: Методы контрацепции. http://medicinal.com.ua/2007/10/17/evra.html тут докладний опис пластира. Я користуюсь ним майже рік. Вартість - від 80 до 105 грн (залежно від аптеки та наявності скидок ) ефективність - 99,99% єдиний мінус - інколи дещо пригнічене лібідо Таке буває рідко, але буває :o Надзвичайно простий та зручний в користуванні :y:
Відповідь: Методы контрацепции. ВМС тоже на панацея,перш за все це чужий предмет в організмі,який визиває постійні механічні подразнення слизової оболонки матки,і є теорія про виникнення пухлин на тілі матки як результат подразнення ВМС.Але науково це не доказано.Так що кращого надійнішого методу як презервативи поки що не найшли.Я розумію кажуть не ті відчуття,але коли поважаєш свою половину,і не хочеш щоби вона постійно бігала на аборти,краще десь пожертвувати відчуттями.А ще краще ви постійно порівнюйте і зробіть секс з презервативом своєю сексуальною фантазією,так вам буде інтересніше.Є ж дні коли можна і без нього.Та й презервативи бувають різні,бувають і з різними прибамбасами-експериментуйте.Таким чином будете завжди відчувати щось нове.
Відповідь: Методы контрацепции. Там такий список побічних дій ...(( Особливо слідкуйте і вважайте на тромбоз У США через летальні випадки на фоні тромбозу були судові процеси проти виробників таких пластирів
Відповідь: Методы контрацепции. насправді відсоток побічних дій дуже маленький. Те, що вказали стільки протипоказань для мене тільки плюс - значить добре вивчили цей препарат.
Відповідь: Методы контрацепции. Ще один мінус- порівняно дорогий. І дійсно, дуже великий список протипоказів і побічних ефектів. Даруйте за інтимне запитання: а куди ви його клеїте? А якщо, наприклад, ви їдете відпочивати на море, відвідуєте сауну - чи він не відклеюється, і які відчуття в "місці кріплення"? Наскільки естетично виглядає (я не дуже добре зрозуміла з наведеного опису). І пригнічене лібідо, якось дійсно, не радує... А вам, перепрошую, не заважає ?
Відповідь: Методы контрацепции. У мене була затримка 3 місяці.Після обстеження(також для виключення вагітності) та лікування,яке мені не допомогло,почала приймати протизаплідні Ліндінет.Цикл відновився та мені не подобалось що виділень з кожнем місяцем ставало чим раз менше.і я перестала його приймати.А тут від лікарів на роботі почула що таблетки призводять наше майбутне покоління до безпліддя(у дітей що родяться після того як ми приймали протизаплідні). Ще хочу сказати,що спіраль мае ставитись у жінки здорової яка ніколи не мала проблем по гінікології і особливо з маткою. А взагалі як на мене то не мае ні одного надійного 100% засобу від вагітності.Тому що жінка і застудитись може,і гормональний збій може бути,і флора змінюеться
Відповідь: Методы контрацепции. Зменшення кількості виділень в період прийому ОК - нормальне явище, оскільки препарати "імітують" ідеально нормальний цикл з місячними тривалісттю 2-3 дні. Реально, таким природнім циклом може похвалитись далеко не кожна жінка, в силу поганої екології, наявності тих чи інших проблем зі здоров"ям, щоденних стресів, вживання алкоголю та тютюнопаління. Безперечно, якщо все це відкинути - можна говорити про те, що Якщо б все було так просто. Принаймі - просто доведено. Але теорія має право на існування поки не доведено протилежне . Пандо, я зрозуміла, що цикл у Вас в період прийому ОК відновився, але які були причини його збою, і чи вдалось вам їх подоллати, чи то з допомогою гормонів, чи шляхом іншого лікування? Просто, на мою думку, призначаючи ОК не прктично здоровій жінці, лікар ризикує нівелювати тим самим реальну картину здоров"я паціентки. Тобто, симтоматика зникає, але чи відбуваються позитивні зрушення? Хоча, більшість сучасних ОК мають стійкий лікувальний ефект по відношенню до багатьох захворювань та порушень сечо-статевої системи. Головне - не помилитись в діагнозі .
Відповідь: Методы контрацепции. ???? це що, знову інфа з рекламних буклетів виробників гормональних контрацептивів ??? :D під час прийому ОК витоншується слизівка матки, на ній під впливом штучного прогестерону просто не наростає той шар, який мав би злущуватися 5-7 днів під час нормальних місячних!
Відповідь: Методы контрацепции. Я написала "імітують". Між іншим, особисто в мене цикл в 28 днів з місячними в 2-3 дні склався ще в підлітковому віці, за довго до того, як я перейшла на ОК, тому схильна вважати його нормальним. Але ж я "не ненормальна", нє ? Ксані, будьте добрі, перестаньте мене цитувати і продовжувати чіплятись. Просто, висловлюйте свою думку, не переходячи на особистості. Чи Ви ніяк не заспокоєтесь, що я не маю бажання з Вами спілкуватись особисто?
Відповідь: Методы контрацепции. А раптом хтось повірить..? (текстові з цитати) Тому і доводиться цитувати. Нє от хорошей жизні...
Відповідь: Методы контрацепции. Та я ж в загальному не проти! І приводу не вірити мені ніби-то не давала. Але от п.Ксані, у нас ду-у-у-же недовірлива. Особливо до мене. Тому й доводиться просити, аби не цитувала з метою чіпляння до слів. Зважаючи на те, що ми з нею наче не розмовляємо (принаймі я з нею - чесно намагаюсь ). Вибачайте, що не по темі, але ж і ви Левандівко туди ж ...
Відповідь: Методы контрацепции. Ой, хто тут ? :D Вище я написала механізм дії ОК, його вплив на матку і причини скорочення тривалості місячних. Забула додати, що ефект витоншування слизової матки створюється спеціально для того, щоб у випадку овуляції запліднена яйцеклітина не могла закріпится. Це збільшує % контрацептивної "надійності" ОК. Думаю, якби цей абортивний ефект був не потрібен, штучного прогестерону в ОК давали б менше і місячні тривали б довше.
Відповідь: Методы контрацепции. так, дорогий... але я волію заплатити дорожче, при цьому почуватися комфортніше зараз (зима-весна) клею на передпліччя, літом - або на лопатку, або на верхній частині сідниць :o Пластир не відклеюється. Навіть в сауні, навіть в спеку та у воді Виглядає як звичайний пластир, тільки квадратної форми (кутики заокруглені) Лібідо страждає рідко але буває за весь час користування десь двічі помічала таке
Відповідь: Методи контрацепції. Менi здається що тi всi гормоннi препарати то прямий удар по жiночому здоров'ю. Я вже тут писала що на мiй погляд презервативи це найкращий метод; застерiгає вiд вагiтностi, i вiд статевих хворiб (у мому дуже грiшному i неправильному суспiльствi.