Відповідь: Аборт. За та проти. Цікава логіка. Вбити злочинця? неа, суспільство гуманне, смертної кари немає. Стерилізувати жінку яка не хоче вагітніти - без медичних показів неможна, проте вбивати ненароджених дітей - скільки завгодно? Маразм.
Відповідь: Аборт. За та проти. ой не скажіть, не скажіть! сама пила їх рік (єдина річ в житті, про яку страшенно шкодую) і тепер "десятому закажу" не пити ту гидоту. з побічних наслідків (ну це ті, про які я знаю, а ще ж може бути купа таких, про які не ще не знаю) - набір ваги (16 кг), яку не можливо ніяк скинути, целюліт, страшенні мігрені (з рвотою), пухлина (на щастя, доброякісна) молочної залози з подальшою операцією і тепер серйозна мастопатія (це про профілактику ракових захворювань молочних залоз), постійна нервозність під час вживання тих пігулок (це про виключення ПМС, насправді він був весь час).... так що добре треба подумати перед тим як наважитись то вживати (а ще краще - не вживати). вибачте за оффтоп! а щодо теми: я за те, щоб жінка мала право вибору. але особисто я категорично проти аборту і не вважаю його для себе допустимим (хіба би вже якісь дуже серйозні медичні покази, підтвердженні кількома лікарями і якщо іншого способу вижити нема....і то....ще треба думати...)
Відповідь: Аборт. За та проти. Алексей, ну вы точно не психиатр? А то я впервые слышу о душевных растройствах от ОК . Разве-что, как следствие развития полноты . Натась, а я приймаю їх 10 років! І "присадила" купу кобіт, в тому числі з схильністтю до повноти! Хто хоче поспілкуватись на тему протизаплідних таблеток, чи то інших методів контрацепції - реанімуйте відповідну тему (здається розділ "Про ЦЕ"). А то є спокуса відписати, але чує моє серце, що шановні модератори нас "перемістять" .
Відповідь: Аборт. За та проти. Я точно психиатр, и по внутренним болезням, ещё и клинику свою имею. Большинству женщин походят идеально, но вызывают депрессию, или, наоборот, нервозность, у какого то количества, пару раз даже сильную депрессию видел.. :no: Додано через 7 хвилин Ну, просто Народный Фронт Сопротивления спиралям.. Дык никто ж и не заставляет. Подходят таблетки, али ещё что, ну и слава Богу. Главное, чтобы самой в это верить. А насчёт природности.. Большинство современных препаратов в природе аналогов не имеет, и протезов, и клапанов, и зубных пломбировочных материалов, и мазей, и растворов, и зубных паст, и бинтов, и машин, и компьютеров. До утра перечислять можно, чего в природе аналогов не имеет, но человеком с великой пользой используется..
Відповідь: Аборт. За та проти. А я точно - Мата Хари . Будем знакомы! Жаль... а все так славно начиналось... А то думаю, я как-то поспокойнее стала, а по темпераменту я - холерик (по жизни- "холера" ). От моих знакомых таких жалоб не поступало. Может виной какие-то определенные контрацептивы (моно-, 2-х, 3-фазные, конкретные гормоны или их дозы)? Или какая-то предрасположенность у определенных женщин? Полный оффтоп...
Відповідь: Аборт. За та проти. гм, то Ви спіраль у матці прирівнюєте до пломби в зубі ? Додано через 2 хвилини не хочу користуватися, бо таблетки теж мають абортивну дію
Відповідь: Аборт. За та проти. То, Ксані, такий світогляд, вихований ще радянською системою. Спіраль - як пломба, набажана вагітність - як зубний біль. Розумієш, нема ще дитини. От народилася є, а 10 хвилин до того - нема. І все. Крапка. Підходи різні,і сперечатися - штука безнадійна і беззмістовна. Я тому вже і не лізу в цю тему.
Відповідь: Аборт. За та проти. Навіть коментувати не буду. Стандартні протизаплідні пігулки мають протиовуляційну дію, тобто овуляції нема. Хіба що ви маєте на увазі ті, що треба вживати не пізніше як через 36 годин після сексу. Але такі таблетки регулярно вживати не можна.
Відповідь: Аборт. За та проти. Дамы, безотносительно к кому либо! Такое впечатление, что женщина здесь я, а многие из вас понятия не имеют, как функционирует ваш собственный организм!!! Оторвитесь, прошу вас, на пол-часа от форума, зайдите в Гуугл и почитайте, что такое женский менструальный цикл, из каких фаз он состоит, почему в первую фазу цикла, 14 дней поднимается уровень эстрогена в крови, какое значение имеют выброс фоликулостимулирующего и лютеинизирующего гормонов на 11-14 день, и почему на 14-28 день наступает прогестероновая фаза. Тогда вам легче будет понять, почему существует такое разнообразие противозачаточных средств, большинство из которых действует не на созревание фоликулов (хотя и такие успешно применяются), а на подавление эстрогенового фона и тем самым на созревание эндометрия матки и подготовки её к беременности. Большинство таблеток применяется не коротким курсом вдогонку, а постоянно с 1 по 21 день цикла, с 7 дневным перерывом. Всё очень индивидуально и диапозон противозачаточных средств очень большой, почти всегда можно подобрать оптимальные. Про пломбы и советскую медицину, извините, не понял.
Відповідь: Аборт. За та проти. Може, ещё кого совратим?! :padonak: Додано через 4 хвилини Издрасьте! И как вам в Индии удалось достичь таких успехов в размножении? Несколько примеров в Украину, пожалуйста. Не, не оффтоп, именно виной отдельные контрацептивы. Групп довольно много и заранее достаточно трудно предсказать, какая подойдёт конкретной женщине. Хотя современные препараты, как правило комбинированные синтетические эстро/прогестероны и становятся всё лучше и лучше.
Відповідь: Методы контрацепции. Подружня пара чи будь-яка пара, де кожний впевнений у своєму партнері, має жити "відкрито", крім небезпечних днів. Це обумовлено тим, що жінка таким чином отримує його гормони, а він- її, що суттєво відображається на здоров'ї обох. А так....це може бути презерватив, місцева контрацепція(гелі).... Якщо такий метод не підходить,.. є пластир Евра,...щоб не пити таблетки...Раз на три тижні наклеюється і все...
Відповідь: Методы контрацепции. Мата Харі ("око дня" - малайське) - сценичний псевдонім Маргарет Гертруди Целле. За походженням - голландка. Стриптизерка, подвійний агент французької і німецької спецрозвідок. (Доктор, не по теме конечно, но могу и вам посоветовать тоже зайти на пол часа в Гугл ). "Три Регол", "Фемоден", "Діане 35" (з власного досвіду). Стійкий контрацептивний ефект "Три Реголу" наступає з другого циклу прийому. "Фемоден", "Діане 35" забезпечують ефект з першої таблетки прийому. Загальні протипокази: важкі захворювання серцево-судинної системи, цукровий діабет, доброякісні та злоякісні новоутворення, інтенсивне паління. В перший місяць прийому може спостерігатись незначна нудота, яка не обумовлює відміну препарату. З моїх знайомих в жодної жінки не виникло проблем з вагою (а серед них є схильні до повноти), чи то будь-яких інших побічних ефектів та ускладнень. Також хороші позитивні відгуки від жінок, які приймають "Логест", "Марвелон". Вартість описаних препаратів 12 - 40 грн на місяць. Безперечно, найкраще підібрати препарат допоможе ваш акушер-гінеколог. Стосовно планової вагітності. Найкраще планувати після трьох місяців після відміни препарату. Якщо випадково завагітнієте швидше - не страшно, але фармацевтичні компанії та лікарі вважають за потрібне перестрахуватись, для виключення можливих ускладнень. Я та більшість моїх знайомих завагітніли з першого разу. Нормальна вагітність, нормальні пологи, здорові діти. Рекомендую. Колись пробувала гелі (назви нажаль не згадаю. Французький препарат на "Ф"). Чесно-кажучи - трохи жирнувато та мокрувато . І кожного разу перелякано чекаєш критичних днів, бо такі препарати не дають високої гарантії. В період лактації пробувала свічки "Еротекс". Не сподобалось обом. По-перше, технічна сторона (свічка вводитися за 10-15 хвилин "до того як", а деколи, ще й вискользує!). Чоловік не раз жалівся, що він її "відчуває", бо не розчинялась вона за термін вказаний в інструкції! І стосовно пластиру: який принцип дії, наскільки стійкий контрацептивний ефект (якщо є власний досвід). Вартість?
Відповідь: Методы контрацепции. Вони мають комбіновану дію, естроген+прогестин, які знижують рівень гормонів, необхідних для овуляції, але не виключають настання овуляції. І якщо овуляція відбулася (а це трапляється не так вже й рідко ), то , як нас тут просвітив шановний Alexey Titievsk матка не готова прийняти запліднену яйцеклітину (дитину), тому відбувається аборт.
Відповідь: Методы контрацепции. підримую. розкажіть або скажіть де про то нормально написано. таке треба знати.
Відповідь: Методы контрацепции. ціла тема є в дівочих посиденьках http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=22307
Відповідь: Методы контрацепции. Три-Регол Фармакологическое действие Трехфазный оральный контрацептивный препарат, содержащий комбинацию эстрогена и гестагена. Препарат содержит синтетический гестагенный и эстрогенный компоненты, которые более активны, чем натуральные половые гормоны. Действие осуществляется путем предупреждения выделения фолликулостимулирующего и лютеинизирующего гормонов, что препятствует процессу овуляции. Эффект усиливается за счет повышения вязкости цервикальной слизи, что затрудняет проникновение сперматозоидов в полость матки. В отличие от монофазных препаратов Три-Регол обеспечивает наименьшее вмешательство в естественные циклические процессы репродуктивной системы, содержит меньшую курсовую дозу гестагенного компонента, в результате чего уменьшается количество побочных реакций и улучшается переносимость препарата. Прием оральных контрацептивов, который предшествовал беременности, не увеличивает риск возникновения различных дефектов плода. Неумышленное использование гормональных контрацептивов в ранние сроки беременности не оказывает тератогенного или мутагенного эффекта, не влияет на пол плода. Ще питання?
Відповідь: Методы контрацепции. Шановна, у мене до Вас взагалі питань немає :cowboy: Якщо Ви вкладку для пацієнтів зацитували, то це прекрасний орієнтир :shutup: