Методи контрацепції.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем dArt, 9 сер 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Методы контрацепции.

Вперше чую, щоб це так називалося. ;) Файний евфемізм. :D:D:D

2. Дана

Дана Well-Known Member

От і я користувалася цим методом на протязі п’яти років (цикл регулярний,28 днів – все як книжка пише) а на шостому році сталася позапланова овуляція і зараз я вже 33 тижні чекаю свою позапланову красуню.
    Такий метод добре якщо ви маєте постійного партнера і в випадку такої аварії, як у мене – ви будете тільки радіти дитинці.
    В усіх інших випадках – я би радила або презерватив, або гормональні контрацептиви.

• Подобається Подобається x 2
  3. Кася

Кася Well-Known Member

позапланова овуляція на другий день після місячних?[​IMG]
    З.І. що такий метод найкращий коли вже подружжя я вже казала..

4. Дана

Дана Well-Known Member

Я вам більше скажу, живучість сперматозоїдів доходить до 72 годин :cowboy: а це три дня +, у мене овуляція взагалі проходила на 12-14 день циклу, а завагітніла 6-7 день циклу.:scare:
    Початок циклу рахується з першого дня місячних.
    Мій випадок то з серії раз у рік і незаряджена рушниця стріляє. :shy:

• Подобається Подобається x 5
  5. Іруся

Іруся Member

Не знаю , як Вашим знайомим, а мені ВМС підійшла на всі 100%. Зараз в мене стоїть вже друга (одна була 3р, друга вже 4).. Скоро будем міняти. Періодично хожу на обстеження до свого лікаря- ніяких грибків і інших проблем в мене немає. І в сестри моєї так само (вона теж має ВМС). І чоловік задоволений і я не переживаю..

• Подобається Подобається x 1
  6. syavych

syavych копач

ВМС сприяє появі грибків лише за рахунок того що чоловік не використовує презерватив отже може занести інфекцію. Якщо партнери дбають за гігієну статевих органів - ніяких грибків не буде.

7. Іруся

Іруся Member

+1!!! Повністю згідна.

8. Forpost

Forpost Стоїк

найкращий метод контрацепції- стерилізація

9. Liliyah Romanova

Воно і видно.

10. Forpost

Forpost Стоїк

причому для жінок примусова по рішенню суду

11. Liliyah Romanova

Шреку, а ви не вірили, що у чоловіків є клімакс. Спробуйте почитати об'єктивно свої дописи - всі ознаки проявляються. Щиро співчуваю.

• Подобається Подобається x 4
  12. Ksani

Ksani Well-Known Member

Відповідь: Аборт. За та проти.

Так, не користуватися спіралями!!! Це шкідливо для жіночого організму !!! Це протиприродньо, врешті-решт.

• Подобається Подобається x 9
  13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

та й це той самий аборт, лише без походу до лікаря.

• Подобається Подобається x 4
  14. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Всё, девушки и женшины, я - пас. Делайте, что хотите, вставляйте спирали, не вставляйте спирали, предохраняйтесь, не предохраняйтесь, рожайте, не рожайте. Мужику за женской скоростью мышления не угнаться. :no: Есть определённый свод правил, принятый в цивилизованном мире. Зачем изобретать велосипед, когда он уже отшлифованн до деталей? Всё, что я хотел сказать, я уже сказал. :)

15. Nata

Nata Well-Known Member

Ще й на шкоду собі.

16. Ksani

Ksani Well-Known Member

точно. регулярний, при чому.

Щодо відшліфованості - це Ви погарячкували. У темі контрацепції ще шліфувати і шліфувати.

Іноді краще жувати ? :) А можна і почитати щось свіженьке.

17. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Ви апелюєте інформацією, як мінімум 25-річної давності. Так, дійсно, в ті часи аборт проводився лікарем "в ручну". Не було можливості проконтролювати його перебіг та наслідки за допомогою ультразвуку. Не було достатнього вибору якісних медичних препаратів. На сьогоднішній день, грамотно проведений аборт в медичній установі має дуже незначний процент ускладнень, які переважно виникають в наслідок фізіологічних особливостей організму конкретної жінки.
    Тобто з здоров"ям, як ви думаю зрозуміли, я згідна. На рахунок психіки - дуже-дуже індивідуально. У будь-якому випадку, для жінки (нормальної, не алкоголічки, наркоманки чи повії), це серйозна моральна проблема. Хіба-що ви лікар-психіатр, тоді вам видніше :).
    Точно :). Користуйтесь протизаплідними таблетками. Ефект 99,99%. Протипоказань "родила-неродила" немає. Ризик для здорової жінки відсутній. Крім того, додатковий ефект - профілактика ракових захворювань дітородних органів та молочної залози, нормалізація циклу, виключення ПМС. І просто зручно!
    Відшліфований, не відшліфований, а його таки вже винайшли. Але багатьом, все-таки, ще треба підівчитись, аби на ньому "їздити". Або зразу пересідати на "авто" :).

18. Alexey Titievsk

"Недодрались с карасём"? Как скажете. :) Что же ещё непонятно или непрожёванно в теме контрацепции?

Обычно семью планируют, плюс колоссальный риск инфекционных заболеваний, в том числе и половых, в Украине. Ситуацию "Один партнёр на всю жизнь" позвольте не рассматривать. Он у вас не один, или Вы у него не одна - знал бы, где упал - соломки бы подстелил. Стало быть контрацепция необходима, без вариантов, если только, понятно, женщина не хочет целенаправленно забеременеть. :)

Контрацепция бывает: механической (презервативы), гормональной (медикаментозной, "таблетки"), внутривагинальной/внутриматочной (колпачки , спирали, обычные или гормональные) и абортивной (механический аборт или медикаментозный. Худший вид из всех контрацепций, как мы уже все согласились). Всякую чушь, типа "естественного" ритмового планирования или прерванных половых актов, позвольте не рассматривать, раньше я уже писaл, почему. Понятно, что и презерватив может порваться, и с неправильно поставленной спиралью забеременеть, но это уже, так сказать, "брак производства", его процент очень низок.

Каждая женщина выбирает себе вид контрацепции сама. Заранее никакой врач предсказать не может, какой именно вид контрацепции данной женщине подходит. Не подошёл один вид из-за любых побочных эффектов - пробуем другой. Теперь уж точно всё сказал, спасибо за внимание. :)

• Подобається Подобається x 3
  19. Nata

Nata Well-Known Member

А як же, дозвольте спитати, ті сім"ї, котрі з таким методом контрацепції життя прожили і діточок планово народили і шкоди свому організмові не нанесли?
    Ви ще про стерилізацію забули. Раз - і жодних проблем. Може ліпше так ніж аборт?

• Подобається Подобається x 6
  20. Alexey Titievsk

Как Вы понимаете, я с Вашим постом согласен, как со струёй воздуха, маленькое пояснение только. Ни в коем случае не претендую на понимание души женщины, насколько я понимаю - это вообще мужикам не дано. Всё только основываясь на скудном личном опыте, да на опыте приёма, когда женщины уже доходят до психиатра.

С противозачаточными таблетками тоже не так всё просто, у некоторых они вызывают полноту, у некоторых душевное расстройство. Подбирать надо..

Додано через 3 хвилини
    Скажу, что повезло, значит и так бывает. :) Стерилизация на Западе запрещена без медицинских показаний, угрожающих здоровью женщины и разрешается после четвёртого ребёнка по желанию женщины с согласия мужа или согласия здоровья-охранительных инстанций.

а де твій аватар? :)