Металошукач

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 21 кві 2008.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви не зрозуміли... Міношукачі доукраїнських рокув випуску, що є на озброєнні ЗСУ не ремонтують... Економічно невигідно...

Дайте лінк, цікаво подивитись.. На російський Радоніт схоже...

2. ograda

ograda Well-Known Member

Дати лінк тут не можу - я шаную правила та модераторів!. Надіюсь мою лояльність замітять та поцінують ...
    Решта - в приват.

Конструктив розроблявся з прицілом для використання і в МО, і в "мирних" цілях. Компроміс міцності і пошукових х-к.
    На фото імпульсний мд, датчик Ф290х18мм. Хоча цей тип мд для пошуку боєприпасів застосувується дуже обмежено чере невелику ймовірність ініціювання деяких типів сучасних електронних "взрывателей".

А тоді з’явився більш перспективний проект і цю тему закинули, зараз,можливо, будемо повертатись.

"Родоніт" торгова фірма-магазин. На території СНГ серед серйозних виробників індуктивних грунтових мд заслуговує на увагу московська "АКА".

• Подобається Подобається x 1
  3. GEKA

GEKA Member

Доброї весни усім!

А хто може підказати чи є обовязковим ліцензування пошукових робіт.
    Якщо у мене є шукач металу, що обовязково, а що бажано мати для його використання в полі, в лісі, в саду, на дворі чи у кімнаті?

4. ograda

ograda Well-Known Member

Трохи теорії, так, трохи полякати :)

5. GEKA

GEKA Member

ograda - дуже дякую, важлива інформація.

А хто професійно тим займається - може поділитися потребами для цього процесу (дозволи, податки і т. д.)?

6. juliovx

juliovx Member

Прошу допомоги

Доброго дня шановні!
    Можливо хтось згодиться допомогти. Суть прохання: допомога у пошуку загублених стріл (стріли для лука) на стрільбищі (зариваються у землю, прокляті, - знайти без обладнання часто неможливо). Матеріал стріл - алюміній або карбон - наконечники - сталь. А може просто підкажете де взяти металошукач на прокат.
    Дякую!

7. VasMT

Попитайте на базарі, де залізяками торгують міношукач російською ИМП. Коштувати буде не дорого, до 100 американських рублів. Для пошуку алюмінію на глибині 15-20 см підійде. Якщо надумаєте і знайдете, зголосіться, дам пораду, як перевірити працездатність.
    Зрештою, бюджетних варіантів багато...

8. terrible

terrible Well-Known Member

так як на мене, більше нічого і не потрібно, окрім міношукача. тільки поменьше декому на очі потрапляйте:)))

9. terrible

вирішувати нічого, все дуже просто. я вірю інфі з фото. людина, котра не виставляє фото, просить плату в 10 тис американських гривень за "танкове" місце і при всьому цьому тягне волинку - під водою... не видно... 20 см глибина... без башти... але 100% німецький... для мене автоматично перетворюється в обект для глузування. брехун, патамушта :)

:))) нам було сумно на іншому форумі... в "курілці"... я обмовився камрадам про танкового копача... всі здогадались, про кого? :) то може Ви і вірно зробили, що не повелись? з Вас просто хотіли позубоскалити.

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Майже кожної прогулянки в лісах під Києвом ( за Пущею-Водицею) знаходжу якусь військову залізячку. Трофеї такі: кусок зогнилої дерев"яшки із застряглою малокаліберною артилерійською міною (хвостова частина; головна - вибухла "трояндочкою"), кусок кулементної стрічки довжиною 10 см, гільз різних - штук 20, що ще... Три гільзи від патронів сигнального пістолета (ракетниці). Ножик кишеньковий, з глибоко видряпаною свастикою на колодці.

Все знайдено очима, без МШ, за 10 прогулянок. :)

Але думка купити якийсь АСЕ - з"явилася. Бо брав у знайомого - сподобалося... Для тренування сховали в лісі на галявині жінчин улюблений перстень в пластиковому пакетику - ледве знайшли... Адреналіну було море! Від криків дружини та її прийомів рукопашного бою з лопатою місцеві птахи просто всі разом замовкли і дзьоби повідкривали...
    :haha:

• Подобається Подобається x 2
  11. terrible

ліпше на цвинтар :ireful1: в музеї їм нічого робити!

дивлячись в який музей. в музей ВОВ навіть дуже поміститься.

Ви при своему розумі? після написаного засумнівався...

PS а взагалі порада-шукайте угорську военну техніку. мадяри обіцяють гарні кошти за них :)

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

класно Вам! я в березні відкрив сезон... з першого ж дозвону милий залізний чумаданчик з 60-мм дойчівськими мінами. товариш потім сміявся - я роздивився, що знайшов, і з зрадницьким тремтінням в голосі промовив до нього-"Господи, глянь!" :))) а я його потім допитувався, чи не посивів :)))
    хоча, в сотню разів гірше було б, якби вони були вже стріляні.тобто ті, що не розірвалися. от їх чіпати - життям чи здоровьям не дорожити.

12. VasMT

В чумоданчику - кавалки заліза з вибухівкою всередині... Відсунути вбік і сповістити МНСників... А на рахунок т.з. стріляних - дійсно, можна посивіти і вкакатись... Найнебезпечніші ВНП - ті що пройшли канал ствола, не взірвались при ударі і зі взведеними підривниками... Хоча з часом, хімічні реакції всередині БП утворюють дуже нестійкі сполуки, що можуть гахнути навіть від тертя пальцем...

13. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Аналогично. В сторону Житомира часто за грибами ездили или по Одесской трассе, тоже кто-нибудь что-нибудь да находил. Слава Богу не опасное, но все равно приятно какую-то историческую железячку найти :)
    Хотя околокиевский прогресс скоро не оставит от природы чистого места. Уже и в таких зарослях где казалось бы и нога человека лет 100 не ступала, обязательно или бутылку или пакет встретишь :sad:

14. terrible

та мені начхати... з Вами все ясно:)

що ми і зробили...
    моя делікатна натура не виносить ВОПів :)

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Хочу уточнити деталі. Ці кургани не 700-800 річної давності, а приблизно 3-тє тисячоліття до н.є.. http://uk.wikipedia.org/wiki/Нові_Стрілища
    Надіюсь, що це не про мене, тому що танки не шукаю. На кургани натрапили випадково. Лісник подумав, що це танки закопані і як не дивно параметри внутрішнього розташування кургана співпадали з параметрами танка. В кінцевому рахунку все вирішилось досить успішно. Тепер кургани занесені в державний реєстр і ніякі "археологи" не відважаться туди лізти.

16. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

17. kush

kush New Member

Аналогічне прохання!! Де купити і що краще?? Кошти обмежені, але хочеться хоч з чогось почати!!! Підкажіть добрі люди!!:)

18. VasMT

Аналогічне питання - НАВІЩО, ДЛЯ ЧОГО???

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Кілька днів тому придбав Garret-2500, малу і велику котушки та глибинну насадку.
    Якщо хтось має практичний досвід в роботі з цим приладом і знає якісь важливі нюанси, про що не сказано в інструкції, прошу написати.

20. VasMT

Що збираєтесь шукати?

а де твій аватар? :)