Металошукач

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем консультант, 21 кві 2008.

1. terrible

terrible Well-Known Member

:dntknw:
    я так думаю... що середньовіччя то не друга світова. і бойового хламу всякого смішний мізер залишався на місцях боїв. як на мене цілком безперспектина справа... :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Тут писали, что найдя танк можно стать миллионером :)
    А сколько можно получить (не лет, а денег) за затопленный в болоте немецкий танк без башни? Только не на металлолом сдавать, потому что транспортировка не окупится.

3. terrible

я не знаю... скільки то коштує... едине реальне підняття танку, що знаю, ось тут
    http://reibert.info/gallery/v/Archeology/Technics/T-34/Burya/
    та і то 34-ка на службі Вермахту...
    а так-танки знаходять у нас регулярно раз в рік:)))

PS знаю, де в Києві знаходиться 20 танків, з них парочка на ходу. і за дуже великі гроші готовий показати місце!

PPS а танк Ваш на ходу? який пробіг? якщо німецький-то розтаможений???

4. андрей-25

Я тоже знаю :))) После визита в военкомат их бесплатно покажут.
    :)))
    Я ж говорю в болоте. Глубина правда около 20 см.

5. terrible

впринципі, в болотах і річках може бути все що завгодно. я сам бачив в селі в області нашій самоходку радянську-її в 60-ті витягли з болота, зараз стоїть на постаменті в селі тому. запцацки танкові знаходив сам... в Ялті чув про справжню самоходку штуг-3 гансючу, її підняли з дна моря і наскільки знаю, продали на металолом.
    а взагалі на казки місцевих про техніку треба дивитись дуже скептично. з приятелем лазили шукали літак німецький-повелись на розповіді місцевих про те, що він стирчить з болота. витратили на пошуки півтора дня, знайшли консервну бляшанку і дирку від баранки (с), потім їздили взимку-результат той же, з відмінністю що камрад по пояс провалився під лід... у 99% затоплені танки виявляються сельхозтехнікою, типу трактора втопленого пяним стахановцем...

лаадно... дарю безкоштовно:
    16.3.1942
    цитата з книжки "Битва під Москвою"
    скоріше за все, там Pz III або Pz II

6. terrible

ну так як там танчік??? по чем нинче раритетна бронетехніка?
    я б прикупив "тигрика" собі:)

7. андрей-25

Говорят лежит ржавеет.
    по чем нинче раритетна бронетехніка? ???

8. terrible

ну так підчепіть його тросом, впрягайтесь і витягуйте! :haha:
    казкарів розвелось! вже й не смішно, коли хтось з піною біля рота доводить, що знає де в лісі стоїть ціла колона панцерів;) чи річки дуло тигра стирчить і звідти ще чути як ганси в башті карти грають:)))

дійсно, а почем нинче рарітетная бронетехніка??? :)))

PS я навіть знаю, що то Вам якийсь дідок місцевий розповів... типу-йде біля болота-а тут з води башта стричить! я тельняшку рвонув на груді, за пушку смикнув-відірвав до бісової матері башту, фриців голими руками...душив, стукав їх об броню лобами, доки не впрів і самому не набридл... потім додав як завжди-та мені медалі мішками давали, а я не брав-я ВОЮВАВ, мать... :haha:

9. андрей-25

Ну так сначала надо знать цену вопроса - окупится это все или нет. Вы может "впрягаетесь и вытягуете" своими силами шмайсеры и ппш, а в то болото не думаю что какой-то тракторист согласится заехать.
    Вам виднее :)))

10. terrible

ну так уперод! і с песней!

ось це точно!!! :good:

11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Німецький тигр з башнею - 1000000 у.о., королівський тигр - до 4000000 у.о. Ви можете отримаєте від 100 - 200 тис. у.о., якщо без башні, то на 60% менше. Радянський танк Т- 34 приблизно 4-5 тис. у.о..

• Подобається Подобається x 2
  12. terrible

тільки не Pz VIB "Тигр" II, який ніколи не був "королевським" (це призьвисько, дане танку союзниками), вперше вступив в бій на Сході на Сандомирському плацдармі в серпні 1944 року... і тому він не як не може лежати в нашому болоті... хоч і без башти-втратили 60%, але можна було заробити 1,5 млн., ще можна було б прожити :)
    нехай андрей-25 шукає свій трактор... а ми подивимось :)

ось Вам і монстр, що коштує 4 млн уе... але... за підписом до фото-Балатон, 1945, загруз в багнюці та покинутий екіпажем... :pardon:
    між іншим, переважаючий процент втрат Pz VIB - це машини, підірвані і покинути власними екіпажами через нестачу палива, дрібні поломки, легкі мости... словом, через все, що позбавляло танк рухливості... бойові втрати-малі... але пошкоджений танк все одно був нетранспортабельним-через вагу в 70 тон...
    це так... понесло... соррі:blush:

Останнє редагування: 24 сер 2009
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А це як - тільки за вказання місця, чи ще самому треба витягти ?

14. terrible

не знаю... я з води переважно рибку витягаю, а не дойчівські танки... може, і нажаль...

15. GEKA

GEKA Member

По поводу металошукачів і миталошукачок, недавно колега попросив зробити йому таку радість для пошуку великих металевих обєктів на глибині до 2 м. ...
    Шукач має петлю діаметром 2 м (так сталося по розрахунках:))) ) та метр на метр лист бляхи чує на такі глибині (танки можна шукати)... Дрібні предмети ігнорує... Правда земля трошки підфонює...
    Зараз зацікавився розробити радіолокаційний шукач, нормлаьних розмірів, на дрібніші предмети, от і хотів би поцікавитися, по темі, які потреби споживачів цього сегменту, щоби з часом підготувати пропозицію (самі шукачі).

Останнє редагування: 31 сер 2009
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Погугліть РВМ-2 (РадіоВолновий Міношукач) РВМ-2М

17. GEKA

GEKA Member

Дякую, по РВМах щось не дуже надибав інформації, та і щодо схемотехніки - я покладаюся но на свій гіпс... Просто ціни шукачів спокушають...:)

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вибачаюсь. РВМ це специфічна класифікація. Більш відома ПР-504
    http://www.uiggm.nsc.ru/ktigep/RUSSIAN/rad-met/rad-met.htm
    Хоча і по ньому нічого не знайшов.

19. terrible

знов танчики шукають!:))):good:

20. консультант

консультант Дуже важлива персона