не сперечаюсь...але... а ось багнет? зброя...хоч і викопна. патрони? до сих пір стоїть он на поличці маузерівський набій 7,92... цілком бойовий...був би якби я порох не вийняв...а так сувенір і память
Террібл, Ви не гірше мене, я сподіваюсь, розумієте різницю між ЗБРОЄЮ, за яку інкремінують статті КК, і комплектуючі до неї. Набої, правда, ідуть по статті... Вибачте! Сьогодні трохи випив з нагоди свята! Тяжкувато в клаву вотрапляти.
Спитав якось знайомого опера про холодну зброю. Тримати вдома можна яку завгодно (холодну), навіть відкрито (на килимі, наприклад). А виносити з дому - заборонено.
Ото ви мені здібності приписали... екстрасенсорні та можете собі говорити, я ж вам рот не закриваю... та вас будуть ловити вже тоді особливо цінні скарби будете пробувати збувати... зразу піде шумок, що знайшли щось "свіже" і особливе... а держава не забариться пронюхати що і як... ясно що то можна зробити безшумно, але кожен злочин можна приховати к постаратися - мова ж не про те була...
те цінне та особливе ще треба знайти! тільки в мріях прийшов-і відразу щось викопав...а скільки того шлаку познаходиш... он знайомі... знайшли в камяному погребі в себе знахідку-ТТ та десяток набоїв... прибор тут би не допомігв стіні сховище було влаштоване
а хто додумається стіни перевіряти? ось тут http://letitbit.net/download/618d75...ovye-metalloiskateli-i-ih-primenenie.rar.html книжка цікава лежить
terrible, дякую за книгу. Це для мене взагалі знахідка! Хоч швидкість була всього 8-12 кб/сек але за 1 год. скачав і не жалію.
Допоможіть будь-ласка! Дуже потрібен металошуач!!! Хоча би орендувати на 1 день! Підійде і саморобний! Недорогий готовий і купити! Загубив досить коштовну річ, приблизно відоме місце, але неозброєним оком дуже важко знайти (видно затоптали в грунт)
Альо, знатоки піротехніки та сапери! Якщо магнітометр та контурна рамка металошукача показують на наявність в землі кількатонного предмету, чи варто визначати глибину його залягання забиваючи розбірний штир в землю? Наскільки це небезпечно? По всім параметрах це подібне на танк, а як пересвідчитись ніхто не знає. Хто що порадить?
Візьміть напрокат песика-таксу або фокстер"єра, навченого рити землю. Песик легенький, від нього нічого не "спрацює".
Пане, Борисе! Цікаво скільки той песик буде рити, якщо там глибина кілька метрів? Може Ви в курсі, що може "спрацювати" від удару штиря? Одні знатоки мене переконують, що нічого не спрацює, тому що запал в землі вже втратив свою властивість. Якщо танк замінований, то тільки хіба люк, де можуть стояти "розтяжки" прив"язані до гранати. яка контактує з боєприпасами.