Так є. Сильнішого початківця не буває. Круглий чайник по всіх питаннях " чорних археологів", починаючи від металошукача і закінчуючи кримінальним кодексом.
Нам в роботі таких замало, всякий мотлох приходиться розшукувати. 2500 про з усіма прибамбасами 2-3 тони американських рублів коштує! А в хозяйстві і ПР-507 досить непогана штука, дарма що без дискримінації.
консультант-бережіться міліції та ВОПів... першої-якщо немає лишніх грошей... другого-всяких бонб і гранат - якщо немає лишніх кінцівок, то взагалі не чіпайте їх ну так тож Вам в роботі...а для простого хоббі вистачить і такого простенького)))
Английский пенсионер металлоискателем нашел золотой кубок стоимостью полмиллиона долларов [25.06.2003 21:57] • NEWSRU.com Крупно повезло в среду английскому пенсионеру. Британский музей заплатил ему 270 000 фунтов стерлингов за находку, сделанную два года назад, пишет газета Mirror. Осматривая в ноябре 2001 года с помощью металодетектора земельный участок фермы Ринглмер в графстве Кент, 70-летний Клиф Брэдшоу обнаружил кубок из чистого золота. http://news.gala.net/index.php?cat=20&id=105996 Повезло чудакові. Думаю, що якби знайшов в нас, то радості було б мало. Щось на державу, а решту для тих, кому дуже треба і самі приїздять.
зовсім забув додати-повідомляйте про них відповідні інстанції... але так, щоб при цьому уникнути першого пункту застереження
Дякую, обов"язково візьму все до уваги, хоч особливих пошуків не планую, але хто його знає, апетит приходить під час їди.
Консультант! Головне правило сапера. Якщо є можливість нічого не шукати, не шукай! А основне правило - не знаєш засіб, не чіпай руками. З ВОПів, що попадуться найнебезпечніші - мінометні міни. Я цього року знайшов 15 крейцерів 1807 року, сокиру з карбуванням 1914 рік і старий казанок.
о! почалося... хлопці починають сперечатись в кого кращий металошукач і хто крутіший і обізнаніший в тій справі (без образ)
то страшна штука... але я завязав...Я ЗАВЯЗАВ!!! я ж завязав з цим... та ні...зовсім не мірятись... ми зібрались.... тільки ділимось
то тут ви вже ділитесь, а на попередній сторнці мірялись а в мене такий, а у вас гірший, а я то вмію краще, бо в мене такий-претакий досвід
Ну... щоб потрапити під статтю кримінального кодексу треба не знаю як постаратись. Ви часто бачили, щоб по лісі ходили менти і виловлювали шукачів кладів? Чув про випадок, коли хлопці рились в лісі біля полів, а селяни подумали, що то їх врожай крадуть і викликали ментів.
інколи ціленаправлено виловлюють... буває...та взагалі різне буває а постаратись під статтю залетіти дуже просто. якщо копаеш війну... то за патрони... гранати може... там залишки стволів якщо будуть при тобі...