Музика

Metallica

Posted by MARTINI on 29 лис 2008 відповідей - 149
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а хіба не на народну?)
    і що це міняє?

2. Bastard

Bastard Well-Known Member

Медалька - купка старих гомиків-пердунів. Там тільки два попередні басисти не пердолились.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

танунафік. Звідки інфа? З журналу "Натали"?

galaxy SIII

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

5. MARTINI

мені звучання мітли більше подобається
    взагалі, вони значною мірою виграють у "колег по цеху" саме своїм звучанням. Вони чіткіші, збалансованіші, гучніші, і навіть таке враження, що більш "зіграні", як оркестр, ну і вокал рулить однозначно. Хоча, це лише моє враження, моїм вухам так приємніше. А комусь саме такі риси може і не подобаються, а більше пре "розмазаний" саунд.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це тому шо ти любитель попсні. Всі пісні 70-х років, Металліка їх просто зробила в дусі 90-х, тому вони стали більш зрозумілими. Як взагалі можна порівнювати американщину - тотальний несмак, і справжній британський олдскул. Американщина проста як двері.

7. MARTINI

То в 80-х роках Металліка записувала кавери в стилі 90-х? :) Значить Металліка придумала стиль 90-х! :)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, може в 80-х записувала, я про найбільшу збірку каверів - Garage Inc. 98 рік.

9. MARTINI

перша збірка каверів Garage Days вийшла в 87, а в 98 випустили просто її розширену версію (ті самі треки + ще багато інших)

ось наприклад Даймонд Хед 80 рік. Якесь диско грають

http://www.youtube.com/watch?v=fdqwR0ISPDE

І Мітла з тією ж піснею через кілька років, але це вже металллл!!! :rock:

http://www.youtube.com/watch?v=sVpKDCEgKOo

ПС: мені подобаються обидві версії :)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю блін, диско. Тоді не було жанру треш-метал. А шо, можна було включити в Garage Inc. пару пісень Бітлз в стилі треш, може теж побили б оригінали.

11. MARTINI

ні, просто до Металліки метал був таким. І вже перший їх альбом все змінив, зробив метал металом. Металіка, хоч і почали виступати як кавер-група, вже з першим альбомом стала "законодавцем моди" в цьому жанрі і досі таким залишається.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мателліка придумала крутизну! До них крутизни не було!

13. MARTINI

Десь так :)

14. Bastard

Якби не їх супер-реклама , лишились би вони на рівні популярності Nuclear Assault або Destructor.

15. MARTINI

я не бачив і не чув жодної реклами. Просто позичив в 91 році у колєги касету з "чорним альбомом" і присів... Колєгові не подобалось, тому касета залишилась в мене. І досі десь на антресолях валяється. Оригінальна, до речі, не піратська :) Потім вишукував все решта. Маю ще таку ж "студійну" з Кілемол. Мастер оф папетс раніше думав шо оригінал, але здається таки піратка. Все це не лунало ніде на радіо, не крутилось по ящику, не заповнювало прилавки. Але ми знаходили, переписували, заслухували до дір, діставали тексти. А ви кажете реклама... Найкраща реклама - грати класну музику

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 2
  16. Bastard

Ви виросли в СССР чи Заходы ?

17. MARTINI

На заході СССР :)

18. duncan

майже така сама історія)
    у 93-у на першу стипендію купив касету з цим альбомом
    на гнатюка, в "мелодії"

• Подобається Подобається x 1
  19. Maria Novosyadla

Maria Novosyadla New Member

http://vk.com/muz_pack
    може комусь в пригоді стане ;)
    бо якось мало останнім часом зустрічаю прихильників тої Metallica в гарній атрибутиці группи :sorry:

20. duncan

а де твій аватар? :)