Музика

Metallica

Posted by MARTINI on 29 лис 2008 відповідей - 149
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Як відомо, в репертуарі "Мітли" чимало кавер-версій інших груп. Майже всі вони свого часу вийшли релізом Garage Days Inc. І ось я знайшов ще один реліз, який чомусь в жодну дискографію не входить. Це акустичний концерт 2007 року "Bridge School Benefit", на якому Металіка окрім того, що в акустичному варіанті переграла кілька власних пісень, представила ще й цілих 5 нових каверів!

Only Happy When It Rains
    (Garbage)

Please Don't Judas Me (Nazareth)

I Just Want To Celebrate (Rare Earth)

Veteran of the Psychic Wars (Blue Öyster Cult)
    До речі, саме Blue Öyster Cult написали колись Astronomy, яка згодом стала одною з найкращих балад в репертуарі Металіки

І моя улюблена - Brothers In Arms (Dire Straits), як на мене, вийшло краще, за оригінал :)

Нормальних відеозаписів цього концерту нема, одні кам-ріпи, але аудіозаписи вийшли офіційно на двох CD. Оскільки новий альбом групи поки що не відомо коли вийде, шанувальникам лишається мастурбувати на ось такі знахідки :) Металом там навіть не пахне, але все-одно цікаво, це ж МЕТАЛЛІКА! :)

Качнути весь концерт можна наприклад тут http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=651222

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Здулася Металліка. Рок-зірки типу Міка Джагера і Акселя Роуза - це дивне явище. Коротше рок-н-рол мертвий.

3. MARTINI

Вчора в мене був якийсь день Металіки, купу нового відкрив для себе :)

В серпні записали ще один кавер, When a Blind Man Cries, який увійшов до триб"юту Deep Purple "Re-Machined".

http://www.youtube.com/watch?v=APIY8x5gy7w

А ще наприкінці 2011 вийшов сингл Beyond Magnetic з 4 цілком новими піснями.

І то ще були не всі новини для мене. Виявляється наприкінці 2011 вийшов такий собі альбом Lulu. Це спільний проект Металіки і гітариста Лу Ріда. Правда, треба визнати, що це не зовсім Металіка, Хетфілд там майже не співає. Натомість, майже всю дорогу під музичний фон Металіки балакає той самий Лу Рід. Саме зараз слухаю "Лулу" і щось воно мені не дуже подобається

• Подобається Подобається x 1
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Давно и нежно люблю кантри-музыку стиля bluegrass...
    Послушал недавно Iron Horse - Fade To Bluegrass (Vol1&2) - The Bluegrass Tribute To Metallica
    Послушайте и вы - может понравиться :)
    это здесь

5. MARTINI

то я маю, прикольне :) ще є такий же альбом каверів на групу НІМ. Пошукайте якщо не чули

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Обязательно!
    Я сейчас слушаю каверы на Ozzy - некоторые песни - кажеться - просто созданы как bluegrass :)

7. MARTINI

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, Металліці сі лишіло баладки співати під акустику? Тим білше чужі? Як на рахунок вжарити трешняк, шоб всі вдзюрились в чоботи?

9. Кохана

Кохана LuBimaya

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, ну я так і думав, так звані фанати Металліки, спитати від чого пруться - такий рейтинг:

1. Nothing Else Matters
    2. Unforgiven
    3. З симфонычним оркестром.

Ну вони самі винні, вийшли на мейнстрім в кінці 90х.

11. MARTINI

ну то ви даремно, на рахунок вжарити трешняк старички ще дуже навіть в формі. Ви чули Beyond Magnetic? Нормальний такий трешняк :)

А ось один з останніх виступів http://www.youtube.com/watch?v=-165qQIplh4

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Неправда, в мене десь так:

1. Wherever I May Roam
    2. Master of Puppets
    3. Enter Sandman

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Правда, ви значить правдивий, але тих більше.

14. Un.Known

Ну не знаю, я саме фанатом не вважаю, на концерті раз була, але майки з Металікою не ношу і Хетфілда постер в мене не висить. )

А ті, хто слухає ліричні композиції - ну, лірики в оґуле, мабуть. )

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви так просто це кажете, вони до нас один раз приїхали - так з усієї України позїжджалися байкери на мотоциклях, херсонські рокери, купа ніферів з усіх закутків.

16. Un.Known

Мені це зараз просто кажеться, бо це вже не є саме цікавіше, що я в житті бачила-відчула. А на концерт Металіки я їхала в 91ому зі Стрия в Москву, так що розумію тих байкерів з Херсона. )

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, ну як кажуть респект і уважуха. 91 - це золоті часи були щоб побачити Металліку. Ну правда рок-концерт в Москві - це мнясо повне. Я думав ви десь тепер на якомусь Чізеті.

18. MARTINI

Якщо про той, що з оркестром, то моя улюблена ця річ

http://www.youtube.com/watch?v=KTP_RdWLs4A

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Я теж майки і постери не ношу, але медіатори в мене брендові від Хетфілда :)

• Подобається Подобається x 3
  19. Balissa

Balissa Member

ого, а де ви такі медіатори можна придбати??? у свободній продажі є?

20. MARTINI

на джемі купував.

а де твій аватар? :)