Музика

Metallica

Posted by MARTINI on 29 лис 2008 відповідей - 149
  1. Algebrator

Algebrator New Member

ну не знаю....я в цьому дуже сильно не розбираюсь, але всетаки всі нормальні трейдери збирають концерти в ДВД форматах...

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так ото-ж і воно.

3. Algebrator

Algebrator New Member

ну для таких як ти я ше і про ріпи написав.....але бачу нікому це не цікаво...ехх(

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви обидвоє задовбали, скільки можна причандалами мірятись?

Algebrator, якщо ви справжній фанат мітли, то маєте знати, що це одні із найактивніших борців з порушеннями авторських прав. На яких підставах ви торгуєте записами Металліки?

• Подобається Подобається x 2
  5. Algebrator

Algebrator New Member

я ними ше не торгував....я просто обмінююсь...тут вперше продаж запропонував....та й то я бачу сенсу ніякого

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, я й не помітив як по ходу задовбав когось. Цікавий деколи секс буває.

А ну покажіть документи!

7. Algebrator

Algebrator New Member

та розслабтесь.....не торгую я!

8. MARTINI

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та жартую.

10. Algebrator

Algebrator New Member

11. MARTINI

до речі, ось мене давно цікавило, в чому фішка мати багато концертів мітли? Я ще розумію, по одному з кожного туру. У мене наприклад є три концерти: S&M з оркестром, Big 4 із Софії (2010) і мій улюблений концерт в Німі, в амфітеатрі. Але навіщо все підряд? :) Вони ж всі пісні однаково виконують. Чи є нюанси якісь?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не люблю S&M, оркестр забиває групу, зайвого багато.
    Я люблю Cunning Stunts (на круглій сцені), але не тримаю його.

13. Algebrator

Algebrator New Member

Ну для мене фішка так це просто дивитись концерти різних періодів, також обмінюватись з різними людьми і просто збирати колекцію....

Дійсно чудовий концерт

14. MARTINI

качаю :)
    S&M звичайно "на любителя" , але, що не кажи, це епохальний проект в історії металліки, тому справжній фанат мусить мати цей диск :)

15. Algebrator

Algebrator New Member

Якщо ви хочите шось подивитись, то раджу скачати Live Shit: Binge and Purge!

16. MARTINI

17. Algebrator

Algebrator New Member

ну ця збірка складається з двох концертів: Сіетл 89 і Сан Діего 92....раджу їх подивитись!

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну як епохальний, така мода буле певний час серед рок-груп - виступати з симфонічними оркестрами.

19. MARTINI

А чи вкурсі хтось, звідки ростуть ноги у трилогії Unforgiven? Чому саме ця балада удостоїлася аж двох "продовжень"? Чи має це якийсь стосунок до однойменного фільму Клінта Іствуда?

• Подобається Подобається x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось не вкурив я досі цей Death Magnetic. Група звичайно все правильно робить - намагається створити щось нове, нестереотипне. Ну можливо вони випередили свій час, а можливо просто не вистрілило. В любому випадку талант не проп'єш, рука майстра відчувається по любому.

The Unforgiven

The Unforgiven II

The Unforgiven III

а де твій аватар? :)