Metallica Through The Never (2013)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем MARTINI, 26 тра 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

На Каннському кінофестивалі ударник Металліки Ларс Ульріх анонсував новий фільм. Ось перший трейлер

http://youtu.be/fO4KEAv-R1U

А це постер

Це не чергове документальне кіно про історію Металліки, яких вже було чимало, а справжній ігровий 3D фільм, у якому учасники групи зіграють самі себе.

Наскільки я зрозумів, Металліка стане тлом, на якому розгортається певна драматична історія. Просто головний герой - один із працівників технічного персоналу, що супроводжує групу в турне. Ну і звісно разом із сюжетною лінією глядач отримає великий шмат концерту легендарної Металіки. Очевидно, саме заради цього видовища в 3D у кінотеатри і повалять мільйонні натовпи фанатів :)

Цікаво, чи буде в нашому прокаті, я б сходив. Світову прем"єру заплановано на 27 вересня.

Through The Never. Так називалась одна із пісень "Чорного альбому" 91 року. Не знаю, як перекласти це словосполучення, мабуть якась ідіома, сленг. "Крізь ніколи", "Через ніколи", "Протягом ніколи". Можливо наш відповідник "Через неможу", хай англомовні розтлумачать.

• Подобається Подобається x 2
  2. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я би переклала "Незважаючи ні на що":) (але я не сильний спеціаліст, хай мене поправлять, якщо неправа).

Трейлер багатообіцяючий. Чекаємо на прем"єру:)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це, мати його, круто. Хетфілдова пика давно просилася на великий екран.
    Правда я думаю оцей весь бунт, потрощені гітари, вогонь - це все для фанатів, в душі вони добрі. :)

4. MARTINI

Я, до речі, не бачив, аби вони трощили гітари. Не їх рівень :) Це трюк для всяких наркоманів типу Нірвани

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я про трейлер.

6. MARTINI

Все змішалось, люди, коні, металліка, 3-д...

Кіно як кіно - повний відстій. І це навіть ні на грам не засмутило бо від кіно в цьому кіно десь 3%. Діалоги практично відсутні, декілька фраз за 90 хвилин просто виведені у вигляді субтитрів навіть без української озвучки. Решту 97% - це концерт Мітли на великому екрані з потужним звуком, і це, як на мене, дуже круто! 3-д тут теж особливо не потрібно, хіба як невеличкий бонус, що часом здається, ніби можеш дотягнутися до мікрофонної стійки Хетфілда або посмикати за струни на гітарі Хеммета. На концерті Металіки я наразі не бував, і можливо не побуваю, то хоч на Through The Never сходив :) Це такий собі концерт Металіки для бідних і лінивих :) Якщо ви шанувальник творчості групи, сходіть, не пошкодуєте.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)